Recruitment advies

20 Gevonden artikelen
people-discussing-business-strategy

Vijf redenen waarom de HR afdeling essentieel is voor elke organisatie

De HR afdeling doet veel meer dan het bijhouden van ziekmeldingen en het goedkeuren van declaraties. Merit van Grieken vertelt waarom de HR afdeling zo belangrijk is voor organisaties.

Breng jouw finance afdeling naar een soepele jaarafsluiting

De weken rondom de jaarafsluiting zijn een stressvolle periode voor de boekhoudafdeling. Huib-Jan Verhoef geeft vijf tips over hoe je de jaarafsluiting dit jaar soepel kunt laten verlopen.

Op talentenjacht in Zuid-Afrika: drie vragen over het aannemen van Zuid-Afrikaanse finance professionals

Er is veel behoefte aan hoogopgeleide financiële professionals in Nederland. Billy en Sake vertellen waarom het aannemen van finance professionals uit Zuid-Afrika een goede oplossing is.
83266400

Zo zorg je dat jouw werknemers zich gelukkig voelen op de werkvloer

Gelukkige werknemers functioneren beter. Wij onderzochten welke factoren bepalend zijn in het werkgeluk dat werknemers ervaren.

Nieuwe tech tools die het wervingsproces kunnen moderniseren

Het innovatieteam van Robert Walters Groep heeft een groot aantal nieuwe recruitment tools onder de loep genomen die jouw wervingsproces naar een hoger niveau kunnen tillen.

HR Managers geven mate van innovatie binnen hun wervingsproces een onvoldoende

Welke plaats neemt innovatie in binnen werving en selectie anno 2019? Werknemers zijn klaar voor een revolutie in het sollicitatieproces, maar organisaties stellen zich terughoudend op.

Vijf tips om vakantiestress te voorkomen

De laatste dagen voor een vakantie kunnen soms erg stressvol zijn. In dit artikel lees je vijf tips die helpen vakantiestress te voorkomen.

Vijf tips om het beste uit uw zomerkrachten te halen

Juist omdat een zomerkracht maar een paar weken bij een organisatie over de vloer komt, is het des te belangrijker dat hij zich snel op zijn gemak voelt én snel productief is.

Secretaresse is trots op volhardendheid

In het kader van Secretaressedag onderzochten wij wat secretaresses, personal assistants en office managers leuk vinden aan hun baan en hoe zij het liefst bedankt worden voor hun harde werken.

Walters People Academy maakt werving en selectie meetbaar

Walters People maakt gebruik van een geavanceerd online platform voor het afnemen van niveautesten en het bieden van gratis opleidingen aan kandidaten.

Enorm tekort aan startende en junior IT’ers

Nu veel organisaties snel groeien en hun IT afdeling opschalen wordt het voor hiring managers nog moeilijker om nieuwe IT medewerkers te vinden.
589544736

Hoe schrijf je de perfecte functieomschrijving?

Natuurlijk wil je voor jouw organisatie alleen het beste talent aantrekken. Start het wervingsproces goed, door de perfecte functieomschrijving samen te stellen.

Werknemer kiest voor goede kantoorfaciliteiten

Organisaties moeten dit jaar actief inzetten op het aantrekken en vasthouden van kandidaten. Maar wat vinden hoogopgeleide werknemers belangrijk bij de keuze voor een werkgever?

Jose Bokhorst: 'Werknemers moeten steeds veelzijdiger zijn'

Binnen 24 uur de perfecte match; een ambitieuze belofte. Hoe worden kandidaten succesvol geplaatst? Een interview met onze Director Jose Bokhorst in het blad Precies van Markus Verbeek Praehep.

Waarom flexibel werken bij steeds meer werkgevers mogelijk is

Steeds meer werkgevers faciliteren thuiswerken of flexibele werktijden. Een duidelijke trend, volgens Huib-Jan Verhoef manager van de divisie Finance.