Filter resultaten:

Er zijn 565 vacatures gevonden

Type contract

Gevonden vacatures

Corporate Recruiter

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 13 december 2019

Voor een stichting die zich wereldwijd inzet tegen het onrecht van armoede, zoek ik per direct een Corporate Recruiter. Heb jij als Corporate Recruiter oog voor talent en weet jij medewerkers te verbinden aan de organisatie? Ben je daarnaast multicultureel bewust en spreek jij vloeiend Engels en Nederlands? Dan kom ik graag met je in contact.
Commercieel Adviseur

Salaris: EUR5200 - EUR6200 per month

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 13 december 2019

Voor een grote onafhankelijke, internationale onderneming die olie en gas produceert, zoek ik per direct een Commercieel Adviseur. De Commercieel Adviseur is een teamspeler die verantwoordelijk is voor het onderhandelen en beheren van commerciële licentieovereenkomsten tegen de beste voorwaarden en binnen een bepaald risicomandaat. Ben jij als Commercieel Adviseur communicatief vaardig, strategisch en effectief? Dan kom ik graag met je in contact!
Aftersales Medewerker

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 13 december 2019

Voor een grote onafhankelijke, internationale onderneming die olie en gas produceert zoek ik per direct een ervaren Aftersales Medewerker. Ben jij als Aftersales Medewerker pragmatisch en heb je oog voor details? En kan jij je daarnaast moeiteloos uitdrukken in Nederlands en Engels? Dan kom ik graag met je in contact!
Credit Collection Specialist

Salaris: EUR2900 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 december 2019

Credit Collection Specialist: Are you an experienced Credit Collections Specialist looking for a new opportunity? Are you a self-starter and do you have several years of experience with Credit Collections? Are you able to communicate effectively across different levels of the organization? Do you speak Englisch fluently? If so then we have a fantastic opportunity for you that will enable you to progress in your Credit Collections career.
Financiële Starter

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per annum

Locatie: Breukelen

Datum gepost: 12 december 2019

Ben je een net afgestudeerde MBO-er? Wil jij de eerste stap zetten van jouw professionele carrière binnen een groeiende organisatie? En heb jij de ambitie om binnen deze organisatie door te groeien? Dan ben jij Financiële Starter die ik zoek!
Administratief Medewerker Beschikkingen

Salaris: EUR2250 - EUR2750 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 12 december 2019

Heb je MBO/HBO denk- en werkniveau? Ben je flexibel, diplomatiek en kun je snel handelen? Heb je kennis en ervaring binnen Jeugdwet en WMO financieringsstromen? Dan ben jij de Administratief Medewerker Beschikkingen waar wij naar op zoek zijn!
Junior Hypotheek Acceptant (€ 2.700,- en € 3.500)

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 december 2019

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel; “First Time Right” is jouw werkwijze. Je bent enthousiast om het vak te gaan leren en je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een proactieve werkhouding, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent positief kritisch. Dan zoeken wij jou!
Junior Acceptant (€ 2.500,- en € 3.200,-)

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 december 2019

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Junior Acceptant bij een ambitieus bedrijf in de financiële dienstverlening? Dan zoeken wij jou!
Klantadviseur Schadeverzekeringen

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 december 2019

Als Klantadviseur Schadeverzekeringen zie jij al snel mogelijkheden waar eventuele verbeteringen liggen met betrekking tot processen en komt met verbeter ideeën. Denk jij bij te kunnen dragen aan een nog betere klantervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Expert Hypotheken

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 december 2019

“First Time Right” is jouw werkwijze. Je bent enthousiast om het vak te gaan leren en je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen. Je hebt een proactieve werkhouding, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent positief kritisch.Dan zoeken wij jou!