Walters People werft voor een breed aantal banking & financial services vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. financieel medewerker vastgoed, risk manager, compliance en operations. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze banking & financial services vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij klantgericht ingesteld en ben je bereid om door te groeien in de financiële wereld als Adviseur Verzekeringen? Dan is dit de ideale kans voor jou! Voor onze opdrachtgevers in de buurt van Amsterdam zoeken wij starters en ervaren teamplayers die de klant centraal hebben staan en houden van een wisselend takenpakket. Ben jij toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij klantgericht ingesteld en ben je bereid om door te groeien in de financiële wereld als Adviseur Verzekeringen? Dan is dit de ideale kans voor jou! Voor onze opdrachtgevers in de buurt van Rotterdam zoeken wij starters en ervaren teamplayers die de klant centraal hebben staan en houden van een wisselend takenpakket. Ben jij toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

In the capacity of a Sales team member, the FX Sales Account Manager is entrusted with the responsibility of overseeing client accounts, both existing and potential, within the realm of FX sales. This role acts as a pivotal bridge connecting clients with the Dealing team, working closely alongside Compliance and Risk departments to ensure unwavering adherence to regulatory mandates.

Salaris: EUR36000 - EUR50000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Hey jij daar! Wil jij werken als schadebehandelaar? Dat komt goed uit, want wij zoeken iemand die ons team komt versterken! Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, ook als je nog niet alle kennis en ervaring hebt.

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Financieel Medewerker om ons team te versterken bij een internationale verzekeraar. Als Financieel Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het berekenen van premies, het analyseren van gegevens en het contact hebben met klanten via de mail of telefonisch. Het is een superleuke en afwisselende functie waarbij je komt te werken in een gezellig en informeel team.

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij een gedreven rechtenstudent op zoek naar een uitdagende bijbaan bij een internationale verzekeraar? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een werkstudent die minimaal 20 uur per week beschikbaar is en het leuk vindt om secuur en nauwkeurig te werken in groepsverband.

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij bijna klaar met je HBO- of WO opleiding Rechten? Wordt jij de Sherlock Holmes die gaat helpen bij het bestrijden van terrorisme en witwaspraktijken? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als Compliance specialist bij een grote internationale organisatie!

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij klantgericht ingesteld en ben je bereid om door te groeien in de financiële wereld als Adviseur Verzekeringen? Dan is dit de ideale kans voor jou! Voor onze opdrachtgevers in de buurt van Den Haag zoeken wij starters en ervaren teamplayers die de klant centraal hebben staan en houden van een wisselend takenpakket. Ben jij toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij een kei in schadebehandeling, specifiek op het gebied van inkomen? En heb je minimaal 24 uur per week tijd om je talenten te laten zien? Dan hebben wij dé droombaan voor jou bij ons gezellige team in Amsterdam. Als schadebehandelaar inkomen sta jij in de frontlinie om inkomensschades van onze klanten aan te pakken. Of het nu gaat om arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim of andere uitdagingen, jij bent er om de beste oplossingen te bieden en hun portemonnees te beschermen.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij een ervaren schadebehandelaar met een passie voor brandgerelateerde claims? Zoek je een uitdagende functie in het hart van Nederland, Rotterdam? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou!