Zoekresultaten filteren:

Er zijn 296 zoekresultaten

Type contract

Financiële vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Financieel Project Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 december 2018

Heb jij ervaring binnen project projectadministratie? Ben jij iemand die er van houdt om je schouders er onder te zetten met een echte Rotterdamse metaliteit? Ben jij de Financieel Project Medewerker die ik zoek? Lees dan snel verder!
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 december 2018

Sta jij aan het begin van je carriere en ben je op zoek naar een rol als Debiteuren Medewerker bij een internationaal bedrijf in Rotterdam? Ben jij communicatief vaardig, vind je het leuk om op een vriendelijke maar effectieve manier ervoor te zorgen dat openstaande facturen betaald worden en ben jij in staat de DSO terug te dringen? Dan ben jij de Debiteuren Medewerker die ik zoek!
(Junior) Financial Controller

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 december 2018

Onze sterk groeiende opdrachtgever in Utrecht is op zoek naar een Financial Controller die graag in een omgeving werkt die volop in beweging is. Heb jij werkervaring in de Accountancy, kan je snel schakelen, ben je resultaatgericht en kan je tegelijkertijd het overzicht bewaren? Dan ben jij de Financial Controller die wij zoeken!
Parttime Administrateur

Salaris: EUR1900 - EUR2700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 december 2018

Ken jij de financiele administratie van A tot Z? Heb je zin om parttime aan de slag te gaan in een leuk team? Maak jij feilloos de vertaalslag tussen cijfers en de business? Dan ben jij de Parttime Administrateur die wij zoeken!
Medewerker Crediteuren

Salaris: EUR1800 - EUR2400 per month + reiskosten

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 december 2018

Wil jij graag werken binnen een internationale omgeving? Ben jij communicatief vaardig en heb jij een afgeronde MBO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy? Wil je daarnaast deel uitmaken van een hecht team? Lees dan verder!
Assistent Controller

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 17 december 2018

Heb jij je HBO-opleiding afgerond en heb jij financieel administratieve ervaring door bijvoorbeeld een bijbaan en / of stages? Ben jij gedreven, proactief ingesteld en op korte termijn beschikbaar? Dan ben jij de Assistent Controller die wij zoeken!
Financieel HBO/WO Starter

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 december 2018

Ben jij een HBO of WO starter en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy of ben je bijna klaar? Heb jij stage ervaring op de financiële administratie en ben je op zoek naar de eerste of tweede stap in jouw carriere? Wil jij je graag ontwikkelen tot een veelzijdige Financial? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Crediteuren Medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 17 december 2018

Ben jij ambitieus, communicatief en pro-actief? Ben jij op zoek naar een baan op de afdeling crediteuren binnen een internationale groothandel? Heb jij minimaal een MBO diploma in een financiële richting en minstens twee jaar relevante werkervaring? Dan ben jij de Crediteuren Medewerker die wij zoeken!
Crediteuren Specialist

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 december 2018

Heb jij je MBO4 diploma en ervaring als Crediteuren Medewerker? Kan je snel schakelen en ben je naast cijfermatig ook communicatief vaardig? Word jij enthousiast van het verzorgen van het betalingsverkeer en ben jij op zoek naar een financiële baan met eindverantwoordelijkheid? Dan ben jij de Crediteuren Specialist waar ik naar op zoek ben!
Junior Business Analyst

Salaris: EUR2000 - EUR2900 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 december 2018

Heb jij minimaal een MBO4 of een HBO diploma in commerciële economie of bedrijfskunde? Heb je daarnaast een uitstekende kennis van SAP en heb jij oog voor het verbeteren van processen? Dan ben ik per direct op zoek naar jou als Junior Business Analyst.