Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling crediteuren en heeft vacatures voor crediteurenadministratie en crediteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling crediteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Zeist

Datum gepost: 21 mei 2024

Voor een investerings organisatie in de zorg in de omgeving van Huis ter Heide ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij net jouw MBO4 in een financiele richting afgerond en ben je klaar om jouw carriere te starten? Óf heb jij al een aantal jaar ervaring en wil je graag een vervolgstap zetten? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas, grootboek, voorbereiden maandafsluiting en ad hoc werkzaamheden. Deze organisatie is enorm groeiende en doet momenteel veel acquisities. Er liggen daarom veel kansen nu en in de nabije toekomst om hier door te groeien. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4100 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 21 mei 2024

Voor een dynamische en internationale organisatie in Almere ben ik op zoek naar een Senior Crediteuren Medewerker. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, wil je graag een vervolgstap zetten en meer uitdaging? Samen met het AP team (2FTE) ben je verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en een kundige doorloping van het gehele facturatieproces van de organisatie. Klinkt dat als een uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een stimulerende werkomgeving? Heb je veel oog voor detail en al 2 jaar ervaring als accountant (algemeen of payable zijde)? Wil je werken voor een bedrijf in de Healthcare branche in Amsterdam? Dan ben jij de Accountants Payable Accountant waar ik naar op zoek ben.

Salaris: EUR2600 - EUR3100 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2024

Voor een Retailorganisatie in Amsterdam met meer dan 100 filialen onder zich ben ik op zoek naar een junior crediteurenmedewerker die 32-40 uur per week aan de slag wil in de crediteurenadministratie. Dus heb jij meer dan 2 jaar ervaring? Woon je in of rondom Amsterdam? Ben jij toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2024

Voor een Retailorganisatie in Amsterdam met meer dan 100 filialen onder zich ben ik op zoek naar een crediteurenmedewerker die 32-40 uur per week aan de slag wil in de crediteurenadministratie. Dus heb jij meer dan 2 jaar ervaring? Woon je in of rondom Amsterdam? Ben jij toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Zaltbommel

Datum gepost: 17 mei 2024

Voor een dynamische en internationale organisatie in Zaltbommel ben ik op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. Heb jij ervaring met inkoopfacturen en op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met bank, kas en een stuk debiteuren. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 mei 2024

Zoek jij een nieuwe opdracht binnen Finance? Heb jij kennis van de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Utrecht? Kijk dan niet verder, want wij hebben de perfecte (tijdelijke) werkuitdaging voor jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 17 mei 2024

Zoek jij een nieuwe opdracht binnen Finance? Heb jij kennis van de financiële administratie? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Amersfoort? Kijk dan niet verder, want wij hebben de perfecte (tijdelijke) werkuitdaging voor jou!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 15 mei 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij jouw nauwkeurigheid en analytische vaardigheden worden gewaardeerd? Ben je woonachtig in Rotterdam? Dan hebben wij een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker crediteurenadministratie om ons financiële team te versterken. Dus, heb jij ervaring in de crediteurenadministratie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! In deze rol ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en efficiënte verwerking van alle crediteuren gerelateerde activiteiten. Je zult samenwerken met verschillende afdelingen binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat alle facturen tijdig en accuraat worden verwerkt. Het gaat om een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied van financiële administratie.

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 14 mei 2024

Heb jij ervaring met financiële administratie en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Woon jij in de buurt van Utrecht en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Ga jij proactief te werk? Lees dan snel verder, want dan is dit echt iets voor jou!