Debiteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Medewerker crediteurenadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde opleiding op financieel gebied en al relevante werkervaring opgedaan op het gebied van crediteurenadministratie? Vind jij het fantastisch om aan de slag te gaan als medewerker crediteurenadministratie bij een internationale marktleider? Dan ben jij degene die ik zoek! In je rol van medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige betaling, verwerking en doorbelasting van de inkomende facturen. Zowel mondeling als schriftelijk sta je in nauw contact met dealers en leveranciers. Je overziet het proces van facturatie en bent verantwoordelijk voor crediteuren betalingen.
Debiteurenmedewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij minimaal een MBO opleiding afgerond in de richting van Bedrijfsadministratie? Heb je al enige ervaring opgedaan met met debiteurenbeheer of als credit collector? Wil je graag je carrière een boost geven als debiteurenbeheerder bij een Shared Service Center van een grote retail organisatie in de omgeving van Amsterdam? Ben je leergierig, communicatief sterk en accuraat? Ben jij dan de debiteurenmedewerker die ik zoek?
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month + reiskosten

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding in een financiële richting behaald? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je ervaring met accounts receivable en sta je open om door te groeien binnen een jong- en dynamisch vastgoedbedrijf? Dan zoeken wij jou.
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2019

Ben jij analytisch en accuraat? Heb jij ervaring met Debiteurenbeheer? Heb jij cijfermatig inzicht en ben jij communicatief vaardig? Als een echte aanpakker vind jij het niet erg om jouw collegaDebiteurenbeheerder die ik zoek!
Debiteurenadministrateur

Salaris: EUR2600 - EUR28000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2019

Word jij omschreven als communicatief, accuraat en ben jij niet bang de telefoon op te pakken? Heb jij naast communicatieve vaardigheden ook sterk analytisch inzicht? Heb jij daarnaast minimaal een behaalde MBO4 opleiding in een financiële richting afgerond, reeds ervaring opgedaan op gebied van debiteurenadministratie en ben je per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de Debiteurenadministrateur die ik zoek!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Haarlemmermeer

Datum gepost: 12 april 2019

Ben jij onze nieuwe doorgewinterde debiteurenbeheerder? laat jij niet los, waar andere opgeven? Ben je gewend om klanten te bellen? Wil je daarnaast werken in de regio Amsterdam?
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 11 april 2019

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben je bereid om hard te werken? Heb je een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Debiteurenmedewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 april 2019

Ben jij op zoek naar de eerste of tweede stap in jouw carri als debiteuren medewerker? Heb jij een afgeronde of bijna afgeronde MBO/HBO opleiding richting finance? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien? Dan ben jij de debiteuren medewerker die ik zoek!
MBO Starter met lichte financiële ervaring

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 8 april 2019

Voor een snel groeiende importeur en groothandel van keuken- en horeca benodigheden in Schiphol zoek ik een spontante MBO’er met debiteuren ervaring. Wil jij graag fulltime aan de slag als spin in het web in een gezellige MKB? Ben jij per direct beschikbaar en beschik je over een auto? Lees dan snel verder!
MBO Starter met lichte financiële ervaring

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 8 april 2019

Voor een snel groeiende importeur en groothandel van keuken- en horeca benodigheden in Amstelveen zoek ik een spontante MBO’er met debiteuren ervaring. Wil jij graag fulltime aan de slag als spin in het web in een gezellige MKB? Ben jij per direct beschikbaar en beschik je over een auto? Lees dan snel verder!