Zoekresultaten filteren:

Er zijn 271 zoekresultaten

Type contract

Financiële vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Junior Belasting Adviseur

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een afgeronde opleiding op HBO of universitaire niveau richitng fiscale economie? Houd je van het opstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften? Ben jij een ambitieuze fiscalist die zichzelf wil ontwikkelen tot een allround belastingadviseur? Dan is deze rol iets voor jou!
Treasury Assistant

Salaris: EUR1900 - EUR2000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Are you looking for a part-time job as Treasury Assistant during your studies in Rotterdam and do you want to work in an international environment for a multinational service provider? That this is the job that you are looking for!
Administrateur

Salaris: EUR2100 - EUR2800 per month

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante jaren ervaring binnen de Finance? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de financiele administratie binnen een organisatie in omgeving Gorinchem? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior Controller

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een afgeronde HBO en/of WO diploma en ben je op zoek naar een leuke en vooral uitdagende baan binnen de financiële industrie in Amsterdam als Junior Controller? Wil jij graag werken in een snelgroeiend en uitdagend team? Vind jij het belangrijk om te kunnen groeien binnen een bedrijf? Komt jouw profiel overeen met de bovengenoemde punten. Dan ben jij de Junior Controller waar ik naar op zoek ben.
Junior Financial Accountant International

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? Zoek je naar een leuke en vooral uitdagende baan in een internationaal bedrijf als Junior Financial Accountant? Vind jij het belangrijk om te kunnen groeien binnen een internationaal bedrijf? Dan ben jij de Junior Financial Accountant waar ik naar op zoek ben.
Assistent Accountant

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij minimaal een afgeronde opleiding Accountancy of aanverwante studie?, Heb jij een passie voor het werken met cijfers en sta jij voor kwaliteit? Dan ben ik op zoek naar jou!
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij ervaring met het gehele proces van Debiteurenbeheer? Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal? Wil jij graag werken als Debiteuren medewerker in omgeving Amsterdam? Ben jij communicatief vaardig, waarbij je op een vriendelijke maar effectieve manier geld binnen weet te bellen? Dan ben jij de Debiteuren Medewerker die ik zoek.
Debiteuren of Crediteuren medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een afgeronde MBO/HBO studie, richting de finance? Wil jij doorgroeien binnen de finance als Debiteuren of Crediteuren medewerker bij een internationaal bedrijf? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen? Wil jij als Debiteuren of Crediteuren een belangrijke bijdrage leveren aan de organisatie? Dan ben jij de debiteuren of crediteuren medewerker die ik zoek!
Crediteuren Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Eersel

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij ervaring op de crediteurenadministratie en ben jij op zoek naar de volgende stap in je carriere? Wil jij graag bij één van onze leukste opdrachtgevers werken? Ze zijn internationaal en groeiend! Ben jij verantwoordelijk en wil jij mee denken over het optimaliseren van de financiële processen? Dan ben ik op zoek naar jou als Crediteuren Medewerker!
Administratief Medewerker DBC

Salaris: EUR2400 - EUR2900 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Voor een zorginstelling ben ik op zoek naar een Administratief Medewerker DBC. Heb jij ervaring binnen een soortgelijke functie? Ben je nieuwsgierig aangelegd en wil je stappen maken binnen de zorgsector? Dan ben ik op zoek naar jou als Administratief Medewerker DBC.