Welkom bij Walters People

Walters People is de recruitment specialist voor de werkende wereld van morgen. Wij koppelen bedrijven aan professionals op tijdelijke en vaste basis. 

Wij staan voor vrijheid, flexibiliteit, snelheid en professionaliteit. Of je nu wilt uitbreiden, een medewerker moet vervangen of tijdelijke versterking nodig hebt; wij hebben een netwerk aan gedreven en gekwalificeerde medewerkers klaarstaan die graag bij je aan de slag gaan. Wij garanderen dat we binnen 24 uur de juiste nieuwe medewerker voor je vinden, als een snelle start gewenst is.

Onze gespecialiseerde teams van consultants hebben uitgebreide marktkennis, en hechten veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met zowel werkgevers als werkzoekenden. Walters People vertaalt het transactionele naar een persoonlijke aanpak door het gebruik van de nieuwste recruitmenttools, in combinatie met een hands-on mentaliteit en een hoge mate van betrokkenheid. Wij spreken alle professionals in ons netwerk face-to-face en begeleiden hen in hun professionele ontwikkeling.

 

Meld een vacature aan en vind snel jouw nieuwe medewerker

Onze werkwijze

Op uitnodiging van onze consultants komen onze kandidaten langs op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt het cv doorgenomen, de wensen van de kandidaat vastgesteld en de inhoudelijke kennis getest. Van onze kandidaten worden minimaal twee referenties opgevraagd bij hun voorgaande werkgevers. Op deze manier kunnen wij betrouwbare en gekwalificeerde kandidaten introduceren. Daarnaast hebben veel kandidaten in ons netwerk een trackrecord van succesvol afgeronde opdrachten via Walters People.

Wervingsadvies

»

Salary survey

»

Webinars

»

Wij maken het verschil

  1. Snelheid
    Door onze gespecialiseerde aanpak en teambased benadering vinden wij binnen 24 uur de juiste kandidaat.
  2. Kwaliteit
    Via de Walters People Academy, ons learning platform, testen wij de skills van onze kandidaten en kunnen zij zich blijven ontwikkelen. 
  3. Innovatie 
    Walters People test regelmatig nieuwe recruitmenttools. Ook gebruiken onze consultants bigdataplatformen om trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. 

Recruitmentadvies

Wij adviseren je graag bij je werving en selectie. Ook houden we je up to date door ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met je te delen. Onze recruitment consultants hebben gespecialiseerde marktkennis binnen finance & accounting, banking & financial services, HR, master data management, office & management support, de (semi)publieke sector, customer service  en supply chain.