Walters People werft voor een breed aantal banking & financial services vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. financieel medewerker vastgoed, risk manager, compliance en operations. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze banking & financial services vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 maart 2023

Ben jij gek op cijfers en ben jij al bekend met facturen boeken? Heb je daarnaast ook nog enige affiniteit met de vastgoedwereld? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een interessante internationale vastgoedorganisatie in Amsterdam ben ik op zoek naar een financieel adminstratief medewerker die zich vooral gaat focussen op de crediteuren! Het interessante hieraan is dat er een mooie doorgroeimogelijkheid (financiële rapportages en analyses) voor je ligt, mocht je hier zelf ambitie in hebben!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 maart 2023

Een internationale kans Onze klant is een echt internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam dat de meest geavanceerde duurzame en multimodale transportoplossingen in heel Europa innoveert. Als een van de grootste transportbedrijven in Europa en op een van 's werelds drukste en belangrijkste transport- en scheepvaartknooppunten houd jij je bezig met het snijvlak van de logistiek van de 21e eeuw. Inzicht in de dynamiek van onze kosten en business Onze klant gebruikt de standaard kostenaanpak voor het beheer van de kosten en prijzen van zijn multimodale transportactiviteiten. Gedetailleerde analyses van kostenvariaties zijn belangrijk om het operations management te begeleiden naar een beter begrip van de bedrijfsdynamiek en te zorgen voor tijdige corrigerende maatregelen. Dit is een uitdagende en veelomvattende rol waarin jij werkt met financiële en operationele gegevens om de verschillen tussen werkelijke en standaardkosten te analyseren en de belangrijkste redenen voor afwijkingen vast te stellen. Gedetailleerde kerntaken omvatten: * Maandelijkse beoordeling van kostenplaats P&L's * Aannames van het standaardkostenmodel vergelijken met de werkelijke cijfers voor die maand * Analyse van de oorzaak van de grootste afwijkingen door dieper in te gaan op het lagere niveau * Deelnemen aan maandelijkse vergaderingen met het operations management in alle regio's en communiceren/afstemmen over de belangrijkste oorzaken van afwijkingen * Voorstellen van wijzigingen/updates van het standaard kostenmodel en bespreken met cost owners/managers * Voorstellen van verbeterpunten aan het management voorzien van KPI's en kosten en efficiency variantie * Assisteren van het management bij het creëren en onderhouden van interne processen met betrekking tot operations standard costing

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 maart 2023

Zoek jij een baan waarbij je de mogelijkheid krijgt om thuis te werken? Krijg jij energie van het helpen van mensen? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan bij een grote financiële organisatie waar je veel kan leren? Heb jij je WFT of wil jij Gratis je WFT via de Walters People Academy behalen? Voor een grote verzekeraar in de omgeving van Amsterdam zijn wij zoekende naar gemotiveerde en enthousiaste verzekeringsadviseurs.

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 maart 2023

Voor een dynamische werkgever in de omgeving van Eindhoven ben ik op zoek naar een; Junior Take-on Insurance Specialist. Deze werkgever is een bekende naam binnen de financiering van MKB bedrijven en is verspreid over 10 landen met meer dan 1.200 medewerkers.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 maart 2023

Voor een groot vastgoedkantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een ambitieuze Financial die aan het begin staat van zijn/haar carrière en graag snel stappen wil maken. Twijfel jij nog welke functie jij het meest interessant vindt of weet jij precies wat je wil? Geen zorgen, omdat de gehele financeële afdeling op zoek is naar nieuwe talent is er een groot aanbod in functies!

Salaris: EUR13 - EUR17 per hour

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 16 maart 2023

Ons bedrijf is op zoek naar ambitieuze werkstudenten met een achtergrond in Finance of Rechten die als Verzekeringsadviseur aan de slag willen gaan. In deze functie werk je nauw samen met onze ervaren adviseurs en ondersteun je hen bij het geven van advies op het gebied van verzekeringen aan onze klanten.

Salaris: EUR2600 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

Ben jij een ambitieuze finance professional en zie jij jezelf rondlopen binnen binnen een internationaal bedrijf? Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Finance/bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een interessante baan waar je veel kan leren?

Salaris: EUR13 - EUR17 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

Wij zijn op zoek naar ambitieuze werkstudenten in rechten die zich willen ontwikkelen als KYC analist. Als KYC analist werk je in ons team dat verantwoordelijk is voor het onderzoeken en analyseren van klantgegevens om te zorgen voor naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde starter met een achtergrond in rechtsgeleerdheid om ons team te versterken als KYC analist. Als KYC analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van cliëntenonderzoeken en het beoordelen van klantdossiers om te voldoen aan de vereisten voor de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

Voor een grote bank in Amsterdam ben ik op zoek naar een financieel administratief medewerker die klaar is voor het bedrijfsleven. Ben jij klaar om aan de slag te gaan bij een grote organisatie waar je veel kan leren en kan doorgroeien? Als financieel administratief medewerker ligt de wereld aan je voeten!