Vacatures in banking & financial services

Het banking & financial services team van Walters People focust zich op de bemiddeling van tijdelijke en tijdelijk naar vaste werknemers. De rollen waar wij voor werven variëren van administratieve tot financiële en compliance functies binnen banken en andere financiële instellingen. Onze klanten zijn financiële dienstverleners die een rapportageverplichting hebben aan de Autoriteit Financiële Markten en/of De Nederlandsche Bank; van de grote (inter)nationale banken en verzekeringsmaatschappijen tot specialistische organisaties zoals beleggingsinstellingen, vastgoedorganisaties of fintech organisaties.

Hiernaast vind je een selectie van Banking & Financial Services functies waarin wij bemiddelen, met een directe link naar de huidige vacatures.

Onze aanpak

Onze banking & financial services recruitment specialisten richten zich op het bemiddelen van kandidaten voor zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste (starters)posities. Banken bevinden zich op dit moment in een transitiefase wat zorgt voor een groot aantal vacatures voor tijdelijke en vaste posities binnen voornamelijk compliance en operations. 

Een combinatie van persoonlijk advies, professionele begeleiding en marktkennis staat centraal binnen onze dienstverlening. Walters People heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.  

ONZE RECRUITMENT SPECIALISTEN

Onze recruitment consultants zijn specialisten in hun vakgebied en hebben specifieke markt- en branchekennis van de posities waarvoor zij bemiddelen. Bij Walters People hechten wij grote waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als werkzoekenden. Wij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door altijd eerlijk te zijn over de mogelijkheden die Walters People kan bieden.

Billy Brouwer

Billy Brouwer
Managing consultant banking recruitment

billy.brouwer@walterspeople.nl
020 796 90 40

Sake van der Oord

Sake van der Oord
Managing consultant vastgoed recruitment

sake.vanderoord@walterspeople.nl
020 796 90 40

KYC analist: de financieel detective

Financiële instellingen zijn hard op zoek naar KYC/CDD analisten die hen helpen om fraude, witwassen en het financieren van terrorisme een halt toe te roepen. Walters People bemiddelt professionals voor deze functies bij o.a. banken en verzekeringsmaatschappijen in heel Nederland. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij het werven van KYC/CDD analisten van junior tot senior niveau? Neem dan contact met ons op. 
Heb jij een studie of werkervaring in finance, economie, rechten of criminologie? Via Walters People kun je gemakkelijk een overstap maken naar dit spannende nieuwe werkveld. Je kunt via ons een korte basisopleiding volgen, waarna we samen op zoek gaan naar een functie die bij jou past.

Volg ons

OPERATIONAL vacatures 

Read more »

COMPLIANCE VACATURES 

Read more »

FINANCE & ACCOUNTING vacatures 

Read more »