Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 april 2024

Wil jij straks een carrière starten als Finance Professional en wil je graag snel leren plus veel ervaring opdoen binnen een internationale organisatie? Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding in de Finance richting en ben jij op zoek naar een leuke uitdagende baan?

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Voor een wereldwijde leider in de verzekeringen zijn wij op zoek naar een gedreven schadebehandelaar met minimaal 1 jaar ervaring en in het bezit van een WFT Schade en Basis certificering. Indien jij affiniteit hebt met zakelijke klanten op internationaal niveau, dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 3 april 2024

Ben jij op zoek naar een gezellig team waar jij je kan ontwikkelen als Financieel Medewerker Betalingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je wordt de dirigent van ons betalingsverkeer, waarbij je zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van financiële taken en de nodige support biedt aan onze administratieve helden. Denk aan het jongleren met betalingen, het finesse-werk van facturatie, en het aansturen van financiële activiteiten als een dirigent van een symfonie.

Salaris: EUR50000 - EUR75000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 april 2024

Ben jij een financiële topper met kennis van accounting en krijg jij energie van een organisatie die sterk aan het groeien is? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Finance en Accounting Specialist voor onze tech startup midden in Amsterdam!

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 maart 2024

Ben jij een enthousiaste MBO-starter met een afgeronde opleiding in de richting van financiële administratie? Heb je affiniteit met crediteuren administratie en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt groeien? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Crediteuren Administratie om ons financiële team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van crediteurengegevens en het bewaken van betalingstermijnen.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 maart 2024

Ben jij een recent afgestudeerde HBO/WO student met een passie voor finance? Wil jij jouw carrière een vliegende start geven in de financiële wereld? Dan is deze vacature als HBO/WO Starter in de Finance iets voor jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 maart 2024

We would like to complete the Performance Management team, and therefore, we are looking for Performance Management Analyst.