Debiteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Accounts Receivable Specialist

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 februari 2017

Heb jij ervaring met het gehele proces van debiteurenbeheer? Weet jij als geen ander hoe je de DSO effectief kunt terug dringen? Kan je snel schakelen, ben je goed met cijfers maar ben je daarnaast ook overtuigend in je communicatie? Dan ben jij de Accounts Receivable Specialist waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Finance

Salaris: EUR1800 - EUR2200 per month

Locatie: Veghel

Datum gepost: 24 februari 2017

Ben jij communicatief zeer sterk, besluitvaardig en oplossingsgericht? Heb jij een MBO opleiding in financiƫle richting afgerond? Heb jij ervaring als Medewerker Finance en zoek je een baan in de regio Veghel/Uden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Parttime Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2300 - EUR2600 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 21 februari 2017

Heb jij ervaring met het gehele proces van Debiteurenbeheer? Weet jij als geen ander hoe je de DSO effectief kunt terug dringen? Sta jij stevig in je schoenen en kun jij op een vriendelijke maar doortastende wijze als geen ander geld binnen bellen? Dan ben jij de Parttime Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben je bereid om hard te werken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waarnaar ik op zoek ben!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiƫle opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Accounts Receivable Specialist

Salaris: EUR35000 - EUR40000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 februari 2017

Do you have a minimum of 3 years working experience as an Accounts Receivable Specialist within an international shared service center and working experience with SAP?
Teamleider Billing

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 februari 2017

Ben jij die zelfstandige, communicatief sterke en ervaren Teamleider Billing? Heb jij HBO werk- en denk niveau? Heb jij sterke contactuele eigenschappen? Heb jij een sterk organisatorisch vermogen en heb je ervaring met leidinggeven? Heb jij minimaal vijf jaar relevante werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
Parttime Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 januari 2017

Heb jij ervaring met het gehele proces van Debiteurenbeheer en Administratie? Weet jij als geen ander hoe je de DSO effectief kunt terugdringen? Sta jij stevig in je schoenen en kun jij op een vriendelijke maar doortastende wijze als geen ander geld binnen bellen? Dan ben jij de Parttime Debiteuren Medewerker waar ik naar op zoek ben!