Crediteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling crediteuren en heeft vacatures voor crediteurenadministratie en crediteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling crediteuren hieronder.

Zoekresultaten

Financieel Administratief Medewerker

Salaris: EUR1800 - EUR2500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 december 2018

Als Financieel Administratief Medewerker zorg je voor meer grip op de financiële aspecten van de retourstromen naar leveranciers. Je draagt zorgt voor de financiële afwikkeling van de retourafspraken. Controleert of de creditnota’s van retouren en reparaties op de juiste wijze binnen komen en draagt zorg voor het opstellen van de facturen die het gevolg zijn van de gemaakte retourafspraken.
Accounts Payable Specialist

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 december 2018

Are you a motivated, proactive and communicative financial? Do you live in Amsterdam and are you looking for a new challenge within an international retail environment? Do you want to be part of a start-up full of young professionals? Do you have 1-3 years of working experience as an Accounts Payable Specialist? Are you a problem-solver and good with deadlines? Are you fluent in English (and German) and do you have experience with Oracle or other equivalent big ERP-systems? Then you are the Accounts Payable Specialist I am looking for!
Junior Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR1800 - EUR2400 per month

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 5 december 2018

Heb jij je MBO opleiding afgerond en op zoek naar een uitdaging in de finance als Junior Crediteurenmedewerker? Kan jij niet wachten om de eerste stap te maken in jouw carrière? Ben je gedreven en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 december 2018

Zoek jij naar een nieuwe positie binnen de crediteurenadministratie? Denk je praktisch na en ga je nauwkeurig te werk? Wil je voor een bekend telefoonmerk werken? Heb jij minimaal een MBO-diploma in een financiële richting en minstens een jaar relevante werkervaring? Ben jij verantwoordelijk en wil jij mee denken over het optimaliseren van de financiële processen? Dan ben jij de Crediteurenmedewerker die ik zoek!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2100 - EUR2600 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 december 2018

Heb jij minimaal een MBO4 diploma in finance en minstens 1 jaar relevante werkervaring als crediteurenmedewerker? Ben je momenteel op zoek naar een crediteuren functie bij een grote onderwijsinstelling in regio Utrecht? Vind jij het leuk om het hele proces op crediteuren op te pakken en ben je accuraat? Dan ben jij degene die ik zoek!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 november 2018

Word jij omschreven als ambitieus, communicatief en proactief? Zoek jij naar een baan op de afdeling crediteuren binnen een internationale organisatie in de scheepvaart en heb jij minimaal een MBO diploma in een financiële richting en minstens twee jaar relevante werkervaring? Dan ben jij de Crediteurenmedewerker die ik zoek!
Financieel Administratief Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij minimaal een MBO diploma niveau 4 afgerond richting Bedrijfsadministratie? Wil jij jezelf nog verder ontwikkelen? En wil jij een belangrijke rol vervullen als Financieel Administratief Medewerkerbij een organisatie actief in de techniek? Dan ben jij de Financieel Administratief Medewerker die ik zoek!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month + negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 november 2018

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap binnen jouw carrière? Heb jij een (bijna) afgeronde MBO 4 opleiding richting bedrijfsadministratie of finance? Wil jij een leerzame job met veel doorgroeimogelijkheden? En met een goed start salaris? Dan ben jij de crediteurenmedewerker die ik zoek.
Crediteuren Medewerker

Salaris: EUR1900 - EUR2500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 november 2018

Houd jij je graag bezig met het inboeken en archiveren van facturen? Heb je daarnaast je MBO opleiding afgerond en minimaal één jaar werkervaring en sta je open voor nieuwe uitdagingen? Dan ben ik op zoek naar jou als fulltime Crediteuren medewerker!
Crediteuren Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 november 2018

Heb jij je MBO diploma en ervaring als Crediteuren Medewerker? Kan je snel schakelen en ben je naast cijfermatig ook communicatief vaardig? Word jij enthousiast van het verzorgen van het betalingsverkeer en ben jij op zoek naar een financiële baan met doorgroeimogelijkheden richting Senior Crediteuren Medewerker? Dan ben jij de Crediteuren Medewerker waar ik naar op zoek ben!