49 Artikele(n) gevonden
530510642

Vijf skills om als IT’er up to date te blijven

Er worden aan de lopende band originele IT-oplossingen geïmplementeerd en gloednieuwe programmeertalen ontwikkeld. Met deze vijf cursussen blijf jij up to date.

Van HR assistent naar HR adviseur: zo groei je snel door

Droom jij als HR assistent over een rol als HR adviseur? Merit van Grieken vertelt wat de verschillen zijn tussen de twee rollen en hoe je zo snel mogelijk kunt doorgroeien.

Sollicitatiegesprek met een interne recruiter, hiring manager of HR manager

Voor een goed sollicitatiegesprek is het belangrijk om je aan te passen aan je gesprekspartner. Zo leg je de nadruk op de juiste informatie en is de kans groter dat er een klik is.

De eerste vijf minuten van je sollicitatiegesprek

Er zijn weinig momenten waarop een eerste indruk belangrijker is dan tijdens een sollicitatiegesprek. Met deze tips ben je de eerste vijf minuten gecovered.

Hoe beantwoord je competentiegerichte sollicitatievragen?

Door middel van competentiegerichte vragen kan een hiring manager erachter komen of je vaardigheden, motivatie en persoonlijkheid aansluiten op de functieomschrijving.

Sollicitatiegesprek? Bereid deze praktische zaken voor

Heb je je sollicitatiegesprek inhoudelijk goed voorbereid? Vergeet dan niet de zaken eromheen ook goed te regelen.

Zo beantwoord je de meestgestelde sollicitatievragen

Deze vragen worden het vaakst gesteld bij een sollicitatiegesprek. Wij geven je tips om ze op een goede manier te beantwoorden.
83266400

Vijf tips waarmee je stress op de werkvloer verlaagt

Hoewel stress je kan motiveren om harder te werken, zorgt te veel stress juist voor een lagere productiviteit. Met deze tips houd je jouw stressniveau onder controle.

Acht tips voor een succesvolle internationale carrière

Droom jij van werken in het buitenland? Dit zijn acht zaken waar je rekening mee moet houden voor een succesvolle internationale carrière.