Interne vacatures

Ben jij ambitieus en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde recruitment consultants en management assistenten om ons team te versterken.

Zoekresultaten

Recruitment Consultant IT

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ter uitbreiding van ons IT consultant team zijn wij op zoek naar een gedreven team builder in hart en nieren bij voorkeur met IT ervaring. Als Recruitment Consultant bouw je je eigen netwerk op aan zowel kandidaten kant als aan klant kant. Je missie is de ideale match maken tussen klant en kandidaat.
Recruitment Consultant Management Support

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Altijd al nieuwsgierig en commercieel ingesteld en zit ondernemerschap bij jou in het bloed, dan ben ik op zoek naar jou!
Recruitment Consultant Banking & Finance

Salaris: Marktconform salaris

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij sales driven, een entrepreneur, gedreven en wil je carrière maken? Zie je het als uitdaging om samen met een zeer ervaren manager een eigen team te gaan bouwen en zelf tal van doorgroei mogelijkheden na te streven? Ben je in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur enige ervaring binnen de financiële sector, dan ben ik op zoek naar jou!
Sr. Recruitment Consultant

Salaris: Marktconform + bonus

Locatie: North Holland

Datum gepost: 9 januari 2017

Op zoek naar een tweede stap in je carrière? Ben jij ambitieus, gedreven en beschik jij over een hoge dosis energie? Ben jij een ondernemer, resultaat gedreven en commercieel ingesteld? Dan ben ik op zoek naar jou!
Senior Recruitment Consultant

Salaris: Marktconform

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij toe aan een volgende stap binnen Sales, Consultancy en Recruitment en zie jij het al voor je om in de nabije toekomst een eigen team op te kunnen zetten? Ben jij ambitieus, resultaatgericht, een teamplayer en beschik je over een hoge dosis energie? Dan ben jij de Senior Recruitment Consultant die ik zoek!
Sales Trainee

Salaris: EUR1900 - EUR2300 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 februari 2017

Heb jij je HBO Bachelor in Commerciële richting (bijna) afgerond? Beschik jij over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Heb jij naast je commerciële capaciteiten ook een servicegerichte instelling? Vind jij het leuk om opleidingen en trainingen te volgen naast jouw werk? Sta jij graag in contact met mensen? Hou jij van uitdaging en avontuur? Alle boxen aangevinkt? Lees dan snel verder!