Financiële vacatures

Het finance team van Walters People is gespecialiseerd in de bemiddeling van tijdelijke en tijdelijke naar vaste werknemers in junior en administratieve finance posities. De rollen waar wij voor werven variëren van debiteurenbeheer tot assistant controller en junior analist. Onze klanten lopen uiteen van grote internationale organisaties tot lokale MKB bedrijven.

Onze consultants zijn specialisten in hun werkgebied en hebben specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin zij bemiddelen.  Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Wij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door altijd eerlijk te zijn over de mogelijkheden die Walters People kan bieden. 

Hiernaast vind je een selectie van finance rollen waarvoor wij bemiddelen, met een directe link naar de huidige vacatures.

Onze aanpak

Huib-Jan Verhoef

Onze finance recruitment specialisten richten zich op het bemiddelen van kandidaten voor zowel tijdelijke als tijdelijke naar vaste junior en ondersteunende finance posities. 

Een combinatie van persoonlijk advies, professionele begeleiding en marktkennis staat centraal binnen onze dienstverlening. Walters People heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.  

Contact:
Huib-Jan Verhoef, Associate Director
E:  netherlands@walterspeople.nl
T:  (0)20 7969 040

Volg ons

Accounting vacatures 

Read more »

Crediteuren vacatures 

Read more »

Assistant controller vacatures 

Read more »