Zoekresultaten filteren:

Er zijn 370 zoekresultaten

Type contract

Financiële vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Grootboek medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per annum

Locatie: Hoorn

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante ervaring binnen financiële administratie? Heb je enige jaren boekhoudkundige ervaring en wil jij het grootboek bewaken voor verschillende entiteiten bij een Shared Service Center in de omgeving van Hoorn? Dan ben ik op zoek naar jou!
Junior Compliance Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Ben jij een ambitieuze starter die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Beschik jij over sterke analytische vaardigheden? Heb jij een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van rechten, bedrijfskunde, of economie? Zoek dan niet verder, want dit is de perfecte baan voor jou!
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Ben jij gedreven, ambiteus en klaar om je carriere op te bouwen in een internationale omgeving? Heb jij een financiele HBO of WO opleiding afgerond? Pas je binnen een internationale en snel ontwikkelde omgeving? dan bij jij de Junior Business Controller die ik zoek! Als Junior Business Controller ga je samen met de Business Controller bezig met het analyseren en rapporteren met betrekking tot alle bedrijfsmatige processen. Tezamen zullen jullie de brug vormen tussen de operatie en de financi
Medewerker crediteurenadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde opleiding op financieel gebied en al relevante werkervaring opgedaan op het gebied van crediteurenadministratie? Vind jij het fantastisch om aan de slag te gaan als medewerker crediteurenadministratie bij een internationale marktleider? Dan ben jij degene die ik zoek! In je rol van medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige betaling, verwerking en doorbelasting van de inkomende facturen. Zowel mondeling als schriftelijk sta je in nauw contact met dealers en leveranciers. Je overziet het proces van facturatie en bent verantwoordelijk voor crediteuren betalingen.
Accounts Receivable

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Are you analytical and accurate? Do you have experience with Accounts Receivable? Do you have numerical insight and are you skilled in communication? Then you are the Accounts Receivable specialist I am looking for!
Accounts Payable

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Have you just completed your MBO education? Do you have experience in the financial sector? Would you like to start your career as an Accounts Payable at an international company in the Rotterdam area? Are you a team player, navigating easily between cultures, detail and the bigger picture? Are you precise, communicative and ready for the next step?
Debiteurenmedewerker

Salaris: EUR2400 - EUR3100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij minimaal een MBO opleiding afgerond in de richting van Bedrijfsadministratie? Heb je al enige ervaring opgedaan met met debiteurenbeheer of als credit collector? Wil je graag je carrière een boost geven als debiteurenbeheerder bij een Shared Service Center van een grote retail organisatie in de omgeving van Amsterdam? Ben je leergierig, communicatief sterk en accuraat? Ben jij dan de debiteurenmedewerker die ik zoek?
Debiteuren Medewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month + reiskosten

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde MBO+ opleiding in een financiële richting behaald? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je ervaring met accounts receivable en sta je open om door te groeien binnen een jong- en dynamisch vastgoedbedrijf? Dan zoeken wij jou.
Junior Accountant

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month + reiskosten

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 april 2019

Heb jij een afgeronde Hbo-opleiding in een financiële richting behaald en wil je jouw financiële carrière een kickstart geven? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de regio Amsterdam? Dan zoeken wij jou!
Finance Administrator

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 april 2019

Voor onze internationale klantrelatie ben ik op zoek naar een Finance Administrator die het runnen van de operationele administratie net zo belangrijk vindt als het veranderen van levens van mensen. Deze organisatie is jong, gemoderniseerd, vinden privé / werkbalans erg belangrijk en houden van een geintje op zijn tijd! Ben je respresentatief? Dat wordt hier zeer gewaardeerd. Dan heb ik een mooie vervolgstap voor je!