Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 augustus 2022

Ben jij een gemotiveerde Credit Controller met ambitie in de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan als Credit Controller en hoop je dit uit te breiden? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Credit Controller in het professionele bedrijfsleven? Als je ook nog eens niet op je mondje bent gevallen raden wij je vooral aan om door te lezen.

Salaris: EUR3000 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 augustus 2022

Are you an experienced Credit Controller or Accounts Receivable Clerk? Do you have a great attention to detail? And are you highly skilled in communicating with both internal- and external stakeholders? Then you are the Credit Controller we are looking for!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 augustus 2022

Ben jij communicatief en sociaal vaardig? Geniet je van klantcontact en ga je graag nauwkeurig te werk? Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar en woon je in de regio Utrecht? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf in de financiële sector in het hartje van het land, Utrecht, ben ik op zoek naar een Credit Controller. In deze functie ben je onderdeel van de financiële afdeling van het bedrijf en werk je in een professioneel, maar informeel team waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Taken en verantwoordelijkheden * Beheren van de debiteurenadministratie * Het managen van klanten en monitoren van betalingstermijnen * Signaleren van knel- en verbeterpunten in het proces * Het nabellen van debiteuren * Klachten afhandeling en opvolging hiervan Skills en opleiding * MBO+ of HBO diploma richting Finance, Bedrijfskunde of Accountancy * Minimaal één jaar relevante werkervaring * Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal * Communicatief vaardig Aanbod * Een mooi salaris tussen de €3.000,- en €3.500,-, afhankelijk van relevante ervaring * Werken in een uitdagende, maar informele organisatie * Mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien * Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Ben jij de Credit Controller die ik zoek? Solliciteer dan direct!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 augustus 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen debiteurenbeheer? Ben jij gemotiveerd en vind je het leuk om met cijfers te werken? Heb jij al ervaring met debiteurenbeheer of ben je een starter die zijn carrière graag zou willen beginnen binnen de finance? Ben jij daarnaast woonachtig binnen de omgeving Rotterdam of De Haag? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 10 augustus 2022

Heb jij relevante werkervaring op de crediteurenadministratie? Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Wil jij graag bij een internationaal en groeiend bedrijf werken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 10 augustus 2022

Ben jij per direct op zoek naar een baan als Debiteuren Medeweker / Credit Collector? Woon jij in de buurt van Utrecht? Werk jij graag in een team en ben jij fulltime beschikbaar? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 10 augustus 2022

Ben jij op zoek naar een baan als Debiteurenbeheerder waarbij je je eigen klantenportefeuille bedient? Woon jij in de buurt van Hilversum? Werk jij graag in een team en heb jij een helikopterview? Denk jij graag mee met processen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 9 augustus 2022

Are you looking for a new challenging position with the intention of starting a long term career within an ambitiouscompany? The company is located in Amsterdam and is looking to expand their team with a junior/medior AR employee due to rapid growth. The company is active in the distribution of Hospitality

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 augustus 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie richting debiteurenadministratie? Wil je daarnaast graag werken in een dynamische omgeving waarin elke dag anders is? Ben je daarnaast voor minimaal 32 tot 40 uur in de week beschikbaar? Dan ben jij de Account Receivables Officer waar ik naar op zoek ben!

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 augustus 2022

Ben jij een gemotiveerde Debiteurenmedewerker met ambitie in de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan als Medewerker Debiteurenbeheer en hoop je dit uit te breiden? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Debiteurenmedewerker in het professionele bedrijfsleven? Als je ook nog eens niet op je mondje bent gevallen raden wij je vooral aan om door te lezen.