Op zoek naar een baan?

Wij kunnen je helpen met het vinden van een baan in de regio Amsterdam op het gebied van finance, banking, customer service & supply chain, HR, master data management, office & management support en de publieke sector.

Op zoek naar talent?

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking of een vaste nieuwe medewerker: onze recruitment consultants helpen jou de beste kandidaat voor de job te vinden. Stuur ons je vacature, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Walters People Rotterdam

Walters People Rotterdam is gespecialiseerd in tijdelijke financiële en ondersteunende functies. Of je nu een medewerker wil vervangen, een afdeling onderbemand is of op zoek bent naar een tijdelijke assistent voor een team; Wij laten je binnen 24 uur kennismaken met geschikte en direct inzetbare professionals.

Een oprechte interesse in de persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten is de basis van onze recruitmentaanpak. Onze startende consultants doorlopen een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

Ellora van Woerkom
Senior Manager Walters People Rotterdam

Tel: +31 10 752 7200
Email: ellora.vanwoerkom@walterspeople.nl

Rotterdam

Millenniumtoren
Weena 690, 29e verdieping
3012 CN Rotterdam
Nederland

+31 (0)10 752 7200 
netherlands@walterspeople.nl

Google Reviews - Walters People Rotterdam

Op zoek naar een baan buiten de regio Rotterdam? We zijn ook actief in Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

Vacature aanmelden

»

Carrière advies

»

Recruitment advies

»