Assistant controller vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in junior controller en assistent controller vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als assistant controller.

Bekijk onze junior controller en assistent controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Assistent Controller

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Bunschoten

Datum gepost: 24 februari 2017

Heb jij een HBO opleiding in de Financiële richting afgerond en beschik jij over enige werkervaring in de richting van junior control? Ben jij analytisch en cijfermatig sterk en kun je resultaatgericht werken? Ben je daarnaast toe aan een volgende uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Assistent Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij communicatief zeer sterk, besluitvaardig en oplossingsgericht? Heb jij een Bachelor Bedrijfseconomie / Accountancy? Heb jij ervaring met met Belgische Boekhouding en bij voorkeur met Belgian GAAP. Ben je op zoek je een baan als Assistent Controller in de regio Breda? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Business Controller

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2017

Ben jij op zoek naar een eerste stap in jouw carriere? Heb jij een afgeronde WO-opleiding in financiele richting en ben je analytisch sterk? Reageer dan snel!
Assistent Controller

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2017

Heb jij een afgeronde Bachelor in financiële richting? Ben je analytisch ingesteld en sterk met Excel? Ben jij graag de hele dag bezig met cijfers en ben je op zoek naar de tweede stap in jouw carriere? Dan ben jij de Assistent Controller die ik zoek!
Junior Controller

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2017

Heb jij een afgeronde HBO/WO opleiding in financiele richting of rond je deze binnenkort af? Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar jij jouw eerste stappen in het vakgebied kan zetten? Dan is deze functie iets voor jou!
Assistent Controller

Salaris: EUR2750 - EUR3400 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2017

Heb jij een afgeronde Bachelor/Master opleiding in financiële richting? Ben je analytisch ingesteld en een expert met Excel? Ben jij graag de hele dag bezig met cijfers en ben je op zoek naar een tweede stap in jouw carriere? Wil jij graag meer leren in het vakgebied terwijl je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan ben jij de Assistent Controller die ik zoek!
Junior Business Controller

Salaris: EUR38000 - EUR42000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2017

Denk jij graag mee met de Business? Ben jij degene die de vertaalslag kan maken van cijfers naar woorden? Zie jij jezelf de operatie adviseren in commerciële business? Ben je in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van finance/economics en heb je affiniteit met de Retail? Dan ben jij de Junior Business Controller die ik zoek!
Assistent controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month + Reiskostenvergoeding

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 13 februari 2017

Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie, ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je daarnaast communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Controller

Salaris: EUR1900 - EUR2300 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 10 februari 2017

Ben jij die startende controller die klaar is voor een eerste of tweede stap? Ben je analytisch sterk en heb jij de motivatie om uiteindelijk als voorwaardig controller het arbeidsleven in te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!
HBO Bedrijfseconomie / Accountancy

Salaris: EUR2250 - EUR2650 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 februari 2017

Ben jij afgestudeerd in de richting HBO Bedrijfseconomie / Accountancy? Heb je relevante werkervaring opgedaan door middel van stages en/of bijbanen? Ben jij per direct beschikbaar om jouw carrière te starten binnen het financiële werkveld? Heb jij ook nog eens affinicteit met Electronics? Dan zijn wij op zoek naar jou!