Het banking & financial services team van Walters People is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de bancaire en financiële sector. Binnen deze sector verandert er momenteel veel, wat zorgt voor een groot aantal vacatures. Met name binnen KYC, compliance en bijzonder beheer zien wij veel vraag naar professionals.

Een combinatie van persoonlijk advies en professionele begeleiding staat centraal binnen onze dienstverlening. Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en beschikken over specifieke markt- en branchekennis.  

Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Wij onderhouden persoonlijk contact en zijn altijd eerlijk over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

 

Vind nu jouw nieuwe baan binnen de financiële dienstverlening!

Nick Lammers
Managing Consultant Banking & Financial Services

+31 (0) 20 7969 040
nick.lammers@walterspeople.nl

KYC analist: de financieel detective

Financiële instellingen zijn hard op zoek naar KYC/CDD analisten die hen helpen om fraude, witwassen en het financieren van terrorisme een halt toe te roepen. Walters People bemiddelt professionals voor deze functies bij o.a. banken en verzekeringsmaatschappijen in heel Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het werven van KYC/CDD analisten van junior tot senior niveau? Neem dan contact met ons op. 
Heb jij een studie of werkervaring in finance, economie, rechten of criminologie? Via Walters People kun je gemakkelijk een overstap maken naar dit spannende nieuwe werkveld. Je kunt via ons een korte basisopleiding volgen, waarna we samen op zoek gaan naar een functie die bij jou past.

Nieuwe banking & financial service vacatures

 
Carrièreadvies voor professionals binnen banking & financial services