Salary Survey aanvragen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »

Walters People Salary Survey

De Walters People Salary Survey verschijnt elk jaar en bevat uitgebreide informatie over salarisontwikkelingen en recruitmenttrends op het gebied van uitzendfuncties binnen finance en business support. De overzichtelijke salaristabellen bieden een handige tool voor het benchmarken van salarissen voor verschillende functies. Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze klanten en kandidaten, over hun verwachtingen voor 2017.

Over de Salary Survey 2017

Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends en wervingsadvies, biedt de Salary Survey 2017 u de tools om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

Ook bevat de Salary Survey de resultaten van een uitgebreid onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze kandidaten. Het biedt inzicht over hun verwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en wat onze kandidaten belangrijk vinden bij het kiezen van een baan en werkgever.   

Enkele resultaten van de enquête:

  • 63% van de business support professionals verwacht een salarisstijging in 2017
  • 52% van de finance professionals verwacht een salarisstijging in 2017
  • De mogelijkheid tot thuis werken en flexible werktijden worden gezien als de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden