Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per month

Locatie: Asten

Datum gepost: 2 juni 2023

Vind jij het uitdagend om de volledige facturatie op je te nemen? Ben je iemand die van aanpakken houdt? Ben jij parttime tussen de 24 en 32 uur beschikbaar? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

Ben jij proactief en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Debiteuren Medewerker? Zie jij jezelf al werken voor een kleine ondernemer midden in Rotterdam? Omschrijf jij jezelf als iemand die gedreven, sociaal en accuraat is? Lees dan snel verder want dan ben jij de Debiteuren medewerker die wij zoeken!

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 2 juni 2023

Are you a Accounts Receivable Specialist? Do you like to be in a international environment? Is your focus on delivering a great customer experience? Than you are the perfect match! This company is located in Breda. You will be part of a team with 16 colleagues.

Salaris: EUR2300 - EUR3200 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 1 juni 2023

Ben jij op zoek naar een baan als Debiteuren Medeweker / financieel medewerker en wil jij graag doorgroeien? Woon jij in de buurt van Apeldoorn? Werk jij graag in een team en ben jij tussen de 32-40 uur beschikbaar? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Ben jij een vasthoudende en doelgerichte professional? Heb je uitstekende onderhandelingsvaardigheden en een passie voor het oplossen van financiële uitdagingen? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Debtcollector om ons team te versterken.

Salaris: EUR3600 - EUR4200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Debt Collector constructions Are you a determined and target-driven professional? Do you possess excellent negotiation skills and have a passion for resolving financial challenges? If so, we have an exciting opportunity for you! We are currently seeking a dynamic and motivated Debt Collector to join our team.

Salaris: EUR2100 - EUR2600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Ben jij in het bezit van je MBO diploma in de financiële richting en voel jij je comfortabel in een nationale omgeving met internationale contacten? Sta jij stevig in je schoenen en zie jij de uitdaging in het contact leggen met jouw klanten? Kan jij prioriteiten stellen en weet jij door middel van goede afspraken altijd je resultaat te behalen? Dan heb jij de eigenschappen om de nieuwe kracht van dit enthousiaste Debiteurenteam te worden, dus lees snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Are you an experienced Accounts Receivable professional looking for a new challenge? PVH is currently seeking a skilled individual to join our team as a Temporary Accounts Receivable Specialist. In this role, you will be responsible for managing the collection process, maintaining accurate records, and communicating with internal and external stakeholders. If you have a strong attention to detail and excellent communication skills, we encourage you to apply today!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 mei 2023

Voor een bekende naam in de FMCG branche ben ik op zoek naar een Credit Controller. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor de grote accounts van deze organisatie en heb jij als doel om het DSO zo laag mogelijk te houden en los je overdue posities eenvoudig op. Ik ben op zoek naar iemand met lef en een pipi langkous mentaliteit (ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!). Naast een uitdagende positie biedt deze organisatie ook volop ontwikkelingsmogelijkheden en andere prettige secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 mei 2023

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij minimaal een MBO-opleiding afgerond in een financiële richting? Ben jij daarnaast goed met cijfers en ga je nauwkeurg te werk? Woon je daarnaast in de omgeving van Utrecht? Dan ben jij de Medewerker debiteurenadministratie waar wij naar op zoek zijn!