Wat houdt het werk van een recruitment consultant in?

Video: We geven je een rondleiding op ons kantoor in Amsterdam. Wat doet een recruitment consultant en wat maakt het vak leuk? 

'Expertise opbouwen en no-nonsense mentaliteit'

Luuk Heine vertelt over zijn ervaringen bij Walters People Rotterdam, zijn collega's en wat recruitment in een havenstad speciaal maakt. 

Carrière maken: van recruitment consultant naar senior manager

Melissa Rutjes vertelt over de stappen die zij gemaakt heeft sinds zij vier jaar geleden begon bij Walters People.

Uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingstrajecten

Bij Walters People word je professioneel begeleid in je weg naar de top. Je doet vaardigheden op waar je de rest van je carrière profijt van hebt.

Enthousiast geworden? Bekijk onze interne vacatures 

We zijn op zoek naar recruitment consultants voor onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

6 mijlpalen in het leven van een recruitment consultant

Recruitment consultant Lisanne vertelt over de leermomenten, overwinningen en successen die zij beleefde in haar eerste jaar bij Walters People.

Volg ons op Instagram

Leer je toekomstige collega's alvast kennen en neem een sneak peak in het leven van onze recruitment consultants. Volg Walters People op Instagram.

Wat vinden onze medewerkers?

Onze medewerkers zelf kunnen natuurlijk het best uitleggen waarom Walters People een fijne plek om te werken is. Ellora, Chantal, Naomi en Billy vertellen waarom zij elke dag met plezier naar kantoor rijden. Meer lezen.

Global Charity Day

Op Global Charity Day zetten we ons met alle medewerkers wereldwijd in om geld op te halen voor het goede doel. In Nederland steunen we Het Vergeten Kind. In 2017 haalden we samen met Robert Walters Nederland meer dan €23.000,- euro op! Meer lezen.

Over Walters People

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste medewerkers voor vacatures in finance, banking, IT, management support, supply chain en HR. Ons doel is om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest geschikte baan voor onze kandidaat. Snelheid en kwaliteit gaan in dit proces hand in hand.

Walters People is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Binnen Nederland ligt onze focus op de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze interne vacatures

Wat ons bijzonder maakt

"Onze consultants bepalen het succes van Walters People. In ons intensieve trainingsprogramma, doen wij er alles aan om consultants zo snel mogelijk dit bijzondere vak te leren. Zo maak je in de eerste negen weken kennis met de ins en outs van het recruitment vak. Snel schakelen, effectief communiceren, omgaan met bezwaren en samenwerken met mensen op alle niveaus van het bedrijfsleven zijn vaardigheden die je bij ons opdoet die van pas zullen komen in je verdere carrière. Niet alleen tijdens je eerste 9 weken, gedurende je hele carrière binnen Walters People staat jouw groei centraal.

Bij Walters People vinden wij het belangrijk dat tegenover een goed resultaat een uitstekende beloning, persoonlijke ontwikkeling, een motiverende werkomgeving en plezier staan."

Jose Bokhorst
Director Walters People Nederland

Wil je een keer kennis komen maken? Wij horen graag van je!

Boaz Boerman

Senior Talent Acquisition & Development Specialist bij Walters People+31 (0)6 110 18 386