Zoekresultaten filteren:

Er zijn 314 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Walters People werft voor een breed aantal finance vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. assistant control, credit control, crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, junior analist en payroll. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze financiële vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 september 2022

Are you looking for a new challenge as a Financial Analyst? Are you highly adaptable to new environments? Do you have a natural ability to embrace learning and to develop yourself on the job? Are you a team player and do you enjoy working in an international, dynamic environment? Then you are the Financial analyst I am looking for!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 27 september 2022

Voor een van oorsprong Brabants familiebedrijf ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. In een team van circa 10 financials word je verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Deze werkzaamheden vervul je in teamverband. De cultuur binnen de organisatie wordt omschreven als hardwerkend, gemoedelijk en flexibel. De vacature is zowel parttime - als fulltime in te vullen.

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 26 september 2022

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Ambieer jij een functie in een financiële richting omdat je veel affiniteit hebt met cijfers? Ben je handig met Excel en beschik je over goede schrijf- en spreekvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal? Ben jij daarnaast goed in nauwkeurig werken en weet jij ervoor te zorgen dat alle processen netjes verlopen? Dan ben jij de persoon die ik zoek! Deze organisatie wordt gekenmerkt als een belangrijke internationale speler en is erg innoverend in haar tak. Dit zorgt ervoor dat het een dynamisch bedrijf is waarbij ook doorgroeimogelijkheden voor jou mogelijk zijn. Je zal komen te werken in een leuk gevarieerd team op de financiële afdeling. Wil jij onderdeel zijn van een vrolijk team die allemaal een can do mentaliteit hebben? Lees hieronder meer over je taken en verantwoordelijkheden en wat jij als aanbod kan verwachten.

Salaris: EUR4000 - EUR4500 per month

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 26 september 2022

Heb jij minimaal een afgeronde MBO in een financiële richting en daarnaast een aantal jaren relevante werkervaring als Administrateur/GL Accountant? Voor een bekende telecom organisatie in Apeldoorn ben ik op zoek naar een GL Accountant. Als GL Accountant krijg je de verantwoordelijkheid om samen met 2 collega's de grootboekadministratie van verschillende entiteiten binnen het Shared Service Centre te doen. Jij bent het aanspreekpunt voor 1 van de entiteiten en onderhoudt deze volledig. Er liggen binnen deze organisatie veel projecten om op te pakken betreft digitalisering en proces optimalisatie, dit moet jou kriebels geven om dit op en aan te pakken. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Epe

Datum gepost: 26 september 2022

Voor een organisatie actief in de retail ben ik op zoek naar een Junior Controller. Samen met je collega's ben je o.a. verantwoordelijk voor rapportages, analyses, begrotingen, procesoptimalisatie en operationele finance zoals grootboekactiviteiten en aangiftes. Het is een van oudsher familiebedrijf waar sterk het 'wij' gevoel heerst. Ik zoek iemand met minimaal een afgeronde HBO in een financiële richting die graag zijn of haar carriere een kick start wilt geven. Interesse? lees dan snel verder!

Salaris: EUR3800 - EUR4500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 26 september 2022

For an international company in Amersfoort I am looking for a GL Accountant. In this position, you will be responsible for creating journal entries and gathering supporting documentation, analysing variances on month to month basis, coordinating and be part of the month end close process and creating financial statements. Experience with SAP is preferred. I am looking for someone that has experience with GL activities in an environment and is looking for the next step. Interested? Find the details below.

Salaris: EUR4000 - EUR4500 per month

Locatie: Doesburg

Datum gepost: 26 september 2022

Voor een logistieke organisatie in de omgeving van Doesburg ben ik op zoek naar een Financial Controller. Heb jij ervaring met het runnen van een administratie van a-z, kan jij goed zelfstandig en in een team werken en ken jij de logistiek of transport branche? Ik zoek iemand die overkoepelend aan het werk gaat, zelfstandig een jaarrekening kan opstellen maar ook graag met zijn voeten in de klei staat. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR4000 - EUR4300 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 september 2022

Voor een maatschappelijk geörienteerde organisatie in Utrecht ben ik op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. In een team van 6FTE op Finance wordt jij de schakel tussen de administratie en control. In deze rol coördineer je de werkzaamheden die voorkomen op de financiële- en salarisadministratie en daarnaast geef je leiding aan het team. Jij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat medewerkers zich mede verantwoordelijk voelen voor het resultaat en initiatief nemen in het zoeken naar efficiënte werkprocessen. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR2400 - EUR3400 per month

Locatie: Uden

Datum gepost: 26 september 2022

Ben je nog bezig met je studie richting de finance of sta je aan het begin van je carrière? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month + jaarlijkse bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 september 2022

Heb jij recent je HBO diploma behaald in een financiële richting en ben jij klaar om jouw carrière een kickstart te geven? Ben jij het type persoon dat van aanpakken houdt, graag meedenkt in procesverbeteringen en wilt groeien binnen een organisatie? Dan ben jij wellicht de Financiële HBO Starter waar ik naar op zoek ben!