Zoekresultaten filteren:

Er zijn 384 zoekresultaten

Type contract

Financiële vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Credit Collection Specialist

Salaris: EUR2900 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 december 2019

Credit Collection Specialist: Are you an experienced Credit Collections Specialist looking for a new opportunity? Are you a self-starter and do you have several years of experience with Credit Collections? Are you able to communicate effectively across different levels of the organization? Do you speak Englisch fluently? If so then we have a fantastic opportunity for you that will enable you to progress in your Credit Collections career.
Financiële Starter

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per annum

Locatie: Breukelen

Datum gepost: 12 december 2019

Ben je een net afgestudeerde MBO-er? Wil jij de eerste stap zetten van jouw professionele carrière binnen een groeiende organisatie? En heb jij de ambitie om binnen deze organisatie door te groeien? Dan ben jij Financiële Starter die ik zoek!
Administratief Medewerker Beschikkingen

Salaris: EUR2250 - EUR2750 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 12 december 2019

Heb je MBO/HBO denk- en werkniveau? Ben je flexibel, diplomatiek en kun je snel handelen? Heb je kennis en ervaring binnen Jeugdwet en WMO financieringsstromen? Dan ben jij de Administratief Medewerker Beschikkingen waar wij naar op zoek zijn!
Front en Back office medewerker - WFT-basis vereist

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 12 december 2019

Heb jij je WFT-basis op zak. Ben jij op zoek naar een bijbaan of fulltime positie voor een tijdelijke opdracht met kans op verlening? Lijkt het jou leuk om te werken binnen de verzekeringswereld? Dan kom ik graag vandaag nog met je in contact!
Debiteurenbeheerder

Salaris: EUR2300 - EUR3000 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 12 december 2019

Vind jij het leuk om bij een organisatie te werken waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt? Wil jij naast het hebben van klantcontact ook administratief bezig zijn en woon jij in de buurt van Apeldoorn? Lijkt jou het een uitdaging om in een groeiende organisatie te werken, waar zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat? Dan ben ik op zoek naar jou!
Crediteurenmedewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 12 december 2019

Heb jij ervaring als Crediteurenmedewerker en vind jij het leuk om deels ook bezig te zijn met het debiteurenbeheer? Ben jij op korte termijn beschikbaar en ben jij in het bezit van een afgeronde financiële MBO of HBO opleiding? Woon jij in de buurt van Apeldoorn? Dan ben ik op zoek naar jou!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Woerden

Datum gepost: 12 december 2019

Voor een snelgroeiende organisatie in Woerden ben ik op zoek naar een Salarisadministrateur. Ben je cijfermatig sterk en ben je communicatief vaardig? Vind je het leuk om in teamverband zaken op te pakken en zoek je verbinding met collega's? Dan ben op ik zoek naar jou als Salarisadministrateur!
Financieel Administratief Medewerker

Salaris: EUR1900 - EUR2700 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 12 december 2019

Ben jij op zoek naar een afwisselende administratieve functie? Heb jij minimaal een afgeronde MBO diploma en word jij warm van werken met cijfers? Wil jij daarnaast meedenken en meewerken aan de groei van de organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Salarisadministrateur

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 12 december 2019

Heb jij een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de finance richting? Heb je plezier in het verbeteren en veranderen van processen en samenwerking met andere afdelingen en beschik jij je praktijk diploma loonadministratie of wil je deze behalen? Wil jij jezelf ontwikkelen in een snelgroeiend bedrijf? Lees dan snel verder in deze vacature!
Medewerker Debiteuren

Salaris: EUR2100 - EUR2800 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 12 december 2019

Ben jij in het bezit van een MBO- of HBO diploma in financiële richting en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij sociaal en goed in klantencontact? Is het gestructureerd werken met cijfers jouw ding? Lees dan snel verder in deze vacature!