onze aanpak

Walters People is specialist in tijdelijke en tijdelijke naar vaste financiële en ondersteunende functies. Als u een medewerker wil vervangen, een afdeling onderbemand is of als u op zoek bent naar een tijdelijke assistent voor een team; Walters People laat u binnen 24 uur kennismaken met geschikte en direct inzetbare professionals.

Dankzij onze gespecialiseerde teams van consultants hebben wij specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin wij bemiddelen en kunnen wij de juiste kandidaten leveren. 

Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Daarom is de belangrijkste vraag die wij stellen “waarmee kunnen wij u van dienst zijn?”.


Wij selecteren al onze kandidaten zorgvuldig, door hen persoonlijk te spreken op één van onze kantoren en hun vaardigheden en referenties uitgebreid te checken.

INNOVATIE IN RECRUITMENT 

Read more »

Vacature uploaden 

Read more »

salary survey 

Read more »

Onze werkwijze

Uitzendwerk staat voor vrijheid, flexibiliteit, snelheid en professionaliteit. Is een werknemer langdurig ziek of met zwangerschapsverlof, of heeft u een achterstand in de administratie weg te werken? Deze zorg nemen wij u graag uit handen.

Op uitnodiging van onze consultants komen onze kandidaten langs op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt het cv doorgenomen, de wens van de kandidaat vastgesteld en de inhoudelijke kennis getest. Van onze kandidaten worden minimaal twee referenties opgevraagd bij hun voorgaande werkgevers. Op deze manier zijn de consultants van Walters People in staat om betrouwbare en inhoudelijk sterke kandidaten te introduceren.

Daarnaast heeft Walters People de beschikking over kandidaten die in het verleden meerdere opdrachten vanuit Walters People met succes hebben afgerond. 

Jose Bokhorst

Uw vacature door ons laten invullen

Heeft u een finance of business support vacature of mogen wij u adviseren bij het vinden van de juiste mensen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Jose Bokhorst
Tel.: +31 (0) 20 7969 040 
Email: netherlands@walterspeople.nl

Contact 

Read more »

Vacature uploaden 

Read more »
Blocks with numbers

finance professionals uit zuid-afrika 

Read more »