Een carrière als recruitment consultant bij  Walters People

Zoek jij een carrière in een commerciële en snelle omgeving? Ben je net afgestudeerd of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Lees hier wat wij je kunnen bieden.

6 mijlpalen in het leven van een recruitment consultant

Recruitment Consultant Lisanne vertelt over de leermomenten, overwinningen en successen die zij beleefde in haar eerste jaar bij Walters People.

Walters People is een 'Great Place to Work'

Robert Walters en Walters People zijn opgenomen op de lijst ‘Best Workplaces 2017’, jaarlijks samengesteld door Great Place to Work Nederland.

Over Walters People

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijk naar vaste medewerkers binnen financiële en business support functies. Ons doel is om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest geschikte baan voor onze kandidaat. Snelheid en kwaliteit gaan in dit proces hand in hand.

Walters People is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Binnen Nederland ligt onze focus op de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze interne vacatures

Wat ons bijzonder maakt

"Onze consultants bepalen het succes van Walters People. In ons intensieve trainingsprogramma, doen wij er alles aan om consultants zo snel mogelijk dit bijzondere vak te leren. Zo maak je in de eerste negen weken kennis met de ins en outs van het recruitment vak. Snel schakelen, effectief communiceren, omgaan met bezwaren en samenwerken met mensen op alle niveaus van het bedrijfsleven zijn vaardigheden die je bij ons opdoet die van pas zullen komen in je verdere carrière. Niet alleen tijdens je eerste 9 weken, gedurende je hele carrière binnen Walters People staat jouw groei centraal.

Bij Walters People vinden wij het belangrijk dat tegenover een goed resultaat een uitstekende beloning, persoonlijke ontwikkeling, een motiverende werkomgeving en plezier staan."

Jose Bokhorst
Director Walters People Nederland

Wil je een keer kennis komen maken? Wij horen graag van je!

Vanessa Janssen

Talent & Development Specialist bij Walters People+31 (0) 20 796 9040