Debiteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling debiteuren en heeft vacatures voor debiteurenadministratie en debiteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling debiteuren hieronder.

Zoekresultaten

Debiteurenbewaker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 11 oktober 2016

Voor een Shared Service Center in de regio Eindhoven ben ik op zoek naar een Debiteurenbewaker. Het bedrijf is actief in Building and Construction.
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben je bereid om hard te werken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar ik naar op zoek ben!
Debiteurenbeheerder Parttime

Salaris: EUR1800 - EUR2400 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 oktober 2016

Heb jij ervaring met debiteurenbeheer? Heb je naast een passie voor cijfers een vlotte babbel? Spreek jij bovendien zowel Nederlands als Engels? Dan ben ik op zoek naar jou als parttime Debiteurenbeheerder!
Debiteurenbeheer Frans

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: North Brabant

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij klantgericht en ambieer je een functie als Debiteurenbeheerder?Heb jij je MBO-opleiding afgerond, ben jij klaar voor een eerste of tweede stap in je carrière en wil je jezelf graag binnen dit vak ontwikkelen? Solliciteer dan direct!
Senior Medewerker Debiteuren

Salaris: EUR2700 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij die Senior Medewerker Debiteuren die niet bang is voor wat verantwoordelijkheid? Beschik jij over een afgeronde MBO 4-opleiding in de richting van financiële administratie en heb je minimaal 5 jaar werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 september 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2000 - EUR2800 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 oktober 2016

Ben jij behendig aan telefoon, heb je gevoel voor risicosignalering, ben je klantgericht en weet je prioriteiten te stellen? Spreek jij naast Nederlands ook een goed woordje Duits? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder die we zoeken!