Salary Survey aanvragen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »

Walters People Salary Survey

De Walters People Salary Survey 2019 is nu beschikbaar. De Salary Survey bevat uitgebreide informatie over salarisontwikkelingen en recruitmenttrends op het gebied van uitzendfuncties binnen finance, banking & financial services, HR, IT, secretarial & office support, (semi) public en supply chain. De overzichtelijke salaristabellen bieden een handige tool voor het benchmarken van salarissen voor verschillende functies. Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze kandidaten, over hun verwachtingen voor 2019. U kunt de Salary Survey hier aanvragen.

Over de Salary Survey 2019

Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends en wervingsadvies, biedt de Salary Survey 2019 u de tools om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

Ook bevat de Salary Survey de resultaten van een uitgebreid onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze kandidaten. Het biedt inzicht over hun verwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en wat onze kandidaten belangrijk vinden bij het kiezen van een baan en werkgever.   

Enkele resultaten van de enquête:

  • 67% van de Nederlandse professionals verwacht een salarisstijging in 2019
  • 68% van de Nederlandse professionals zou een lager salaris accepteren indien de baan meer voldoening geeft
  • Een goede werk-privé balans en een prettige organisatiecultuur en collega's worden gezien als belangrijkste factoren bij het kiezen van een nieuwe werkgever