Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 26 februari 2024

Wat ga je doen als Sales Administration Officer? Als Sales Administration Officer heb jij een belangrijke rol binnen onze financiële administratie. Je komt te werken op ons kantoor in Eindhoven, waarbij je samen met jouw collega zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de facturatie van de werkuren van onze collega’s en de juiste verwerking van de financiële gegevens in het systeem. Je werkt nauw samen met de Business Managers. Je behoort tot een team van drie collega’s.

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2024

Nederlandstalige Debiteuren Medewerker Functieomschrijving: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige Nederlandstalige Debiteuren Medewerker om ons financiële team te versterken. Als Debiteuren Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenadministratie, het innen van openstaande vorderingen en het onderhouden van klantrelaties. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van een gezonde financiële positie van ons bedrijf.

Salaris: EUR3200 - EUR3900 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2024

Are you a driven and meticulous professional who enjoys working with numbers and finance? Do you have experience in debt administration and possess problem-solving skills with a track record of achieving results? We have an exciting opportunity for you! Job Description: As a Debt Administrator, you will be responsible for managing the debt portfolio of our organization. Your primary task will be to ensure timely payment of outstanding invoices and address any payment delays. Working closely with colleagues from the finance department, you will play a crucial role in maintaining the organization's financial stability.

Salaris: EUR2500 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2024

Medewerker Accounts Receivable bij Toonaangevend aerospace bedrijf in Amsterdam Ben jij een nauwkeurige en gemotiveerde professional met ervaring in financiën en een passie voor mode? Zoek niet verder! Een aerospace bedrijf concern in het bruisende Amsterdam is op zoek naar een gedreven Medewerker Accounts Receivable om ons financiële team te versterken.

Salaris: EUR3600 - EUR4200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2024

Are you a determined and target-driven professional? Do you possess excellent negotiation skills and have a passion for resolving financial challenges? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a dynamic and motivated Debt Collector to join our team.

Salaris: EUR2500 - EUR3400 per month

Locatie: Son en Breugel

Datum gepost: 23 februari 2024

Heb je ervaring als Debiteuren Medewerker met daarnaast affiniteit met ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR3000 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2024

Onze opdrachtgever is een collectief van automotive professionals. De betrouwbare expertise partner van vandaag en klaar voor morgen. Als een echte vakidioot hebben ze liefde voor het vak. Beschikken over alle disciplines die de markt maken. Het bundelen van deze kennis- en kunde maakt ons sterk, dit is waarom mensen zich graag aan hen verbinden. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een Debiteuren Medewerker in omgeving Rotterdam!

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2024

Sta jij in het begin van je carrière of ben je nog bezig je studie en wil je graag ervaring doen op de finance afdeling? Vind je het leuk om (telefonisch) contact te onderhouden met klanten? Wil je ondersteuning bieden op de debiteurenafdeling? Ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar? Lees dan verder! Een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector is op zoek naar versterking!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Haarlem

Datum gepost: 16 februari 2024

Voor een Groothandel organisatie in Haarlem zoeken wegens wijzigingen op de afdeling naar 2 debiteuren medewerkers met start datum 1 maart of 1 april.

Salaris: EUR2700 - EUR4200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2024

Ben jij in het bezit van je MBO diploma in de financiële richting en voel jij je comfortabel in een nationale omgeving met internationale contacten? Sta jij stevig in je schoenen en zie jij de uitdaging in het contact leggen met jouw klanten? Kan jij prioriteiten stellen en weet jij door middel van goede afspraken altijd je resultaat te behalen? Dan heb jij de eigenschappen om de nieuwe kracht van dit enthousiaste Debiteurenteam te worden, dus lees snel verder!