Recruitment advies

12 Gevonden artikelen
Secretaresse is trots op volhardendheid

Secretaresse is trots op volhardendheid

In het kader van Secretaressedag onderzochten wij wat secretaresses, personal assistants en office managers leuk vinden aan hun baan en hoe zij het liefst bedankt worden voor hun harde werken.
De Walters People Academy maakt werving en selectie meetbaar

Walters People Academy maakt werving en selectie meetbaar

Walters People maakt gebruik van een geavanceerd online platform voor het afnemen van niveautesten en het bieden van gratis opleidingen aan kandidaten.
Enorm tekort aan startende en junior IT’ers

Enorm tekort aan startende en junior IT’ers

Nu veel organisaties snel groeien en hun IT afdeling opschalen wordt het voor hiring managers nog moeilijker om nieuwe IT medewerkers te vinden.
Werknemer kiest voor goede kantoorfaciliteiten

Werknemer kiest voor goede kantoorfaciliteiten

Organisaties moeten dit jaar actief inzetten op het aantrekken en vasthouden van kandidaten. Maar wat vinden hoogopgeleide werknemers belangrijk bij de keuze voor een werkgever?
Jose Bokhorst: 'Nieuwe werknemers moeten tegenwoordig steeds meer kunnen'

Jose Bokhorst: 'Werknemers moeten steeds veelzijdiger zijn'

Binnen 24 uur de perfecte match; een ambitieuze belofte. Hoe worden kandidaten succesvol geplaatst? Een interview met onze Director Jose Bokhorst in het blad Precies van Markus Verbeek Praehep.
Flexibel werken is steeds vaker mogelijk

Waarom flexibel werken bij steeds meer werkgevers mogelijk is

Steeds meer werkgevers faciliteren thuiswerken of flexibele werktijden. Een duidelijke trend, volgens Huib-Jan Verhoef manager van de divisie Finance.
vijf tips om het meeste uit uw zomerkrachten te halen

Vijf tips om het beste uit uw zomerkrachten te halen

Juist omdat een zomerkracht maar een paar weken bij een organisatie over de vloer komt, is het des te belangrijker dat hij of zij zich snel op zijn gemak voelt én snel productief is.