Walters People werft voor een breed aantal finance functies en heeft een uitstekend aanbod in allround finance vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze allround finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een internationale opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Grootboekmedewerker. Heb jij een MBO+/HBO opleiding afgerond richting Bedrijfseconomie en/of Finance? Ben jij de ware specialist in je vak? Vind jij het leuk om bezig te zijn met een brede takenpakket? Sta jij sterk in je schoenen en beschikbaar voor 36-40 uur per week? Kortom ben jij de Grootboekmedewerker die ik zoek? Lees dan verder!

Salaris: EUR3200 - EUR3700 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 25 november 2022

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om bezig te zijn met de financiële administratie en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Wil jij jezelf ontwikkelen als financial en ben je woonachtig in regio Almere? Dan is deze rol als Financieel Administratief Medewerker echt wat voor jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 23 november 2022

Voor een opdrachtgever in de Drechtsteden ben ik op zoek naar een gedreven en leergierige financieel medewerker met werkervaring. Als financieel administratief medewerker krijg je de kans om een breed takenpakket uit te voeren waarin je meerdere kanten van de financiële administratie te zien krijgt, tot aan de aansluiting met het grootboek. Ook heb je veel contact met collega's intern.

Salaris: EUR2600 - EUR3600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 november 2022

Heb jij werkervaring met verschillende systemen en ben je bekend met de financiële administratie? Wil jij graag aan de slag bij start-up met hoofdkantoor in Rotterdam? Herken jij jezelf daarnaast in de woorden enthousiaste, creatieve en energieke? Weet jij zaken strak te regelen en ben jij gedreven? Dan ben jij de Financieel medewerker waar ik naar op zoek ben! Voor een bijzondere organisatie in de vastgoedsector ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker per 1 december. De organisatie is internationaal actief en hebben zich gespecialisseerd in hun vakgebied. Hierbij draag je zorg voor de juiste administratie en communicatie naar de business. Echt een alround positie waarbij je vele facetten binnen het vak gaat zien.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 november 2022

Word jij enthousiast van de werkzaamheden van een Allround Financieel Administrateur? Geniet jij als Allround Financieel Administrateur van een informele omgang met collega’s? Heb jij ervaring met verschillende aspecten op de boekhouding en heeft het jouw voorkeur om in een hecht team te werken? Ben jij zelfverantwoordelijk, beschik jij over een oog voor detail en ben jij administratief en organisatorisch sterk? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 november 2022

Heb jij werkervaring met verschillende systemen en ben je bekende met de financiële administratie/Debiteuren beheer? Wil jij graag aan de slag bij een grote organisatie met een hoofdkantoor in Amstelveen? Herken jij jezelf daarnaast in de woorden enthousiaste, creatieve en energieke? Weet jij zaken strak te regelen en ben jij gedreven? Dan ben jij de Financieel medewerker waar ik naar op zoek ben!

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Deventer

Datum gepost: 21 november 2022

Heb jij een afgeronde MBO in een financiële richting en ben jij klaar om je carrière in Finance te starten? Voor een opdrachtgever in Deventer ben ik op zoek naar een Financieel Medewerker. Als Financieel Medewerker krijg je de kans en ruimte om alle facetten van de administratie te proeven en eigen te maken. Denk hierbij o.a. aan crediteuren, debiteuren maar ook BTW aangiftes! Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR2400 - EUR2900 per month

Locatie: Waalwijk

Datum gepost: 21 november 2022

Heb jij al enige ervaring in de rol van financieel administratief medewerker? Ben je graag in contact met klanten. Zie je het als een leuke uitdaging om de juiste afspraken te maken met de debiteuren? Ben je fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Wil je een stap maken naar een wisselende functie tussen administratie en financieel administratie? Ben je parttime beschikbaar? Ben jein elk geval op de woensdagen en vrijdagen beschikbaar? Vind je het fijn om in een kleine organisatie te werken? Dan zoeken wij jou!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 15 november 2022

Voor een internationale organisatie met shared service center in Hilversum ben ik op zoek naar een Administrateur. Als Administrateur ben je verantwoordelijk om zelfstandig de administratie te voeren. Jij bent veratnwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, het bewaken van de liquiditeiten, inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en de daarbij behorende maatregelen van interne controle. Interesse? Lees dan snel verder!