Zoekresultaten filteren:

Er zijn 256 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Accounts payable accountant Are you looking for a new challenge? Would you like to work for a big international automotive company, located in Amsterdam? Do you have around two years of experience working as an accounts payable accountant? Then you are the accountant I am looking for!

Salaris: EUR2700 - EUR3700 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Customer Financial Services Representative Do you have an affinity for finance and want to work in a customer-oriented environment of an international logistics company in the region of Amsterdam? Are you enthusiastic to have continual interaction with customers and an accurate eye for detail, then you are the representative we are looking for!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als General Ledger Accountant? Wil jij werken in een snelgroeiend, internationaal bedrijf in de detailhandel? Heb je een afgeronde Hbo-opleiding en 2 jaar relevante werkervaring? Dan ben jij de General Ledger Accountant die ik zoek.

Salaris: EUR3200 - EUR4000 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Billing Specialist Heb jij jouw HBO opleiding in de richting van Finance afgerond? Heb jij ervaring met het opzetten en optimaliseren van het gehele facturatieproces? Heb jij ook nog ervaring en/of affiniteit binnen de advocatuur? Dan is dit de functie voor jou!

Salaris: EUR3100 - EUR4100 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Ben jij klaar voor de volgende stap? Heb jij de ambitie om een belangrijke rol te vervullen binnen de financiële administratie van een sympathieke organisatie? Heb jij relevante werkervaring opgedaan in het beheren van de grootboeken? Ben jij communicatief sterk en ga je nauwkeurig te werk? Dan ben jij de GL Accountant waar ik naar op zoek ben!

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Ben je net klaar met je academische carrière en ben je aan het kijken wat de arbeidsmarkt te bieden heeft? Heb je interesse in de manier waarop bedrijven hun financiën organiseren en wil je hier meer over leren? Hoop je een mooie startersrol te bemachtigen als Financial Controller voor een internationaal bedrijf? Ben je enthousiast om te groeien in de financiële wereld? Dan raad ik je aan om deze vacature voor een baan als Financial Controller te lezen!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Can you see yourself working for a profound International company. Have you been working as an Financial Accountant or do you have experience in a similar role, and have you worked within International companies before? Are you an energetic and flexible person, who wants to develop and is looking for a challenge, then you might the right person for the job!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 februari 2023

Heb jij een afgerond MBO diploma in een financiële richting? Heb jij minimaal een jaar relevante werkervaring? Ben jij communicatief, pro-actief en heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal? Wil jij graag werken als Crediteuren medewerker in omgeving Amsterdam? Dan ben jij de Crediteuren Medewerker waar ik naar op zoek ben

Salaris: EUR1000 - EUR2000 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 februari 2023

Werkstudent Finance Studeer jij op dit moment in de economische/ financiële richting op het HBO of de universiteit? Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan die aansluit bij je studie? Lijkt het jou gaaf om ervaring op te doen bij zowel nationale als internationale marktleiders? Denk hierbij aan bedrijven die opereren in de Retail, transport en autobranche. Ook zijn er grote partijen die actief zijn in de Corporate Finance Dan is dit bij uitstek je kans! Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Salaris: EUR3200 - EUR3700 per maand

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 februari 2023

Credit Controller Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een snelgroeiend dynamisch bedrijf? Voor een bedrijf in de Retail branche in Amsterdam ben ik op zoek naar een creditcontroller die minstens 1 jaar werkervaring heeft. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!