Walters People werft voor een breed aantal rollen inde publieke sector en heeft een uitstekend aanbod aan vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde public consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze vacatures in de publieke sector hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Haal jij energie uit de personeelsadministratie? Ben je nauwkeurig, flexibel en een houd je van aanpakken? Wil je graag werken in een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een HR Administrator met Youforce ervaring.

Salaris: EUR2900 - EUR5000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 december 2022

Heb jij ervaring met het aansturen en motiveren van een team? Haal jij energie uit de personeelsadministratie? Ben jij sociaal, communicatief vaardig en accuraat. Wil je graag werken in een maatschappelijk verantwoorde organisatie? Voor een zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Teamleider HR Administratie voor 32-40 uur per week.

Salaris: EUR4000 - EUR4300 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 7 december 2022

Voor een maatschappelijk geörienteerde organisatie in Amersfoort ben ik op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. In een team van 6FTE op Finance wordt jij de schakel tussen de administratie en control. In deze rol coördineer je de werkzaamheden die voorkomen op de financiële- en salarisadministratie en daarnaast geef je leiding aan het team. Jij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat medewerkers zich mede verantwoordelijk voelen voor het resultaat en initiatief nemen in het zoeken naar efficiënte werkprocessen. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per maand

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 6 december 2022

Heb jij graag afwisselende taken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij minimaal een afgeronde financiële MBO 4 opleiding? Werk jij nauwkeurig , ben jij een doorzetter en word jij enthousiast van het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie? Dan ben jij de financieel administratief medewerker waar ik naar op zoek ben!

Salaris: EUR3300 - EUR4000 per month

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 1 december 2022

Do you have experience as Accountant and do you feel like taking the next step in this field? Are your skills within General Ledger good enough to take a multinational organization to the next level? Do you get enthusiastic about communication with colleagues from all kinds of nationalities? Continue reading this vacancy!

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 30 november 2022

Voor een maatschappelijk georienteerde organisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker tot eind maart. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, ben jij op korte termijn beschikbaar en kom jij uit de omgeving Arnhem? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas en ad hoc werkzaamheden. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 28 november 2022

Voor een maatschappelijk georienteerde organisatie in Arnhem ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Heb jij ervaring met inkoopfacturen, ben jij op korte termijn beschikbaar en kom jij uit de omgeving Arnhem? In deze rol ga je naast crediteuren je bezig houden met debiteuren, bank, kas en ad hoc werkzaamheden. Idealiter heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month

Locatie: Ede

Datum gepost: 23 november 2022

Heb jij ervaring als Crediteurenmedewerker en wil jij dit samen doen met 1 andere collega? Woon jij in de buurt van Ede en zoek jij een interim crediteuren rol. Wil jij graag werken in een team? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR40 - EUR50 per hour

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 23 november 2022

Ben jij ambitieus en heb jij HBO werk- en denkniveau? Heb jij ervaring op de crediteurenadministratie of op de financiële administratie? Wil jij graag tijdelijk (3-6 maanden) mee helpen op de crediteurenadministratie van een internationaal bedrijf? Dan ben jij de (senior) Crediteurenmedewerker waar ik naar op zoek ben!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per maand

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 november 2022

Heb jij affiniteit met zorgverzekeringen en het beheren van de administratieve kant van het audiciensbedrijf? Als jij een vervolgstap wilt maken in jouw carrière bij een informeel, internationaal en professioneel team van leuke collega's dan hebben wij wellicht een gave werkplek voor jou! Dit bedrijf blijft groeien en ter versterking van het "Horen Support Team" zijn wij op zoek naar een Support Medewerker.