Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde student op HBO- of WO-niveau met een studierichting in finance? Dan hebben wij de perfecte vakantiebaan voor jou! Wij zijn op zoek naar een werkstudent/vakantiekracht die ons finance team komt versterken. Als werkstudent/vakantiekracht krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische financiële omgeving en je kennis toe te passen in de praktijk.

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

Ben jij een enthousiaste MBO-starter met een afgeronde opleiding in de richting van financiële administratie? Heb je affiniteit met crediteuren administratie en ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je kunt groeien? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Crediteuren Administratie om ons financiële team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van crediteurengegevens en het bewaken van betalingstermijnen.

Salaris: EUR4000 - EUR5000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

Ben jij een ervaren Finance Controller met minimaal 2 jaar relevante werkervaring? Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding in finance of een vergelijkbare richting? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Rotterdam? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Finance Controller om ons financiële team te versterken. Als Finance Controller ben je verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de financiële processen en het leveren van waardevolle inzichten en analyses.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

Heb je net een HBO of WO opleiding in een financiële richting afgerond of ben je bijna klaar met je opleiding en ben je op zoek naar een leuke uitdaging als Junior Controller? Als Junior Controller ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het merendeel van de financiële activiteiten binnen de organisatie. In deze rol werk je samen met het team op rapportages op te stellen en te analyseren om het proces te waarborgen. Klinkt dit als de perfecte uitdaging in jouw carrière? Lees dan verder!

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 mei 2023

Geef je financiele carriere deze zomer een kickstart met een summer job in Amsterdam! Ben jij een ambitieuze HBO of WO student die deze zomer niet stil wilt zitten? Wil jij na het afstuderen een voorsprong hebben op je concurrenten in de arbeidsmarkt? Dan hebben wij voor jou de ideale summer job in de bancaire sector! De banken in Amsterdam zijn hard op zoek naar studerend talent die deze zomer hun eerste stap in bancaire sector wilt zetten. Dit is ook mogelijk om na de zomer aan te blijven in combinatie met je opleiding. Daarom zoek ik voor verschillende opdrachtgevers studenten met een financiele achtergrond.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 mei 2023

Our client is the Centre of Excellence for Pensions (CEP) focusing on servicing the European Pension Fund industry. This servicing is leveraging the Dutch Pension expertise, that is integrated in our client and is located in Amsterdam. The core service is securities administration, financial accounting and reporting. Added value services range from font office services like money market and currency hedging, to Risk Management. It is the ambition of the CEP to provide the International Pension Fund industry a one-stop-shop for front-to-back securitie. Accounting and controls for the portfolios/compartments of UCIs and/or mandates within the allotted times ("cut-offs") and in compliance with regulations in force, existing standards and procedures, quality requirements and obligations to communicate with portfolio managers, clients, depositaries/custodians and account keepers, and statutory auditors.

Salaris: EUR2600 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 mei 2023

Sta jij aan het begin van jouw carrière en wil jij een kickstart maken bij een van de grootste banken van Europa?

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 mei 2023

Heb jij tijd over naast jouw opleiding en wil je alvast een kijkje nemen in het zakelijke leven? Wil jij die stap extra zetten zodat jij dadelijk voorop loopt in de arbeidsmarkt? Geef je financiële carrière deze periode een kickstart met een werkstudent job in Amsterdam!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 mei 2023

Sta jij aan het begin van jouw carrière en wil jij een kickstart maken bij een van de grootste banken van Europa?

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 mei 2023

Voor grote financiële organisaties in Amsterdam ben ik op zoek naar ambitieuze Financials die aan het begin staan van hun carrière en graag snel stappen willen maken. Twijfel jij nog welke functie jij het meest interessant vindt? Geen zorgen, met een breed aanbod aan mooie vacatures kunnen wij samen kijken wat het beste bij jou past!