WAT WE DOEN

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste medewerkers voor vacatures in finance, banking, IT, management support, supply chain en HR. Het is ons doel om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest passende baan voor onze kandidaat.

Walters People is actief in België, Frankrijk, Nederland en Spanje. In Nederland ligt onze focus op de regio´s Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. 

“De kracht en het succes van Walters People is het directe resultaat van de passie, energie en gedrevenheid van onze consultants. Het vinden van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat binnen een zo kort mogelijke periode is wat hen drijft. Onze gespecialiseerde consultants zijn hoog opgeleid en hebben hands-on ervaring in finance, business support en recruitment.”
 

Antoine Morgaut, CEO, Walters People

Onze missie

Onze missie is om de hoogst mogelijke kwaliteit in service te bieden aan onze klanten en kandidaten in de lokale arbeidsmarkt. Onze toegevoegde waarde: binnen 24 uur stellen wij de meest geschikte professional voor en daarmee voorzien wij in de dringende behoefte van onze klant aan personeel.

Dankzij onze vergaande specialisatie hebben wij specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin wij bemiddelen en kunnen wij de juiste kandidaten leveren. Centraal hierin staat het bieden van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met snelheid. Om dit te bewerkstelligen doorlopen onze startende consultants een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

De Robert Walters Groep

Robert Walters

Robert Walters plc, wereldwijd een toonaangevend wervings- en selectiebureau, werd opgericht in 1985 en vormt de kern van de groep. Personeelsmanagers wereldwijd vertrouwen erop dat wij de beste specialisten voor hen vinden en zowel de grootste multinationals als het MKB en startups mogen wij tot onze klanten rekenen. We werven wereldwijd mensen voor vaste functies en interim-posities. Ga voor meer informatie naar Robert Walters.

Walters People

Walters People is onderdeel van de Robert Walters Groep en richt zich in België, Frankrijk, Nederland en Spanje op het werven van junior kandidaten. We werven voor tijdelijke functies en werk op uitzendbasis, maar ook voor tijdelijke naar vaste functies op het gebied van operationele finance en business support. 

Resource Solutions

Resource Solutions biedt recruitment-outsourcingactiviteiten (RPO) en managed services. Sinds 1997 helpen we ondernemingen om te besparen op tijd en kosten voor het inhuren van mensen - voor elk bedrijf een van de grootste kostenposten. We hebben naam gemaakt met de kwaliteit van onze dienstverlening, onze innovatieve aanpak en door onze mensen. Ga voor meer informatie naar Resource Solutions.

Wervingsdisciplines

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste medewerkers voor vacatures in finance, banking, IT, management support, supply chain en HR. We richten ons daarbij op de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

waarom wij anders zijn

 1. We zijn specialisten
  Dankzij onze sterke specialisatie hebben wij specifieke arbeidsmarkt- en branchekennis over de posities waarvoor wij werven. Hierdoor kunnen wij onze klanten van optimaal advies voorzien en de juiste kandidaten voorstellen.
 2. Teamcultuur
  We werken niet op basis van individuele commissies. Hierdoor hebben onze klanten toegang tot al onze kandidaten en werken onze consultants samen om de beste match tussen werkgever en kandidaat te vinden.
 3. Snelheid en kwaliteit
  Binnen 24 uur krijgt u van ons de juiste kandidaat voorgesteld. Het verzorgen van een snelle en hoogwaardige dienstverlening is wat ons drijft en waarmee we ons onderscheiden. Onze hoogopgeleide consultants worden intensief getraind door een ervaren management team.
 4. Kandidaatgericht
  De kandidaat staat bij ons centraal. Al onze consultants nemen gemiddeld 8 interviews per week af bij ons op kantoor en trekken voor elke kandidaat die aan u wordt voorgesteld minimaal twee referenties na. Wij kennen de kandidaten in ons netwerk dus persoonlijk en weten wat hun kwaliteiten en ambities zijn. Daarnaast worden kandidaten getest op kennis, talen en vaardigheden. Zij krijgen van ons intensieve begeleiding en kunnen via de Walters People Academy kosteloos workshops volgen om zich te blijven ontwikkelen.

Contact 

Read more »

Refer a friend 

Read more »

Carrière advies 

Read more »