Crediteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling crediteuren en heeft vacatures voor crediteurenadministratie en crediteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling crediteuren hieronder.

Zoekresultaten

Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 juni 2019

Ben jij afgestudeerd in een financieel administratieve richting (MBO 4 of HBO) en heb jij minstens 2 jaar werkervaring in de financiele sector? Ben jij een ster in het werken met cijfers? En heb jij oog voor details? Dan is dit deze job de ideale uitdaging voor jou!
Medewerker Crediteuren

Salaris: EUR2250 - EUR2750 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 13 juni 2019

Ben jij die Medewerker Crediteuren met een afgeronde financiele MBO opleiding die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je een grote affiniteit met cijfers? Wil je graag aan de slag bij een maatschappelijk betrokken organisatie en weet je van aanpakken? Dan ben jij de Medewerker Crediteuren waar wij de passende functie voor hebben.
Junior Crediteurenadministrateur

Salaris: EUR2200 - EUR2600 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 12 juni 2019

Heb jij een boekhoudkundige achtergrond, werkervaring als Crediteurenadministrateur, spreek je vloeiend Engels en ben je per direct beschikbaar? Ben jij communicatief sterk, durf je initiatief te nemen en stel jij je flexibel op tijdens periodeafsluitingen, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Junior Crediteurenadministrateur ter uitbreiding van het huidige team en ondersteunend aan de manager.
Crediteurenbeheerder

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 12 juni 2019

Heb jij je MBO4 Administratie Diploma op zak en ben je klaar voor je eerste of tweede stap in je carrière? Dan heb ik een mooie positie voor je op Crediteurenbeheer! Onze klantrelatie is semi non-profit. Dit betekent dat zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hebben en dat je ook nog eens de kans krijgt hier door te groeien. Vind je het leuk om ook eens kritisch te kijken naar waar het beter kan? Dan krijg je hier zeker de ruimte voor!
Vakantiekracht Finance

Salaris: EUR1500 - EUR2000 per week + reiskosten

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 12 juni 2019

Wil jij je in de zomer(vakantie) graag nuttig maken en direct extra ervaring opdoen? Ben jij nog bezig met je studie of van plan om een vervolgstudie te gaan volgen? Dan ben ik op zoek naar jou!
Student Finance

Salaris: EUR1600 - EUR2000 per month + reiskosten

Locatie: Boxmeer

Datum gepost: 12 juni 2019

Wil jij je graag nuttig maken in de (zomer) vakantie en direct extra ervaring opdoen? Ben jij net klaar met je opleiding en van plan een nieuwe studie te gaan volgen, dan ben ik op zoek naar jou!
Medewerker Crediteurenadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben jij een ervaren Medewerker Crediteurenadministratie en bied je zekerheid binnen de financiële boekhouding van bedrijven? Ben jij betrouwbaar, nauwkeurig en werk je graag met getallen? Heb je minimaal een MBO niveau 3 diploma die relevant is voor een Medewerker Crediteurenadministratie en voel je je comfortabel binnen een grote organisatie? Dan is dit precies de advertentie die jij moet lezen!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij goed met cijfers, heb je ervaring als Crediteurenmedewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit de functie die bij je past!
Teamleider Crediteuren

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 4 juni 2019

Wil jij graag werken bij een marktleider en vind jij het leuk om leiding te geven? Kent de crediteurenadministratie geen geheimen voor jou en ben jij fulltime beschikbaar? Dan ben jij de teamleider crediteuren waar ik naar op zoek ben!
Crediteuren Beheerder

Salaris: EUR2300 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 juni 2019

Heb jij minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting de (financiële) administratie en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Werk je graag in teamverband, maar kun je ook zelfstandig werken? Beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed? Wil je graag 36 uur per week werken? Dan ben ik op zoek naar jou!