Een carrière als recruitment consultant bij  Walters People

Zoek jij een carrière in een commerciële en snelle omgeving? Ben je net afgestudeerd of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Lees hier wat wij je kunnen bieden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures

Ben je geïnteresseerd in een carrière als recruitment consultant? Bekijk dan snel de vacatures bij onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

6 mijlpalen in het leven van een recruitment consultant

Recruitment Consultant Lisanne vertelt over de leermomenten, overwinningen en successen die zij beleefde in haar eerste jaar bij Walters People.

Over Walters People

Walters People is specialist in de bemiddeling van zowel tijdelijke als vaste medewerkers binnen operationele finance en business support functies. Het is ons doel om zo snel mogelijk de perfecte match te vinden: de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever en de meest passende baan voor onze kandidaat.

Walters People is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland. Binnen Nederland ligt onze focus op de regio's Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam.

Wat ons bijzonder maakt

"Onze consultants bepalen het succes van Walters People. In ons intensieve trainingsprogramma leer je in negen weken de ins en outs van het recruitment vak. Snel schakelen en samenwerken met mensen binnen alle niveaus van het bedrijfsleven zijn vaardigheden die je bij ons opdoet en die van pas zullen komen in je verdere carrière.

Bij Walters People vinden wij het logisch dat tegenover een goed resultaat een uitstekende beloning, persoonlijke ontwikkeling en plezier staan."

Jose Bokhorst
Director Walters People Nederland

Wil je een keer kennis komen maken? Wij horen graag van je!

Vanessa Janssen

Talent & Development Specialist bij Walters People+31 (0) 20 796 9040