Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling crediteuren en heeft vacatures voor crediteurenadministratie en crediteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling crediteuren hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR2650 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een dynamische retailorganisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een Facturatie Medewerker. Heb jij minimaal een afgeronde MBO in een financiële richting, ben jij nauwkeurig en communicatief vaardig? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2800 - EUR3000 per month

Locatie: Wageningen

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een maatschappelijk georienteerde organisatie in Wageningen ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, ben jij op korte termijn beschikbaar en kom jij uit de omgeving Arnhem? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas en ad hoc werkzaamheden. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie in Almere ben ik op zoek naar een tijdelijke Financieel Medewerker. De opdracht is voor 12 maanden en is o.a. voor een zwangerschapsvervanging. Ik zoek iemand die per direct beschikbaar is en of op korte termijn beschikbaar komt en ervaring heeft met crediteuren. Ben jij per direct beschikbaar, goed met excel en woonachtig in de omgeving Almere? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3400 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een dynamische en internationale organisatie in Almere ben ik op zoek naar een Financiële Administratie Medewerker voor minimaal een jaar met de mogelijkheid om daarna langer te blijven. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, wil je graag een vervolgstap zetten en meer uitdaging? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met proces verbetering en kun je het grootboek team ondersteunen. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een tijdelijke Financieel Medewerker. De opdracht is voor 6 maanden en is voor een zwangerschapsvervanging. Ik zoek iemand die per direct beschikbaar is en of op korte termijn beschikbaar komt en ervaring heeft met crediteuren. Ben jij per direct beschikbaar, goed met excel en woonachtig in de omgeving Arnhem? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3400 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een dynamische en internationale organisatie in Amersfoort ben ik op zoek naar een Crediteuren Medewerker voor minimaal een jaar met de mogelijkheid om daarna langer te blijven. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, wil je graag een vervolgstap zetten en meer uitdaging? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met proces verbetering en kun je het grootboek team ondersteunen. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 maart 2023

Voor een belangrijke klant van ons in de omgeving Eindhoven (Son) staat de functie open van Senior Accounts Payable Medewerker. Als Senior Accounts Payable werk ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, beheren en professionaliseren van de crediteurenadministratie. Je werkt op een afdeling met negen collega’s en twee stagiaires. Jij zorgt er voor dat de administratie actueel is, dat de betalingen passen binnen de liquiditeitsbegroting en - positie en dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de kredietfaciliteiten. Daarnaast maak je deel uit van projectgroepen tot het optimaliseren en automatiseren van processen. Om dit te realiseren zal je met diverse afdelingen gaan samenwerken. Ben je enthousiast over deze functie, lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3000 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een organisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, ben jij op korte termijn beschikbaar en kom jij uit de omgeving Arnhem? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas en ad hoc werkzaamheden. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3200 - EUR3800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 maart 2023

AP Payment Specialist Are you looking for a new challenge as AP payments specialist? Are you ambitious and highly motivated? Would you like to work for one of the biggest international organizations in the Travel sector? Are you familiar with ERP systems? Do you want to work in Amsterdam? Then you are the candidate I am looking for! For a market leader in the travel industry, I am looking for a AP payments specialist. You would put your financial experience to good use by supporting the team on day to day operational activities, monitoring the payout process and identifying automation and improvement opportunities. You would be the first point of contact to the business for payment related queries. You would do this as part of a large multinational team in the state-of-the-art office in Amsterdam.

Salaris: EUR2800 - EUR3400 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 13 maart 2023

Voor een bekende internationale organisatie in de techniek ben ik op zoek naar een ervaren crediteurenmedewerker voor minimaal 32 uur. Naast de dagelijkse taken ben je er ook ter ondersteuning van een ERP implementatie.