Walters People werft voor een breed aantal accountancy functies en heeft een uitstekend aanbod in accountant vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze accountant vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR4100 - EUR5200 per month

Locatie: Schiedam

Datum gepost: 23 februari 2024

Onze opdrachtgever is een collectief van automotive professionals. De betrouwbare expertise partner van vandaag en klaar voor morgen. Als een echte vakidioot hebben ze liefde voor het vak. Beschikken over alle disciplines die de markt maken. Het bundelen van deze kennis- en kunde maakt ze sterk, dit is waarom mensen zich graag aan hen verbinden. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een Financial Accountant in Schiedam!

Salaris: EUR3000 - EUR5000 per month

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 23 februari 2024

Ben je starter of heb je al enige werkervaring in de rol Financieel Controller of als Assistent Controller? Ben je analytisch sterk? Vind je het leuk om in een groot familiebedrijf te werken met een informele werksfeer? Dan ben ik op zoek naar jou! Deze organisatie is gevestigd in Maastricht en houdt zich bezig met de verkoop van (duurzame) brandstoffen en smeermiddelen. De Financiële afdeling bestaat uit 5 collega's.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 23 februari 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als finance professional? Heb je oog voor detail en ambities voor de toekomst? Werk je graag met cijfers en heb je ervaring in de financiële sector? En ben je woonachtig in omgeving Barneveld? Dan ben jij de Financieel Administrateur die ik zoek!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 februari 2024

Voor onze opdrachtgever, actief in de Retail branche, zoeken wij een Grootboek Medewerker in Utrecht. In deze rol maak je deel uit van het financiële team van onze opdrachtgever en draag je bij aan hun financiële integriteit en succes. Je komt te werken bij een Retail bedrijf dat zich toelegt op de levering van producten/diensten aan hun klanten. Ze streven naar uitmuntendheid en zijn voortdurend bezig met groei en innovatie. Als Grootboek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig beheren van de financiële gegevens van het bedrijf. Je werkt nauw samen met andere financiële professionals en rapporteert aan de Finance Manager.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Veenendaal

Datum gepost: 23 februari 2024

Voor een maatschappelijk betrokken organisatie in Veenendaal ben ik op zoek naar een Administrateur. Deze grote organisatie met meerdere vestigingen door ons land zet zich in voor woningcorporaties om sociale huurwoningen te renoveren, innoveren en te verduurzamen. De projecten variëren van onderhoud met een waarde van enkele honderden euro's tot renovatieprojecten met een budget van miljoenen. Jij vervult hierin een sleutelrol en zorgt ervoor dat de financiële en projectadministraties altijd op orde zijn. Je stroomlijnt de facturatie van de verschillende opdrachtgevers en voorziet de projectleiders van rapportages. Je werkt op meerdere projecten tegelijkertijd en hierdoor schakel je veel tussen verschillende stakeholders.

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 23 februari 2024

Ben jij iemand die blij wordt van cijfers? Ben je daarnaast ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een bedrijf in Amersfoort zijn we op zoek naar een financieel administratief medewerker voor minimaal 32 uur per week. In deze rol word je onderdeel van een hecht team, bestaande uit een financieel manager en drie collega's. Je belangrijkste taken omvatten het beheer van debiteuren en crediteuren, en daarnaast wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over mogelijke procesverbeteringen samen met je team. Bovendien staat er een overgang naar een nieuw ERP-systeem op de planning, waarbij jouw bijdrage van waarde zal zijn. Het betreffende bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van printbedrijven en is de grootste leverancier voor de sign- en large format printindustrie in de Benelux. Het gedreven team biedt een uitgebreid assortiment met sterke merken.

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 februari 2024

Ben jij een gemotiveerde Financial met veel passie voor cijfers? Ben je handig met Excel en beschik je over goede schrijf- en spreekvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal? Heb je een hands-on mentaliteit en wil je graag deel uitmaken van een dynamisch en informeel team? Dan ben jij de persoon die ik zoek!

Salaris: EUR3200 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 februari 2024

Walters People has a challenging opportunity for an ambitious professional looking for a growing and dynamic environment. We are currently recruiting an employee who will do the accounting for a leading Infrastructure Manager active in the fields of mobility, public real estate and energy. This role offers a unique opportunity to be involved in projects that are crucial for both economic and social growth in the Netherlands.

Salaris: EUR3200 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 februari 2024

Walters People heeft een uitdagende mogelijkheid voor een ambitieuze professional die op zoek is naar een groeiende en dynamische omgeving. Wij zijn momenteel bezig met het werven van een medewerker die de boekhouding gaat doen voor een vooraanstaande Infrastructuurmanager die actief is op het gebied van mobiliteit, publiek vastgoed en energie. Deze rol biedt een unieke kans om betrokken te zijn bij projecten die van cruciaal belang zijn voor zowel de economische als maatschappelijke groei in Nederland.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Veenendaal

Datum gepost: 15 februari 2024

Ben jij een professional op het gebied van finance? En wil je jouw carrière in de financiële wereld naar een hoger niveau tillen? Dan hebben wij een kans voor jou! Onze opdrachtgever, die actief is in de retail, zoekt een fulltime (36 – 40 uur) Assistent Accountant om het financiële team in Veenendaal te versterken.