Salary Survey aanvragen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »

Walters People Salary Survey

De Walters People Salary Survey verschijnt elk jaar en bevat uitgebreide informatie over salarisontwikkelingen en recruitmenttrends op het gebied van uitzendfuncties binnen finance en business support. De overzichtelijke salaristabellen bieden een handige tool voor het benchmarken van salarissen voor verschillende functies. Daarnaast bevat het boek de resultaten van de kandidaten- en klantenenquête die wij hebben gedaan over de verwachtingen voor 2016. 

Over de Salary Survey 2016

Voor werkgevers - Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends en wervingsadvies, biedt de Salary Survey 2016 u de tools om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

Voor werknemers – Verdien jij meer salaris in 2016? Kom erachter hoeveel je waard bent met het meest complete overzicht van salarissen voor junior en administratieve  Finance en Business Support rollen. Ben je van plan om dit jaar van baan te veranderen? In de Salary Survey lees je over de skills waar werkgevers naar op zoek zijn bij mensen in jouw vakgebied.

Enkele resultaten van de enquête:

  • 67% verwacht in 2016 van baan te veranderen
  • 65% van business support professionals verwacht een salarisstijging in 2016
  • 64% van finance professionals verwacht een salarisstijging in 2016
  • 74% van de werkgevers verwacht dat het aantal vacatures in 2016 zal stijgen