Assistant controller vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in junior controller en assistent controller vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als assistant controller.

Bekijk onze junior controller en assistent controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Junior Project controller / Business controller

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij toe aan de tweede of derde stap in je carriere en heb jij accounting ervaring? Heb jij minimaal je HBO afgerond en wil je graag Financial control en Business control taken uitvoeren? Lijkt het jou leuk om voor grote projecten verantwoordelijk te zijn? Dan ben jij de Project/ Business controller waar ik naar op zoek ben!
Assistent Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Ben jij klaar om je eerste stap richting Financial Control te zetten? Ben jij communicatief sterk, analytisch aangelegd en heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in een financiële richting? Heb jij daarnaast minimaal 1 jaar (stage)ervaring in een financiële positie, spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en ben je op zoek naar een uitdagende functie met groeipotentie? Dan ben jij de Assistent Controller die ik zoek!
Assistant Controller

Salaris: EUR2800 - EUR3750 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 oktober 2018

Heb jij een afgerond Hbo-diploma en ben je op zoek naar een positie als Assistant Controller in Rotterdam? Heb jij affiniteit met het verbeteren van processen en het opstellen van verscheidene management rapportages? Haal jij energie uit het efficiënter inrichten van een systeem? Heb jij sterke communicatie skills en sociaal tact? Dan ben jij de Assistant Controller die wij zoeken!
Junior Controller

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month + reiskosten

Locatie: Veldhoven

Datum gepost: 19 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie als Junior Controller? Heb jij een afgeronde HBO of WO- diploma in een financiële richting en heb je minimaal 1 jaar werkervaring ? Ben jij op zoek naar een uitdagende positie met doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie? Reageer dan snel op deze positie als Junior Controller!
Assistent Controller

Salaris: EUR2700 - EUR3000 per month + reiskosten

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 19 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? Werk jij goed zelfstandig, ben je sterk met cijfers en op zoek naar een uitdagende rol met doorgroeimogelijkheden? Heb jij een afgeronde financiële HBO of WO opleiding? Dan ben jij de Assistent Controller die wij zoeken!
Junior Financial Accountant International

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? Zoek je naar een leuke en vooral uitdagende baan in een internationaal bedrijf als Junior Financial Accountant? Vind jij het belangrijk om te kunnen groeien binnen een internationaal bedrijf? Dan ben jij de Junior Financial Accountant waar ik naar op zoek ben.
Assistent Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 15 oktober 2018

Ben jij die communicatieve, representatieve en ambitieuze Assistent Controller? Heb jij een afgeronde HBO-opleiding in de financile richting? Heb jij minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen de financile administratie in een toonaangevend bedrijf? Heb jij ervaring binnen een internationale Retail omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!
Assistent Controller

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 12 oktober 2018

Heb jij je HBO-opleiding afgerond en heb jij financieel administratieve ervaring door bijvoorbeeld een bijbaan en / of stages? Ben jij gedreven, proactief ingesteld en op korte termijn beschikbaar? Dan ben jij de Assistent Controller die wij zoeken!
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2018

Ben jij een gedreven finance professional met oog voor kwaliteit? Werk je graag binnen een resultaatgerichte en ondernemende organisatie in collegiale werksfeer? Dan ben jij de (Junior) Financial Controller die ik zoek!
Assistent Controller

Salaris: EUR3000 - EUR35000 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 9 oktober 2018

Assistent Controller Voor een sterk groeiend bedrijf in de omgeving van Eindhoven ben ik op zoek naar een Assistent Controller. Een bekend bedrijf en marktleider binnen haar branche! Je stelt de juiste prioriteiten, kan uitstekend schakelen en bewaakt het overzicht binnen jouw vakgebied. Je draagt bij aan een optimale samenwerking tussen alle betrokken schakels in de organisatie. Ben jij daarnaast een administratieve duizendpoot? En is klantbelang altijd jouw hoogste prioriteit? Heb jij bovendien minimaal 2 jaar ervaring als Assistent Controller? Dan kom ik graag met jou in contact!