Walters People werft voor een breed aantal finance analyst rollen en heeft een uitstekend aanbod in junior financiial analyst en financial assistant analyst vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan als junior financieel analyst.

Bekijk onze junior en assistant financial analyst vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2800 - EUR3600 per month

Locatie: Nijkerk

Datum gepost: 22 november 2023

Heb jij enige werkervaring na je HBO/ WO en ben jij op zoek naar een baan als commercial controller / analist bij een groter bedrijf? Wil jij graag samenwerken in een team met analisten en controllers? Vind jij data analyse en Power Bi interessant? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3900 - EUR5000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 21 november 2023

Heb jij ervaring met budgetteringen / cashflow prognoses en het beheren van projecten? Vind je het leuk om in een klein team te werken in een snel groeiende en ambitieuze organisatie? Ben jij verder sociaal en vind je het leuk als de team spirit hoog is? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3100 - EUR4500 per month

Locatie: Zeewolde

Datum gepost: 21 november 2023

Lijkt jou het leuk om bij een informeel productiebedrijf in de food industrie te werken als Junior Controller waarbij jij van andere business controllers het vak leert? Wil jij graag nadenken over waar het bedrijf heen moet en gerichte analyses en rapportages maken over de economische gezondheid van het bedrijf? Wil jij graag veel leren en ben jij iemand die zelf met ideeën komt? Heb jij minimaal een HBO in financiële richting afgerond? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een productie organisaite in Zeewolde ben ik op zoek naar een Junior Business Controller voor 32-40 uur per week die nauw samenwerkt met een senior Business controller. Je ziet scherp toe op forecasting, cost control, werkkapitaal en efficiëntie. Daarnaast adviseer je proactief over kansrijke alternatieven en ben je actief betrokken bij diverse projecten ten behoeve van de continue verbeteringen. Je bent zichtbaar bij de business en je zit ook met hun eindklanten aan tafel om hen van cijfers en advies te voorzien. Intern schakel je ook met het management.

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 november 2023

Houd je van een uitdaging en ‘bouw’ je graag mee aan een goedlopende organisatie? Heb je ervaring in een projectorganisatie en geef je graag financieel en analytisch advies op diverse locaties en bij verschillende bedrijven? Lees dan snel verder!