Walters People Amsterdam

Walters People Amsterdam is gespecialiseerd in tijdelijke financiële en ondersteunende functies. Als u een medewerker wil vervangen, een afdeling onderbemand is of als u op zoek bent naar een tijdelijke assistent voor een team; Wij laten u binnen 24 uur kennismaken met geschikte en direct inzetbare professionals.

Een oprechte interesse in de persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten is de basis van onze recruitmentaanpak. Onze startende consultants doorlopen een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

Amsterdam

WTC 
Toren H, 3de verdieping
Zuidplein 28
1077 XV Amsterdam
Nederland

t: +31 (0) 20 7969 040
f: +31 (0) 20 7969 049
e: netherlands@walterspeople.nl

Wat we doen

Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van relaties op lange termijn. Daarom is de belangrijkste vraag die wij stellen “waarmee kunnen wij u van dienst zijn?”. Ons kantoor in Amsterdam werft voor junior en administratieve functies in finance. Ook zijn we gespecialiseerd in business support functies zoals receptioniste, management assistant, customer service en IT helpdesk medewerker. Onze opdrachtgevers variëren van grote multinationals tot lokale MKB-bedrijven. 

Refer a friend

Read more »

Carrière advies 

Read more »

Check je salaris 

Read more »