Bij Walters People hechten we veel waarde aan het contact met onze kandidaten. We zijn trots op onze service. Ons imago is dat van een gespecialiseerde en professionele organisatie.

Onze consultants zijn specialisten in hun werkgebied en helpen graag bij het realiseren van jouw ambities. Zij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door je eerlijk te informeren over jouw kansen op de arbeidsmarkt. 

De voordelen op een rij

  • Afwisselende opdrachten
  • Ervaring opdoen bij verschillende werkgevers
  • Intensieve begeleiding door onze consultants
  • Kosteloos trainingen en workshops volgen via de Walters People Academy

Begeleiding

Zit je via ons in een procedure, dan zullen wij jou stap voor stap begeleiden. Van tips voor je cv tot het beantwoorden van sollicitatievragen.  

In het eerste gesprek met ons zullen wij aandacht besteden aan hoe jij je ambitie kunt vertalen naar realistische kansen. Voordat je naar een sollicitatiegesprek gaat, zullen wij je helpen in de voorbereiding om je kansen te vergroten om de baan daadwerkelijk te krijgen. Wij communiceren open en duidelijk en voorzien je van eerlijke feedback, zowel vanuit de opdrachtgever als vanuit jouw Walters People consultant.

Walters People Academy

In ieder vakgebied geldt: een goede basis is essentieel wanneer je carrière wilt maken. In samenwerking met diverse erkende leerbedrijven zoals NTI Zakelijk, Markus Verbeek Praehep en ARTRA bieden wij onze werkende kandidaten gecertificeerde trainingen en volledige opleidingen aan. Dit gebeurt via trainingssessies bij ons op kantoor en sinds kort ook via ons e-Learning platform. Alle testen en trainingen vallen binnen onze specialismen: finance, banking & financial services, secretarial & business support, supply chain en IT. Lees meer over de Walters People Academy.

Heldere communicatie

Meer weten over werken via Walters People? Lees onze FAQ. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust en neem contact met ons op via: netherlands@walterspeople.nl.

Nieuwe vacatures

Carrière advies

»

Bij ons werken

»