Debiteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben je bereid om hard te werken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waarnaar ik op zoek ben!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2200 - EUR2400 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 13 januari 2017

Heb jij ervaring met debiteurenbeheer en ben jij direct beschikbaar? Beheers jij naast Nederlands en Engels nog een andere taal, zowel mondeling als schriftelijk? Ben jij die debiteurenbeheerder die direct de telefoon pakt en aan de slag gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Debiteurenmedewerker Parttime

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per month

Locatie: Gouda

Datum gepost: 12 januari 2017

Heb jij ervaring als Debiteurenmedewerker en ben jij per direct opzoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de omgeving van Gouda? Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal (bij voorkeur ook de Duitse taal)? Vind jij het leuk om in een jong en dynamisch bedrijf te werken binnen een informeel team? Geef je niet zomaar op en ben je communicatief vaardig? Lees dan snel verder!
Credit Controller

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 januari 2017

Heb jij een afgeronde MBO opleiding in bedrijfsadministratie of assistent accountant? Ben jij op zoek naar een tweede stap in jouw carrière? Dan kun je die stap nu nemen bij een internationaal opererende organisatie die hard groeit! Voor een software bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar iemand die extra waarde kan toevoegen als credit controller.
Parttime Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2300 - EUR2600 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 december 2016

Heb jij ervaring met het gehele proces van Debiteurenbeheer? Weet jij als geen ander hoe je de DSO effectief kunt terug dringen? Sta jij stevig in je schoenen en kun jij op een vriendelijke maar doortastende wijze als geen ander geld binnen bellen? Dan ben jij de Parttime Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Teamleider Billing

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 januari 2017

Ben jij die zelfstandige, communicatief sterke en ervaren Teamleider Billing? Heb jij HBO werk- en denk niveau? Heb jij sterke contactuele eigenschappen? Heb jij een sterk organisatorisch vermogen en heb je ervaring met leidinggeven? Heb jij minimaal vijf jaar relevante werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
Debiteuren Beheerder

Salaris: EUR1900 - EUR2100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 januari 2017

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring met het gehele proces van debiteurenbeheer? Weet jij als geen ander hoe je krediet limieten beheert en invoert? Kan je snel schakelen, ben je goed met cijfers en ben je daarnaast ook overtuigend in je communicatie? Voel jij je aangesproken, ben je per direct beschikbaar en wil je graag werkzaam zijn in de automotive, dan zoeken wij jou!
Accounts Receivable Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 januari 2017

Heb jij al enige ervaring op het gebied van debiteurenbeheer en ben jij een specialist in het terug dringen van de DSO? Kan jij snel schakelen, ben je goed met cijfers, maar ben je daarnaast ook overtuigend in je communicatie? Dan ben ik op zoek naar jou als Accounts Receivable Specialist!