107 result(s)

De arbeidsmarkt voor customer support professionals in 2024

De vraag naar customer support medewerkers loopt al jaren op; zowel Nederlandssprekende als Engelssprekende medewerkers blijven hard nodig. En dat heeft gevolgen voor de salarissen binnen deze groep professionals. Bao-Han Nguyen, manager customer support recruitment, deelt enkele kerncijfers en verwachtingen over de arbeidsmarkt voor customer support professionals in 2024.

Drie toekomstbestendige skills voor startende finance professionals

Als beginnende finance professional heb je de banen voor het uitkiezen. Toch zijn er de laatste tijd interessante verschuivingen geweest binnen het financiële werkveld die impact kunnen hebben op jouw carrière. Recruitment specialist Walters People legt uit welke skills belangrijk zijn om als startende finance professional toekomstbestendig te blijven.

Drie redenen waarom een nieuwe baan voor het einde van het jaar een goed idee is

Hoewel veel werkzoekenden wachten tot het begin van het nieuwe jaar om hun zoektocht naar een baan te beginnen, is het einde van het jaar eigenlijk een ideaal moment om je zoektocht te starten of nieuw leven in te blazen. Recruitment specialist Walters People licht toe waarom.

Nog geen werkervaring? Zo maak je toch indruk met je cv!

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe baan, is het bijwerken van je cv waarschijnlijk het eerste dat je doet. Je cv geeft een overzicht van je gevolgde opleidingen en al je relevante werkervaring. Maar wat als je nog helemaal geen relevante werkervaring hebt?

De Walters People Academy: alle ins & outs op een rij

Jou aan een baan helpen die naadloos aansluit op je persoonlijkheid, kennis en capaciteiten. Daar gaat ons hart sneller van kloppen. Maar ook nadat we je aan een baan geholpen hebben, blijven we ons graag inzetten om je verder te helpen in je carrière.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Deze vraag komt in bijna ieder sollicitatiegesprek wel aan bod. Wij helpen je met het antwoord.

Carrière advies

»

Webinars

»

Vergelijk je salaris

»