U heeft het vast wel eens meegemaakt: Een financieel medewerker, receptionist of PA wordt ziek, net binnen een drukke periode zoals een maandafsluiting. 

Deze situatie is simpel op te lossen: Walters People kan snel een geschikte vervanger regelen en biedt u de mogelijkheid om de voorgestelde kandidaat een dag op proef te laten werken, zonder dat dit kosten voor u meebrengt.

Na een korte introductie van de kandidaat, zal hij of zij gedurende 4 uur proefdraaien in uw organisatie. Dit geeft beide partijen de kans om te evalueren of het de geschikte persoon is voor de functie.

Indien de kandidaat geschikt is voor de functie, dan doen wij het nodige om hem/haar zo snel mogelijk te laten starten in uw bedrijf.

Voldoet de kandidaat toch niet aan de verwachtingen, dan worden de 4 gewerkte uren ook niet in rekening gebracht. Bovendien zal Walters People een andere kandidaat voorstellen die aansluit op de vereisten.

Alle kandidaten die wij voorstellen zijn uitgebreid door ons geinterviewd. Tevens zijn deze kandidaten getest op de essentiële vaardigheden en zijn wij hun referenties nagegaan. 

Meer informatie?

Neem dan contact op via netherlands@walterspeople.nl of 020-796 9040 en wij helpen u graag verder.

Webinars

»

Vacature uploaden

»

Salary survey 

»