Crediteurenmedewerker vacatures

Walters People werft voor een breed aantal rollen op de afdeling crediteuren en heeft vacatures voor crediteurenadministratie en crediteurenbeheer in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als medewerker crediteuren.

Bekijk onze vacatures op de afdeling crediteuren hieronder.

Zoekresultaten

Accounts Payable

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Have you just completed your MBO education? Do you have experience in the financial sector? Would you like to start your career as an Accounts Payable at an international company in the Rotterdam area? Are you a team player, navigating easily between cultures, detail and the bigger picture? Are you precise, communicative and ready for the next step?
Accounts Payable Accountant

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 april 2019

Are you looking for a new and interesting position in an international company? Do you have experience with Accounts Payable and do you have feeling with accounting? Are you an enthusiastic and flexible person, who can handle stress, that you’re the person I’m looking for!
Accounts Payable Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 16 april 2019

Ben jij niet zomaar de eerste beste Accounts Payable Clerk en weet jij echt wat het betekent om hierin een specialist te zijn? Voel jij je thuis in een gemoderniseerde, internationale en prachtig gebouwd kantoor? Dan ben ik op zoek naar jou!
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR221 - EUR2600 per month + negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 april 2019

Debiteuren, het is wat jij ademt en ontzettend leuk vind om te doen! Ben jij een MBO/HBO starter die ontzettend staat te popelen om aan de slag te gaan als debiteuren medewerker in de regio Amsterdam? Reageer dan op deze leuke vacature!
SAP AP Accountant

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 april 2019

Voor een meerdere internationale opdrachtgevers ben ik met enige regelmaat op zoek naare een SAP AP Accountant. Heb jij ervaring met SAP? Heb jij daarnaast kennis van de crediteurenadministratie? Dan ben jij de SAP AP Accountant waar ik naar op zoek ben!
Crediteurenadministrateur

Salaris: EUR2500 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 april 2019

Voor internationale organisatie in Rotterdam met haar hoofd activiteiten in Nederland ben ik op zoek naar een crediteurenadministrateur die op termijn kan gaan fungeren als teamleider. Om in aanmerking voor de rol als crediteurenadministrateur heb je meerdere jaren ervaring en HBO werk- en denkniveau.
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 april 2019

Heb jij net je MBO opleiding afgerond en al wat ervaring binnen de financiele sector. Wil jij graag je carriere starten als crediteurenmedewerker bij een internationaal bedrijf in de omgeving van Rotterdam? Beheers je naast de Nederlandse taal ook Engels? Ben jij secuur, communicatief vaardig en toe aan de volgende stap?
Accounts Payable medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 12 april 2019

Heb jij een afgeronde opleiding op financieel gebied en al relevante werkervaring opgedaan op het gebied van crediteurenadministratie? Vind jij het fantastisch om aan de slag te gaan als Accounts Payable medewerker bij een internationale marktleider in de chemische branche? Ben jij daarnaast ook nog eens per direct beschikbaar voor ten minste 3 maanden? Dan ben jij de Accounts Payable medewerker die ik zoek!
Medewerker Facturatie

Salaris: Negotiable

Locatie: Breda

Datum gepost: 12 april 2019

Heb jij een afgerond MBO-diploma en heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring in facturatie binnen de bouwbranche? Ben jij op zoek naar een positie als medewerker Facturatie in omgeving Breda? Heb jij een no-nonsense mentaliteit en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever werkzaam in de bouw, zijn wij op zoek naar een Medewerker Facturatie. Je komt te werken op de facturatie afdeling wat een onderdeel is van de financiele administratie.
Crediteuren Medewerker

Salaris: EUR2250 - EUR2600 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 12 april 2019

Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding in een financiële richting behaald? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je ervaring met accounts Payable en sta je open om door te groeien binnen een jong- en dynamisch vastgoedbedrijf? Dan zoeken wij jou!