Finance & accounting vacatures bij banken en financiële instellingen

Walters People werft voor een breed aantal finance & accounting rollen en heeft een uitstekend aanbod in finance en accounting vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze finance en accounting vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Uitgelicht: Salaris Administrateur

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month + reiskosten

Locatie: North Holland

Datum gepost: 11 november 2019

Je bent al een paar jaar werkzaam als salarisadministrateur maar wilt meer? Je zoekt een nieuwe uitdaging in een organisatie waar ze work life balance hoog in het vaandel hebben staan? Solliciteer dan direct. Voor onze opdrachtgever in Noord-Holland zoek ik een ervaren salarisadministrateur die wil starten in een organisatie waar privé minstens zo belangrijk is al werk. Je zou kunnen stellen dat onze opdrachtgever WEL een 9 tot 5 mentaliteit heeft. Krijg jij energie van veel verantwoordelijkheden, ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!
Debt Advisory Associate

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 oktober 2019

Ben jij een Analytische topper? Heb jij een Master diploma op zak? En wil jij werken voor een toonaangevend bedrijf in de financiële sector in Amsterdam? Dan ben jij de Debt Advisory Associate die ik zoek!