Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR3450 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 september 2023

Sta je in de startblokken van je carrière of ben je net klaar met je studie en wil je ervaring opdoen in de Finance sector? Ben je daarnaast communicatief sterk en staat kwaliteit hoog in het vaandel? Ben je beschikbaar voor 40 uur per week om onze Finance Afdeling te ondersteunen? Woon je in omgeving Rotterdam? Dan zijn we op zoek naar jou als onze nieuwe debiteurenbeheerder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 september 2023

Ben jij een ervaren debiteuren professional met 2 tot 3 jaar relevante werkervaring? Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Credit Control Specialist om ons financiële team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenportefeuille en het zorgen voor een tijdige en accurate afhandeling van openstaande facturen.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 september 2023

Ben jij net afgestudeerd aan een mbo-opleiding in een financiële richting en op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw financiële kennis kunt toepassen? Wil je graag je eerste werkervaring opdoen en deel uitmaken van een dynamisch finance team in Rotterdam? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als Junior Accounts Payable Medewerker ben je verantwoordelijk voor een accurate en tijdige verwerking van de financiële administratie op het gebied van crediteuren. Je draagt bij aan de juiste betaling van facturen en zorgt voor een efficiënt en gestroomlijnd proces. Daarnaast biedt je ondersteuning aan het team bij diverse financiële taken.

Salaris: Negotiable

Locatie: Haarlem

Datum gepost: 19 september 2023

Heb jij veel ervaring met klantcontact en ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een dynamische omgeving? Ben jij daarnaast een people manager en kun jij projectdoelstellingen vertalen naar een concreet strijdplan op de werkvloer? In deze rol zorg jij ervoor dat de Medewerkers Debiteurenbeheer en Klantcontact optimaal kunnen functioneren. Met feedback, trainingen en coaching. Jij zorgt ervoor dat de gesprekskwaliteit continu een stijgende lijn vertoont.

Salaris: EUR3400 - EUR4600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 september 2023

Zet jouw expertise in als Senior Medewerker Financiële Administratie bij een vooraanstaande woningcorporatie in het hart van Amstelveen, die zich inzet voor het welzijn van senioren. Wat deze rol echt bijzonder maakt? Jij speelt een sleutelrol in de overgang naar een nóg efficiëntere financiële administratie door nauwe samenwerking binnen ketens.

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 september 2023

Als Property Accountant ben je verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve zaken binnen de beheer- en verhuurportefeuille. Je behoudt hierbij het volledige overzicht en zorgt dat alle werkprocessen optimaal en soepel verlopen. Je vindt het daarnaast leuk om proactief aan de slag te gaan met de verder optimalisatie van onze financiële en administratieve processen, zodat we als organisatie verder kunnen groeien.

Salaris: EUR4800 - EUR58000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 september 2023

Als Senior Property Accountant ben je verantwoordelijk voor de financiële en administratieve aspecten van de vastgoedportefeuille. Je geeft leiding aan het team in Amsterdam en aan de boekhouder in Utrecht. Je behoudt het overzicht en zorgt voor een soepele gang van zaken. Je neemt ook proactief deel aan het optimaliseren van onze financiële en administratieve processen om de organisatie verder te laten groeien.

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2023

Ben jij een enthousiaste MBO-starter met een afgeronde opleiding in de richting van financiële administratie? Heb je affiniteit met crediteuren administratie en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt groeien? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Crediteuren Administratie om ons financiële team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van crediteurengegevens en het bewaken van betalingstermijnen.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2023

Ben jij een recent afgestudeerde HBO/WO student met een passie voor finance? Wil jij jouw carrière een vliegende start geven in de financiële wereld? Dan is deze vacature als HBO/WO Starter in de Finance iets voor jou!

Salaris: EUR40000 - EUR65000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 september 2023

A remarkable opportunity has arisen for an Intermediate Financial Strategist to join our esteemed client's international portfolio, based in the vibrant city of Amsterdam. In this role, the selected candidate will report directly to the Manager of Financial Strategies, collaborating closely with a dynamic team of Junior/Senior Financial Strategists. Together, they will serve as dedicated partners for our partners valued clientele.