11 Result(s)

Vraag naar compliance specialisten blijft groeien

De financiële sector staat al jaren te springen om compliance specialisten. Rob van den Ende vertelt over de run op KYC- en CDD medewerkers en legt uit welke kansen dit biedt voor professionals.

Deze skills heb je nodig om payroll specialist te worden

Er is veel vraag naar payroll specialisten. Robert Mourits van Walters People vertelt welke skills je nodig hebt voor een carrière als payroll specialist.

Arbeidsmarkt voor operationele finance vacatures vertoont eerste tekenen van herstel

Finance afdelingen kijken weer voorzichtig rond naar nieuwe medewerkers voor hun financiële administratie, nu de eerste schok na de uitbraak van het corona-virus voorbij is.

Marktupdate financiële sector: Bestrijding financiële criminaliteit slimme carrièrekeuze

De vraag naar compliance specialisten blijft ook in de corona-crisis groot. Tjerk de Vries deelt zijn bevindingen over de arbeidsmarkt binnen de bancaire sector.

De zorgadministratie nieuwe stijl: veelbelovend carrièrepad voor analytische starters

De zorgadministratie is volop in ontwikkeling. Een groeiende behoefte aan gekwalificeerde medewerkers biedt interessante carrièrekansen voor finance starters.

Versnelde Wft-cursus met baangarantie voor servicegerichte mbo'ers

Mensen die ervaring hebben met klantcontact kunnen nu via Walters People een Wft-certificaat halen; een must have voor alle banen met klantcontact bij financiële instellingen.

Carrière advies

»

Webinars

»

Vergelijk je salaris

»