Walters People werft voor een breed aantal finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in junior controller en assistent controller vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als assistant controller.

Bekijk onze junior controller en assistent controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3800 - EUR4400 per month

Locatie: Houten

Datum gepost: 25 november 2022

Heb jij een brede ervaring op de financiële administratie en heb jij ook ervaring met het grootboek of wil je dit graag leren? Wil jij doorgroeien naar volwaardig controller? Zoek jij een hechte en informele werksfeer? Woon je in de buurt van Geldermalsen en zou je hier graag willen werken? Dan ben jij de Assistent Controller die ik zoek!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Epe

Datum gepost: 23 november 2022

Voor een organisatie actief in de retail ben ik op zoek naar een Junior Controller. Samen met je collega's ben je o.a. verantwoordelijk voor rapportages, analyses, begrotingen, procesoptimalisatie en operationele finance zoals grootboekactiviteiten en aangiftes. Het is een van oudsher familiebedrijf waar sterk het 'wij' gevoel heerst. Ik zoek iemand met minimaal een afgeronde HBO in een financiële richting die graag zijn of haar carrière een kick start wilt geven. Interesse? lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Heb jij enkele jaren ervaring op de financiële administratie? Spreek jij de taal van de werkvloer en ben jij in staat om deze te vertalen naar finance? Beschik je over een afgeronde Bachelor of Master in de richting van Finance, Control of Accounting? Voor een beursgenoteerde organisatie in Amsterdam zoeken wij momenteel een ambitieuze Assistent Controller. Deze organisatie investeert graag in fris talent en biedt jou de mogelijkheid om door te groeien tot Financial Controller.

Salaris: EUR3200 - EUR4400 per month + reiskosten

Locatie: Waalre

Datum gepost: 18 november 2022

Tijd voor een nieuwe uitdaging! Een nieuwe stap in je carrière. Voor een organisatie in Waalre zijn wij op zoek naar een Assistent Controller die al ervaring heeft opgedaan op het gebied van cash management, opstellen van rapportages en het controleren van de financiële administratie. Heb jij sterk het gevoel dat jij die pro-actieve financial bent die deze rol zou kunnen bekleden? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Breukelen

Datum gepost: 15 november 2022

Heb jij minimaal een afgeronde MBO in een financiële richting en daarnaast een aantal jaren relevante werkervaring? Voor een bekende automotive organisatie in Breukelen ben ik op zoek naar een Budget Controller. Als Budget Controller ben je verantwoordelijk voor het creëren, bewaken en bijhouden van de budgetten van alle afdelingen, het correct boeken en beheren van activa, kijk je hoe het werk efficiënter gedaan kan worden en ben je altijd bezig om kennis te krijgen van lopende processen. Het is een functie voor 40 uur per week en je rapporteert aan de Manager Controlling. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per month

Locatie: Almelo

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een internationale profit organisatie in Almelo ben ik op zoek naar een Junior Financial Accountant. In een team van 8FTE op Finance ga je samen met 2 andere junior accountants de Controller EMEA ondersteunen. In deze rol zul jij bezig gaan met voornamelijk accounting werkzaamheden. Het is een rol voor 32-40 uur met veel doorgroeimogelijkheden intern. Een aantal collega's hebben vanuit deze rol de stap naar service, project of controller gemaakt. Ik ben op zoek naar een ambitieuze HBO starter. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een internationale organisatie ben ik op zoek naar een Finance & Accounting Assistent. In een team van 3FTE op Finance ga je de supervisor ondersteunen. In deze rol zal jij 50/50 met operationele finance en control werkzaamheden bezig zijn. Ik ben op zoek naar een HBO starter of iemand met een afgeronde HBO en 1-2 jaar relevante werk ervaring op de financiële administratie die zich wilt door ontwikkelen richting Finance & Accounting. Interesse gewekt? Lees snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een retail organisatie in de omgeving van Amersfoort ben ik op zoek naar een Senior Financiële Administratie. In een team van 6FTE op Finance wordt jij de aandrijver om de administratie te verbeteren en naar een hoger plan te tillen. In deze rol zul jij bezig gaan met een combinatie van controle werkzaamheden en operationele finance taken. Ik ben op zoek naar iemand die energie krijgt van het verbeteren en optimaliseren van een administratie. Deze organisatie is in korte periode enorm gegroeid van 2 naar 30 winkels in minder dan 5 jaar, waarbij de honger en groei nog niet gestild is. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR3400 - EUR4100 per month

Locatie: Zwolle

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een internationale organisatie in de omgeving van Zwolle ben ik op zoek naar een Assistent Controller. In een team van 10FTE op Finance ga jij leiding geven aan de administratie en ben je daarnaast betrokken bij de maand- en jaar afsluiting, rapportages en ga je bijdragen aan het optimaliseren van de afdeling. In deze rol zul jij bezig gaan met een combinatie van controle werkzaamheden en operationele finance taken. Ik ben op zoek naar een ervaren financial die graag onderdeel wilt zijn van een dynamische en groeiende organisatie waarbinnen jij met jouw ervaring kan helpen dit in goede banen te leiden. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een organisatie actief in de retail ben ik op zoek naar een Junior Controller. Samen met je collega's ben je o.a. verantwoordelijk voor rapportages, analyses, begrotingen, procesoptimalisatie en operationele finance zoals grootboekactiviteiten en aangiftes. Het is een van oudsher familiebedrijf waar sterk het 'wij' gevoel heerst. Ik zoek iemand met minimaal een afgeronde HBO in een financiële richting die graag zijn of haar carriere een kick start wilt geven. Interesse? lees dan snel verder!