Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2022

Ben jij een Debiteurenbeheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder heb jij ervaring binnen de overheid? Heb jij een financiële opleiding op HBO niveau afgerond en kennis van Oracle? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 7 december 2022

Een vlotte organisatie in Utrecht is op zoek naar een debiteurenbeheerder die affintieit heeft met debiteuren en een opleiding heeft afgerond richting Finance. Zoek jij een uitdaging en heb je enige ervaring als debiteurenbeheer, kan je zelfstandig aan de slag en wil je jezelf ontwikkelen reageer dan snel.

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2022

Ben jij een gemotiveerde Debiteurenmedewerker met ambitie in de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan als Medewerker Debiteurenbeheer en hoop je dit uit te breiden? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Debiteurenmedewerker in het professionele bedrijfsleven? Als je ook nog eens niet op je mondje bent gevallen raden wij je vooral aan om door te lezen.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 30 november 2022

Ik ben op zoek naar een Credit Controller die voor een opdrachtgever in Almere die kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Jij bent bekend met grootboek, administratief onderlegd, facturen opstellen, banken boeken, chasen en hebt ervaring met credit management tools. Het betreft een rol in een dynamische omgeving, geen dag is hetzelfde en dat moet jou op de positieve manier kietelen. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 30 november 2022

Ik ben op zoek naar een Debiteuren medewerker die voor een beursgenoteerde FinTech aanbieder in Lelystad kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Als medewerker Debiteurenbeheer is het jouw taak om zo nauwkeurig, snel en adequaat mogelijk de communicatie met onze debiteuren te verzorgen. Idealiter heb je minimaal een afgeronde MBO in de richting van bedrijfsadministratie en al iets van ervaring of zou jij je graag je verder willen ontwikkelen binnen het debiteuren beheer. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2100 - EUR2600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 november 2022

Ben jij in het bezit van je MBO diploma in de financiële richting en voel jij je comfortabel in een nationale omgeving met internationale contacten? Sta jij stevig in je schoenen en zie jij de uitdaging in het contact leggen met jouw klanten? Kan jij prioriteiten stellen en weet jij door middel van goede afspraken altijd je resultaat te behalen? Dan heb jij de eigenschappen om de nieuwe kracht van dit enthousiaste Debiteurenteam te worden, dus lees snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij minimaal een MBO-opleiding afgerond in een financiële richting? Ben jij daarnaast goed met cijfers en ga je nauwkeurg te werk? Woon je daarnaast in de omgeving van Almere? Dan ben jij de Medewerke debiteurenadministratie waar wij naar op zoek zijn!

Salaris: EUR3200 - EUR4000 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 24 november 2022

Heb jij ervaring met het beheren van contracten, projecten en facturatie binnen een commerciele organisatie? Vind je het leuk om in een klein team te werken in een snel groeiende en ambitieuze organisatie? Ben jij verder sociaal en vind je het leuk als de team spirit hoog is? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Zwolle

Datum gepost: 23 november 2022

Ik ben op zoek naar een Debiteuren medewerker die voor een opdrachtgever in Zwolle kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Jij bent bekend met grootboek, administratief onderlegd, facturen opstellen, banken boeken, chasen en hebt ervaring met credit management tools. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 23 november 2022

Ik ben op zoek naar een Debiteuren medewerker die voor een opdrachtgever in Lelystad kan helpen bij het minimaliseren van openstaande schulden. Jij bent bekend met grootboek, administratief onderlegd, facturen opstellen, banken boeken, chasen en hebt ervaring met credit management tools. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!