Assistant controller vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in junior controller en assistent controller vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als assistant controller.

Bekijk onze junior controller en assistent controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Assistent Controller

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 maart 2017

Heb jij een HBO opleiding in de Financiële richting afgerond en beschik jij over enige werkervaring in de richting van junior control? Ben jij analytisch en cijfermatig sterk en kun je resultaatgericht werken? Ben je daarnaast toe aan een volgende uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Assistent Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 maart 2017

Ben jij de Assistent Controller waar ik naar op zoek ben? Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in financiële richting of ben je bijna klaar? Ben jij analytisch, communicatief vaardig en stressbestendig? Dan ben ik op zoek naar jou!
Assistent Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 22 maart 2017

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van finance? Ben jij ambitieus en houd jij ervan om in een organisatie te werken waar internationale doorgroeimogelijkheden zijn? Houd je van dynamiek en hoeft geen dag voor jou hetzelfde te zijn? Reageer dan direct!
Junior Controller

Salaris: EUR2500 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 maart 2017

Heb jij een afgeronde WO opleiding in financiele richting of rond je deze binnenkort af? Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar jij jouw eerste stappen in het vakgebied kan zetten? Dan is deze functie iets voor jou!
Junior Controller

Salaris: EUR1900 - EUR2300 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 maart 2017

Ben jij die startende controller die klaar is voor een eerste of tweede stap? Ben je analytisch sterk en heb jij de motivatie om uiteindelijk als voorwaardig controller het arbeidsleven in te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Medewerker Grootboek

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 maart 2017

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante jaren ervaring binnen de Finance? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de financiele administratie binnen een internationale speler in omgeving Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Financial Controller

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 maart 2017

Are you a self-starting individual and do you have at least 2 years’ experience in an international company in a financial / general ledger function? Would you like to help with further professionalization of the finance function in a growing international setting? Do have a bachelor degree in finance/accounting? Then you are the Junior Financial Controller I am looking for!
Junior Business Controller

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 28 februari 2017

Ben jij op zoek naar een eerste stap in jouw carriere? Heb jij een afgeronde HBO of WO-opleiding in financiele richting en ben je analytisch sterk? Reageer dan snel!
Assistent Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij communicatief zeer sterk, besluitvaardig en oplossingsgericht? Heb jij een Bachelor Bedrijfseconomie / Accountancy? Heb jij ervaring met met Belgische Boekhouding en bij voorkeur met Belgian GAAP. Ben je op zoek je een baan als Assistent Controller in de regio Breda? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Business Controller

Salaris: EUR38000 - EUR42000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2017

Denk jij graag mee met de Business? Ben jij degene die de vertaalslag kan maken van cijfers naar woorden? Zie jij jezelf de operatie adviseren in commerciële business? Ben je in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van finance/economics en heb je affiniteit met de Retail? Dan ben jij de Junior Business Controller die ik zoek!