Filter resultaten:

Er zijn 581 vacatures gevonden

Type contract

Gevonden vacatures

Salarisadministrateur

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 16 oktober 2019

De wereld ligt aan je voeten als Salarisadministrateur. Vind je je werk enorm leuk maar ben je toe aan een andere omgeving en nieuwe energie? Alleen vandag al heb ik 2 posities binnen gekregen! Ben jij een Salarisadministrateur die altijd op zoek is naar verbetering? Zie jij jezelf werken binnen een informele organisatie in een retailorganisatie? Ik ga graag met je in gesprek!
Medewerker Bijzonder Beheer

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Voor een gerenommeerde bank in Nederland zijn wij op zoek naar een Medewerker Bijzonder Beheer. Heb jij het in je om klanten te helpen met o.a. betalingsproblemen? Jij gaat er voor zorgen dat er een gepaste oplossing aangeboden wordt voor de bank en de klant. Je moet scherp zijn en de oorzaak en oplossing kunnen aanbieden aan de klant. Zie jij jezelf dit werk doen, lees dan snel verder en reageer.
Junior Trader - Accountmanager

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month + Bespreekbaar

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Ben jij een mix tussen een commerciële topper en een goede analist. Krijg je er een kick van om in een professionele omgeving contact te hebben met grote klanten en deals te sluiten? Vind jij het gaaf om binnen het bedrijf veel mogelijkheden te hebben tot professionele en persoonlijke groei , in hartje Amsterdam? Dan ben jij de Junior Trader waar ik naar op zoek ben. Lees snel verder!
Junior Compliance Officer

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Net afgestudeerd en op zoek naar je eerste uitdaing? Heb jij recent je bachelor/master behaald in en ben jij analytisch zeer goed onderlegd? Ben jij op zoek naar doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van nauwe samenwerking met senior consultants? Lees dan snel verder!
KYC Analist (Dutch Fluent)

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Ben jij een Analist met KYC ervaring die ervaring wilt opdoen in een groot KYC project? Vind jij het een uitdaging om de risico's van commerciële klanten in te schatten? Wil jij doorgroeien binnnen een internationale organisatie in omgeving Amsterdam of Utrecht? Dan is dit KYC project de perfecte nieuwe uitdaging voor jou!
Financial Controller Vastgoed

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Ben jij communicatief sterk en heb jij affiniteit met Finance? Wil jij op de Zuidas in Amsterdam werken en ben je in het bezit van een HBO of WO diploma met minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Ben je toe aan de volgende stap binnen het vastgoed bij een bedrijf dat vol in beweging is? Wil je graag een zelfstandige rol ondersteunend aan het management team? Dan ben ik op zoek naar jou als financial controller.
Medewerker Binnendienst

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Flevoland

Datum gepost: 16 oktober 2019

Ben je pro-actief, kritisch en een echte teamplayer? Kun je feedback incasseren maar ben je ook in staat feedback op een gepaste wijze te geven? Werk je graag in een open cultuur en heb je een sterk empathisch vermogen? Dan ben jij de Medewerker Binnendienst die we zoeken!
Assistent Controller

Salaris: EUR2600 - EUR3400 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 16 oktober 2019

Wil jij een belangrijke positie vervullen binnen een groeiende organisatie? Wil jij de volgende stap maken in jouw financiële carrière? En zoek jij een job met uitdaging? Dan ben jij de persoon die ik zoek!
Financial Accountant

Salaris: EUR40000 - EUR50000 per annum + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Are you a financial accountant with at least a Bachelor degree? Do you have 1-3 years of experience in an accountants firm or trust firm?
Senior Financial Accountant

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Heb jij minimaal vijf jaar ervaring binnen de financiële administratie? Kent de boekhouding voor jouw geen geheimen meer? Vind je het leuk om als Senior Financial Accountant aan de slag te gaan voor een bekend cosmetisch product? Lees dan snel veder!