97 result(s)

Acht tips en tricks voor Microsoft Office Word

Word is waarschijnlijk het meest gebruikte programma uit de Microsoft Office serie. Dikke kans dat je er al veel mee gewerkt hebt, maar kende je deze trucs al?

Je zwakke punten benoemen in een sollicitatiegesprek

Het is misschien wel de lastigste vraag tijdens een sollicitatiegesprek: 'Wat zijn je minder goede eigenschappen?' Aniek Kruiper, recruitment consultant, helpt je met het antwoord.

Walters People - Microsoft 365 Academy

Wil je gecertificeerde Microsoft partners adviseren over hun bedrijfsprocessen, bijbehorende applicaties en technologische mogelijkheden? Ga dan aan de slag als cloud business applications consultant

Zo maak je een goede indruk als je regelmatig van baan bent gewisseld

Hoe leg je uit aan een potentiële werkgever waarom je vaak van baan gewisseld bent, en hoe overtuig je hen om jou toch een eerlijke kans te geven? Wij geven je een aantal tips.

Vraag naar compliance specialisten blijft groeien

De financiële sector staat al jaren te springen om compliance specialisten. Rob van den Ende vertelt over de run op KYC- en CDD medewerkers en legt uit welke kansen dit biedt voor professionals.

Waarom reistijd en ‘fake commuting’ belangrijker zijn dan je denkt

Reistijd en 'fake commuting' zijn belangrijker dan je denkt. Tijdens je reistijd heb je de tijd om je mentaal voor te bereiden op de werkdag, of kun je juist je hoofd leegmaken en je werkdag loslaten.

Carrière advies

»

Webinars

»

Vergelijk je salaris

»