Kandidaten vinden die in het bezit zijn van een wft-certificaat: het is bijna niet te doen. Toch kunnen financiële instellingen niet zonder hen: een wft-certificering is namelijk verplicht om financieel advies te mogen geven. Walters People biedt kandidaten sinds een aantal maanden de mogelijkheid om binnen twee weken gratis een wft-certificaat te halen. Dit betekent dat financiële instellingen binnen zeer korte tijd nieuwe acceptanten, hypotheek- en verzekeringsadviseurs en klantenservicemedewerkers kunnen verwelkomen.  

Het concept: 2-daagse cursus op locatie

De wft-cursus duurt normaal gesproken meerdere weken – er staan 50 studieuren voor - en wordt online gevolgd. Via Walters People volgen kandidaten de cursus in twee dagen op locatie, en leggen daarna het examen af. Zodra zij het examen gehaald hebben stellen wij hen voor aan opdrachtgevers in de financiële sector. 

Walters People heeft een dergelijk wft-traject in het verleden al meerdere malen uitgevoerd. Zo behaalden eerder dit jaar veertig kandidaten met klantenservice ervaring binnen twee weken een wft-certificaat, waarna zij direct aan de slag gingen bij een grote verzekeringsmaatschappij.  

Aanvullende certificering 

Zolang kandidaten via Walters People werken kunnen zij zich verder blijven ontwikkelen via de Walters People Academy. Ze kunnen aanvullende wft-certificaten behalen, of zich specialiseren in één domein en daar relevante cursussen voor volgen. Werkgevers profiteren daarvan mee, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn.  

Meer weten?   

Bekijk meer informatie over de Wft-certificering.  Of meld een vacature aan - dan neemt één van onze recruitment consultants binnen 24 uur contact op om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Je kunt ons ook een email sturen.  

 

Vacature aanmelden

»