Op zoek naar een baan?

Wij kunnen je helpen met het vinden van een baan in de regio Amsterdam op het gebied van finance, banking, customer service & supply chain, HR, master data management, office & management support en de publieke sector.

Op zoek naar talent?

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking of een vaste nieuwe medewerker: onze recruitment consultants helpen jou de beste kandidaat voor de job te vinden. Stuur ons je vacature, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Walters People Amsterdam

Walters People Amsterdam is gespecialiseerd in tijdelijke financiële en ondersteunende functies. Of je nu een medewerker wil vervangen, op zoek bent naar een tijdelijke assistent voor een project, of een afdeling onderbemand is; wij laten je binnen 24 uur kennismaken met geschikte en direct inzetbare professionals.

Een oprechte interesse in de persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten is de basis van onze recruitmentaanpak. Onze startende consultants doorlopen een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

 

Huib-Jan Verhoef
Director Walters People Nederland

Tel:+31 20 796 9040
Email: huib-jan.verhoef@walterspeople.nl

Amsterdam

WTC 
Toren H, 3de verdieping
Zuidplein 28
1077 XV Amsterdam
Nederland

+31 (0) 20 7969 040 
netherlands@walterspeople.nl

Google Reviews - Walters People Amsterdam

Op zoek naar een baan buiten de regio Amsterdam? We zijn ook actief in Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Vacature aanmelden

»

Carrière advies

»

Recruitment advies

»