32 Artikele(n) gevonden

Solliciteren op een IT vacature? Zo onderscheid jij jezelf van andere sollicitanten

Ook al liggen de banen voor veel IT-ers voor het oprapen, je moet jezelf nog steeds goed presenteren in een sollicitatiegesprek. Ayhan geeft advies.

Hoe stel je een carrièreplan op?

Aan de hand van een goed carrièreplan kun je bepalen waar je staat en welke doelen je wil behalen. We geven je een duidelijk stappenplan om te volgen.

Update vandaag nog jouw LinkedIn profiel

LinkedIn is essentieel voor het opbouwen van een goed netwerk. Hier zijn zes tips voor het upgraden van jouw profiel.

Zo plan je jouw werkdag optimaal

Het kan soms moeilijk zin om je werkdag efficiënt in te plannen. Vier tips die jou helpen om je werkdag beter te organiseren en je inbox beter bij te houden.

Presenteren kun je leren. Start met deze 6 tips

Hoe goed een presentatie is hangt af van degene die presenteert. Vanessa geeft zes tips zodat jij de volgende keer een krachtige presentatie neerzet.

De 3 belangrijkste customer service skills - heb jij ze?

Niet iedereen is geschikt voor een baan binnen de klantenservice. Hier lees je welke skills onmisbaar zijn voor een carrière in customer service.

Maak van je stage je eerste baan

Heb jij het naar je zin bij je stage? Deze tips vergroten de kans dat je na afloop van je stage een contract aangeboden krijgt.

Deze trainingen zou elke secretaresse moeten volgen

Het takenpakket van secretaresses, office managers en management assistants verandert voortdurend. Met deze trainingen blijf je up to date.

Zes carrièretips voor personal assistants

Wil jij dat je manager je als onvervangbaar gaat zien? Lisanne Muns, Recruitment Consultant Business Support geeft advies.