Ons recruitmentteam gespecialiseerd in de publieke sector richt zich op de bemiddeling van professionals voor organisaties binnen de zorg, het onderwijs, overheidsinstellingen en andere non-profit organisaties. 

Ons netwerk kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan kandidaten: van assistant financial controllers tot future-proof zorgadministrateurs die de complexe wet- en regelgeving binnen dit vakgebied goed kennen. 

Een combinatie van persoonlijk advies en professionele begeleiding staat centraal binnen onze dienstverlening. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten en onze kandidaten door persoonlijk contact en door altijd eerlijk te zijn over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. 

Bekijk onze finance vacatures binnen de publieke sector en de zorg

Elske Koek
Manager

+31 (0) 20 7969 040
elske.koek@walterspeople.nl

Volg onze post-hbo opleiding zorgadministratie

Sinds de privatisering van de zorg heeft de zorgadministratie een razendsnelle en complexe ontwikkeling doorgemaakt. Het werkveld van zorgadministrateurs is dusdanig veranderd dat zorginstellingen op zoek zijn naar een nieuwe generatie zorgadministrateurs om deze transitie te dragen. Deze groep professionals is zeer schaars. Daarom is Walters People gestart met het aanbieden van een werk-leertraject. Wij bieden net-afgestudeerden op hbo- of wo-niveau de kans om te starten in een junior functie op de zorgadministratie, en tegelijkertijd een post-hbo opleiding zorgadministratie te volgen. 

Nieuwe publieke sector vacatures

 
Carrière advies