Debiteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 7 december 2018

Heb jij een boekhoudkundige opleiding afgerond en aantoonbare ervaring met debiteurenadministratie? Spreek jij vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans en ben je gewend om te bellen met Internationale klanten? Dan ben jij de debiteurenbeheerder die wij zoeken!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2000 - EUR3200 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 december 2018

Ben jij een Debiteurenbeheerder en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Debiteuren

Salaris: EUR2000 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2018

Ben jij een Medewerker Debiteuren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Medewerker Debiteuren waar wij naar op zoek zijn!
Medewerker Facturatie

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Alphen aan den Rijn

Datum gepost: 6 december 2018

Heb jij een afgerond MBO-diploma en heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring in facturatie? Ben jij op zoek naar een positie als medewerker Facturatie in omgeving Alphen aan de Rijn? Heb jij een no-nonsense mentaliteit en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2018

Ben jij in het bezit van een MBO of HBO diploma in de richting van Finance en heb jij minstens twee jaar relevante werkervaring als Debiteurenbeheerder of Credit Controller? Wil jij een uitdaging aangaan als Debiteurenbeheerder binnen een bekend Media en Entertainment bedrijf en wil jij werken in hartje Amsterdam? Spreek jij naast Nederlands ook goed Engels en ben jij dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder die ik zoek!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 4 december 2018

Heb jij al een aantal jaar werkervaring als Debiteurenbeheerder en beschik jij over een vlotte babbel? Heb jij een afgeronde MBO4/HBO diploma in de financiële richting? Ben jij communicatief vaardig, pro actief en heb je een hands on mentaliteit? Dan ben ik op zoek naar jou!
Credit Controller

Salaris: EUR2800 - EUR3000 per week + 13th month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 november 2018

Do you like to have contact with clients? Do you also like the financial part of a job? For a multinational based in Rotterdam I'm looking for a Credit Controller.
Medewerker Zorgadministratie

Salaris: Negotiable

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 27 november 2018

Voor een organisatie in de zorgsector zoek ik een Medewerker Zorgadministratie die zich gaat focussen op de product- en clientregistratie. Houd je goed overzicht, ben jij sterk in het voeren van de financiele administratie en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen? Heb jij je MBO of HBO afgerond en zou jij deze organisatie graag helpen met het optimaliseren van de financiële processen? Dan ben ik op zoek naar jou als Medewerker Zorgadministratie.
Incasso Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 26 november 2018

Heb jij een afgerond MBO+ diploma in juridische of financiële richting? Heb jij ervaring binnen de financiële dienstverlening en affiniteit met cijfers? Ben jij communicatief sterk en heb je een energieke persoonlijkheid? Dan ben jij de Incasso Medewerker waar wij naar op zoek zijn!
Senior Incasso Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 26 november 2018

Heb jij een afgerond HBO diploma in juridische of financiële richting? Heb jij al ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening en affiniteit met cijfers? Heb jij een gemotiveerde persoonlijkheid en ben je communicatief sterk? Dan ben jij de Senior Incasso Medewerker waar wij naar op zoek zijn!