Gevonden vacatures

Inkoper Jr.

Salaris: EUR1900 - EUR2250 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor onze internationale opdrachtgever in Dordrecht ben ik op zoek naar een Junior Inkoper. Heb jij een afgeronde HBO opleiding, affiniteit met de logistieke branche en werk jij graag in een team? Vind jij je eigen ontwikkeling belangrijk en wil je hier graag trainingen in? Dan ben jij de Junior Inkoper die ik zoek!
Aanbestedingsspecialist

Salaris: EUR2200 - EUR2650 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik op zoek naar een Commerciele Aanbestedingsspecialist. Ben jij goed in commerciele teksten schrijven en koude acquisitie genereren? Dan ben jij de Commerciele Aanbestedingsspecialist die ik zoek!
Accounting Specialist

Salaris: EUR2750 - EUR3000 per month + Vacation allowance and bonus

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Are you a motivated and proactive financial? Do you have at least two years working experience in an Accounting position within an international company? Then you might be the Accounting Specialist we are looking for!
Senior Accounts Payable

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Heb jij een aantal jaar werkervaring binnen de Accounts Payable op internationaal niveau en ben je in het bezit van een afgeronde HBO diploma in de financiële richting? Ben jij communicatief vaardig, pro-actief en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Business Controller

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Ben jij opzoek naar een eerste stap in jouw carriere? Heb jij een afgeronde WO-opleiding in financiele richting en ben je analytisch sterk? Reageer dan snel!
Medewerker Grootboek

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Barendrecht

Datum gepost: 7 december 2016

Heb jij een afgeronde HBO diploma in een financiële richting? Heb jij twee tot vier jaar werkervaring? Ben jij proactief, daadkrachtig, neem je graag initiatief en ben je opzoek naar uitdaging als Medewerker Grootboek in een dynamische omgeving?
Junior Controller

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in financiele richting of rond je deze binnenkort af? Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw carriere en op zoek naar een jonge en dynamische omgeving?
Senior Administrateur Accounting

Salaris: EUR3600 - EUR4200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor een corporatie in de vastgoed ben ik op zoek naar een Senior Administrateur Accounting. Heb jij minimaal een afgeronde HBO diploma en ruime werkervaring op het gebied van financiële administratie en verslaglegging? Heb jij ervaring in de corporatiebranche en ben je cijfermatig sterk onderlegd? Dan ben jij de Senior Administrateur Accounting waar ik naar op zoek ben!
Grootboek Administrateur

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 december 2016

Heb jij je financiële basis gelegd en ben je toe aan een volgende stap? Voel jij je geroepen om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Allround Financieel Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 december 2016

Heb je een sterke financiële basis maar ben je daarnaast communicatief sterk? Weet jij feilloos de vertaalslag te maken tussen cijfers en de praktijk? Wil jij binnen een korte tijd doorgroeien in de rol van Administrateur? Dan ben jij de Allround Financieel Medewerker waar ik naar op zoek ben!