Op zoek naar een baan?

Wij kunnen je helpen met het vinden van een baan in de regio Amsterdam op het gebied van finance, banking, customer service & supply chain, HR, master data management, office & management support en de publieke sector.

Op zoek naar talent?

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke versterking of een vaste nieuwe medewerker: onze recruitment consultants helpen jou de beste kandidaat voor de job te vinden. Stuur ons je vacature, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Walters People Eindhoven

Walters People Eindhoven is gespecialiseerd in tijdelijke financiële functies. Als je een medewerker wil vervangen, een afdeling onderbemand is, of als je op zoek bent naar tijdelijke versterking voor een project; Wij laten je binnen 24 uur kennismaken met geschikte en direct inzetbare professionals.

Een oprechte interesse in de persoonlijkheid en ambities van onze kandidaten is de basis van onze recruitmentaanpak. Onze startende consultants doorlopen een intensief opleidingsprogramma gebaseerd op de jarenlange ervaring van onze managers waarin “best-practices” gedeeld worden.

Harm Crompvoets
Senior Manager Walters People Eindhoven

Tel: +31 (0)6 504 39296
Email: harm.crompvoets@walterspeople.nl

Eindhoven

Begijnenhof 4 - 6
5611 EL Eindhoven
Nederland

+31 (0) 40 799 99 12
netherlands@walterspeople.nl

Google Reviews - Walters People Eindhoven

Op zoek naar een baan buiten de regio Eindhoven? We zijn ook actief in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Vacature aanmelden

»

Carrière advies

»

Recruitment advies

»