Walters People is de recruitmentspecialist voor de werkende wereld van morgen

Wat we doen

Walters People is specialist in de bemiddeling van medewerkers voor vacatures in finance & accounting, banking & financial services, HR, master data management, management & office support, customer service & supply chain en de (semi)publieke sector. We zorgen voor vrijheid en flexibiliteit door bedrijven snel in contact te brengen met gekwalificeerde medewerkers. Wij helpen professionals om hun unieke potentieel te vervullen door een baan te vinden die bij hen past en hen persoonlijk te begeleiden in hun carrière.

Walters People is actief in België, Frankrijk, Chili, Hong Kong, Ierland, Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland hebben wij kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Hoe we dat doen

Onze kandidaten staan bij ons voorop. Wat doen we voor jou als werkzoekende? We hebben regelmatig persoonlijk contact, geven je gericht carrièreadvies, bieden opleidingsmogelijkheden en zorgen ervoor dat sollicitaties een prettige ervaring voor je zijn. Wij gaan niet op zoek naar kandidaten om vacatures te kunnen vullen, maar koppelen vacatures aan een netwerk van professionals waar we een persoonlijke relatie mee hebben opgebouwd. 

Jose Bokhorst
Managing Director Nederland

8

landen

14

specialismes

16

jaar actief

450

medewerkers

De Robert Walters Groep

Robert Walters

Robert Walters is wereldwijd een toonaangevend recruitmentbureau, gespecialiseerd in de werving voor vaste vacatures en interimopdrachten.

Walters People

Walters People verzorgt de werving en selectie voor tijdelijke en tijdelijk naar vaste functies, met een focus op ondersteunende en junior professionals. 

Resource Solutions

Resource Solutions biedt recruitment outsourcing activiteiten (RPO) en managed services.

Wat ons anders maakt

Bij Walters People staan innovatie en technologie centraal in alles wat we doen. Wij brengen vernieuwing naar de wereld van werving en selectie, en dat doen we als volgt:

Een prettige ervaring

Het vinden van een nieuwe baan of medewerker moet net zo makkelijk zijn als online shoppen. Dat is ons doel en dat realiseren we door onze persoonlijke benadering. Wij onderhouden intensief contact met onze klanten en kandidaten, gebruiken de nieuwste technologieën en weten van aanpakken. Zo zorgen wij voor een prettige samenwerking.   

Teamwork

Teamwork, integriteit en diversiteit zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Onze teams werken niet op basis van individuele commissies, maar pakken juist samen projecten op. Die hechte samenwerking maakt dat wij voor een optimale match zorgen tussen onze opdrachtgevers en werkzoekenden.

Innovatie 

Ons internationale innovations team test voortdurend nieuwe HR en recruitment tools, bijvoorbeeld voor assessments of het voorkomen van discriminatie in sollicitatieprocessen. Ook gebruiken onze consultants big data tools om trends op de arbeidsmarkt te monitoren, en testen wij de skills van kandidaten via onze Walters People Academy, een online learning portal. Hiermee bieden wij onze kandidaten tevens kosteloos de kans om zich te blijven ontwikkelen.

Onze community

Wij bouwen voortdurend aan ons netwerk van kandidaten. Via persoonlijk contact, maar ook via onze webinars en ons learning platform Walters People Academy bieden wij professionals de handvatten om actief aan hun carrière te werken. Zo kunnen wij, wanneer nodig, binnen een dag professionals uit ons netwerk koppelen aan opdrachtgevers.