Filter resultaten:

Er zijn 555 vacatures gevonden

Type contract

Gevonden vacatures

Back-End Developer

Salaris: EUR2800 - EUR5500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Our client in Amsterdam is looking for an experienced Back-End Developer, with a passion for casual games. Millions of people are playing and instantly sharing games via their social or messaging apps, such as via Facebook, Messenger, LINE and WeChat. Our client is a front-runner in this new space and brought many successful games to messaging platforms, including Angry Birds, Battleship and Daily Sudoku, which is now the #1 sudoku game on Facebook.
Grootboek medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per annum

Locatie: Hoorn

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante ervaring binnen financiële administratie? Heb je enige jaren boekhoudkundige ervaring en wil jij het grootboek bewaken voor verschillende entiteiten bij een Shared Service Center in de omgeving van Hoorn? Dan ben ik op zoek naar jou!
Junior Compliance Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Ben jij een ambitieuze starter die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Beschik jij over sterke analytische vaardigheden? Heb jij een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van rechten, bedrijfskunde, of economie? Zoek dan niet verder, want dit is de perfecte baan voor jou!
Personal Assistant

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 18 april 2019

Voor een internationale organisatie in Heerlen zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Ben jij gedreven, ambiteus en klaar om je carriere op te bouwen in een internationale omgeving? Heb jij een financiele HBO of WO opleiding afgerond? Pas je binnen een internationale en snel ontwikkelde omgeving? dan bij jij de Junior Business Controller die ik zoek! Als Junior Business Controller ga je samen met de Business Controller bezig met het analyseren en rapporteren met betrekking tot alle bedrijfsmatige processen. Tezamen zullen jullie de brug vormen tussen de operatie en de financi
Medewerker crediteurenadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde opleiding op financieel gebied en al relevante werkervaring opgedaan op het gebied van crediteurenadministratie? Vind jij het fantastisch om aan de slag te gaan als medewerker crediteurenadministratie bij een internationale marktleider? Dan ben jij degene die ik zoek! In je rol van medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige betaling, verwerking en doorbelasting van de inkomende facturen. Zowel mondeling als schriftelijk sta je in nauw contact met dealers en leveranciers. Je overziet het proces van facturatie en bent verantwoordelijk voor crediteuren betalingen.
Accounts Receivable

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Are you analytical and accurate? Do you have experience with Accounts Receivable? Do you have numerical insight and are you skilled in communication? Then you are the Accounts Receivable specialist I am looking for!
Accounts Payable

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Have you just completed your MBO education? Do you have experience in the financial sector? Would you like to start your career as an Accounts Payable at an international company in the Rotterdam area? Are you a team player, navigating easily between cultures, detail and the bigger picture? Are you precise, communicative and ready for the next step?
Debiteurenmedewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij minimaal een MBO opleiding afgerond in de richting van Bedrijfsadministratie? Heb je al enige ervaring opgedaan met met debiteurenbeheer of als credit collector? Wil je graag je carrière een boost geven als debiteurenbeheerder bij een Shared Service Center van een grote retail organisatie in de omgeving van Amsterdam? Ben je leergierig, communicatief sterk en accuraat? Ben jij dan de debiteurenmedewerker die ik zoek?
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month + reiskosten

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding in een financiële richting behaald? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je ervaring met accounts receivable en sta je open om door te groeien binnen een jong- en dynamisch vastgoedbedrijf? Dan zoeken wij jou.