Interne vacatures

Ben jij ambitieus en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde recruitment consultants en management assistenten om ons team te versterken.

Zoekresultaten

Salaris: Marktconform

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 mei 2023

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste recruitment consultant om ons jonge en dynamische team te versterken! Als onderdeel van een internationale organisatie bieden we jou de mogelijkheid om uncaped bonussen te verdienen en door te groeien binnen onze informele en gezellige werkomgeving. Met een 'work hard play hard' mentaliteit bieden wij een concreet groeipad en vele borrels om samen successen te vieren. Ben jij klaar om jouw recruitmentcarrière naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van ons energieke team? Solliciteer dan nu!

Salaris: Marktconform

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 mei 2023

Ben jij recent afgestudeerd en wil jij bij een beursgenoteerd bedrijf werken in Eindhoven? Waar Brabantse gezelligheid gegaranteerd is? Voor ons kantoor in Eindhoven – vlak naast het station en in het centrum en met schitterend uitzicht zoeken wij hoogopgeleide, commerciële talenten die gedreven zijn om aan de top te komen.

Salaris: Marktconform

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 mei 2023

Ben jij recent afgestudeerd van je Bachelor of Master opleiding en zoek jij een uitdagende commerciële functie bij een internationaal, beursgenoteerd bedrijf? Bij een organisatie die met een intensief trainingstraject investeert in jouw ontwikkeling? Zijn uitdaging en afwisseling voor jou een must? Word dan Sales & Consultancy Trainee bij Walters People in het altijd mooie Rotterdam!

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2023

Ben jij recent afgestudeerd van je Bachelor of Master opleiding en zoek jij een uitdagende commerciële functie bij een internationaal, beursgenoteerd bedrijf? Bij een organisatie die met een intensief trainingstraject investeert in jouw ontwikkeling? Zijn uitdaging en afwisseling voor jou een must? Word dan Sales & Consultancy Trainee bij Walters People in Amsterdam!

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2023

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en gepassioneerde Senior Recruitment Consultant die ons jonge, dynamische en internationale team komt versterken! Bij onze organisatie we werken hard om onze doelen te bereiken en belonen onszelf regelmatig met gezellige borrels en andere leuke activiteiten. Bovendien bieden wij een concreet groeipad en zijn er volop mogelijkheden om snel bonussen te verdienen. Als Senior Recruitment Consultant bij ons krijg je de kans om jouw commerciële vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. In een informele sfeer werk je samen met collega's van over de hele wereld om topkandidaten te vinden voor onze klanten. Ben jij klaar voor een uitdagende carrière in recruitment? Solliciteer dan nu!

Salaris: Marktconform

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 mei 2023

Heb jij ervaring als Recruitment Consultant en ben je toe aan een volgende stap naar een Senior positie? Heb jij altijd al de ambitie gehad om een eigen team aan te kunnen sturen? Bij Walters People zijn wij op zoek naar een rechterhand die samen met de manager de divisie Finance succesvol verder wil laten groeien. Hierbij krijg je zowel interne als externe trainingen van professionals om jou te laten groeien naar Managing Consultant. Hierbij wacht een interessant carrière pad op je.

Salaris: Marktconform

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 mei 2023

Heb jij ervaring als Recruitment Consultant en ben je toe aan een volgende stap naar een Senior positie? Heb jij altijd al de ambitie gehad om een eigen team aan te kunnen sturen? Bij Walters People zijn wij op zoek naar een rechterhand die samen met de Manager de divisie Business Support succesvol verder wil laten groeien. Hierbij wacht een interessant carrière pad op je.

Salaris: Marktconform

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 mei 2023

Wat onze collega’s het leukste vinden aan het werken bij Walters People? Bij ons werk je in een team van gezellige, ambitieuze collega’s. Onze sfeer is een tikkeltje competitief, maar teamwork staat bij ons voorop! En dat teamgevoel stimuleren wij met gezamenlijke sportactiviteiten (Rocycle, kickboksen, hockey- en voetbaltoernooien), borrels en een hoop teamuitjes en bedrijfsfeestjes. Klinkt interessant? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 mei 2023

Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd voor je Bachelor of Master en/of heb je ervaring in een commerciële of sales functie? En krijg jij energie van het contact met stakeholders zoals klanten, kandidaten en je collega's? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 mei 2023

Ben je van nature een echte verbinder? Vind je het belangrijk om impact te hebben op iemands carrière en op de werkgelegenheid bij diverse organisaties? Ben je ook nog eens commercieel en ondernemend ingesteld? Dan is dit misschien wel de baan voor jou!