Allround finance vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance functies en heeft een uitstekend aanbod in allround finance vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze allround finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Medewerker Financieel- en Clientadministratie

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per annum

Locatie: South Holland

Datum gepost: 23 januari 2017

Ben jij communicatief sterk onderlegd en sta jij stevig in je schoenen als Medewerker Financieel- en Clientadministratie? Heb jij een financiele/economische MBO diploma en heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring? Ben jij op zoek naar een aantrekkelijk en uitdagende functie? Dan ben jij de Medewerker Financieel- en Clientadministratie waar ik naar op zoek ben!
Financieel Markteconoom

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij iemand die weet welke financiële strategieën Donald Trump wil gaan uitvoeren, die weet hoe de markt in China zich ontwikkelt en weet jij wat er allemaal speelt in Zuid-Amerika? Ok, misschien vragen wij nu een beetje veel van je maar zou je dit wel allemaal willen weten en er ook nog voor betaald willen krijgen? Heb jij daarnaast nog een afgeronde universitaire studie richting finance/markteconomie en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière?
Hypotheekadviseur

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij iemand die een klant graag adviseert, doelgericht is en vind jij het heerlijk om klantvragen op te lossen? Heb jij minimaal een HBO opleiding afgerond en heb jij enige ervaring als adviseur in de financiële dienstverlening, dan ben jij de hypotheekadviseur waar wij naar op zoek zijn!
Junior Hypotheek Specialist

Salaris: EUR2000 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een ambitieuze HBO/WO starter die op zoek is naar een uitdagende baan in de financiële dienstverlening die een opstap kan betekenen voor je verdere carrière?
Vastgoed Financial

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij de financial met ervaring binnen de vastgoed? Vind jij het leuk om zelfstandig financiële projecten op te pakken en heb je ervaring met servicekostenafrekeningen? Ben jij een accuraat en analytisch persoon met een afgeronde HBO of WO opleiding?
Financial Accountant

Salaris: Negotiable

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 19 januari 2017

Wil jij graag werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie? Heb jij naast een hart voor mensen een hart voor cijfers? Kun jij zelfstandig de administratie voeren? Wil je dit in een internationale omgeving (voertaal Engels) beoefen? Dan ben jij de Financial Accountant die wij zoeken!
Reporting Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij HBO afgestudeerd in de richting van Economie of Finance? Ben jij proactief, communicatief en op zoek naar de volgende stap binnen jouw carrière? Heb je de ambitie om door te groeien binnen een grote internationale organisatie? Dan ben ik per direct op zoek naar jou als Reporting Medewerker te Utrecht!
Finance Assistant

Salaris: EUR27000 - EUR30000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 januari 2017

Did you recently gratudate for your Bsc/Msc (accounting/finance/economics) and interested in a diverse global accounting role within a successful company in Amsterdam area? Would you like to gain experience within a Multinational? Are you available on a short notice? Are you fluent in English? Then you might be the Finance Assistant I am looking for!
Grootboek medewerker

Salaris: EUR2600 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 januari 2017

Heb jij een afgeronde HBO-opleiding met relevante jaren ervaring binnen de Finance? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de financiele administratie binnen een organisatie in omgeving Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Medewerker Facturatie Zorg

Salaris: EUR1900 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 januari 2017

Voor een bedrijf in de zorg sector zoek ik een Medewerker Facturatie Zorg die zich gaat focussen op de productregistratie. Ben jij sterk in het voeren van de financiele administratie, houd jij overzicht en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en verandering binnen het vak? Heb jij je MBO of HBO afgerond en zou jij deze organisatie graag helpen met het optimaliseren van de financiële processen?