Allround finance vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance functies en heeft een uitstekend aanbod in allround finance vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze allround finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Coördinator Financiële- en Salarisadministratie

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 14 november 2019

Ben jij verbaal sterk, vind je het leuk om met cijfers te werken en kun je zelfstandig werken? Heb je HBO denk- en werkniveau, ervaring in het aansturen en motiveren van een team en krijg je energie van het verbeteren van processen? Dan ben jij de Coördinator Financiële- en Salarisadministratie die ik zoek!
Financieel Administratief Medewerker Vastgoed

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 november 2019

Wil jij graag de volgende stap zetten in je financiële carriere, ben jij accuraat en communicatief sterk? Heb jij daarnaast minimaal een MBO niveau 4 opleiding afgerond en ervaring of affiniteit met vastgoed? Wil jij graag op de financiële afdeling werken bij een vastgoedbeheerder in het centrum van Amsterdam? Dan ben jij de financieel administratief medewerker waar ik naar op zoek ben!
Senior Administrateur

Salaris: EUR2600 - EUR3100 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Ben jij toe aan een volgende stap binnen jouw carrière, binnen een dynamische organisatie die vol in ontwikkeling is. Ben jij de Senior Administrateur die zelfstandig, representatief en communicatief sterke is? Trekt het jou aan om meerdere ballen hoog te houden binnen de administratie? Heb jij kennis van de algemene boekhouding door middel van werkervaring? Dan ben jij de Senior Administrateur waar ik naar op zoek ben!
Medewerker Leerlingenadministratie

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Ben jij een administratieve duizendpoot en ben jij op zoek naar een afwisselende functie bij een middelbare school in de buurt van Utrecht? Heb jij organisatorisch talent en ervaring binnen de leerlingenadministratie? Dan ben ik op zoek naar jou als Medewerker Leerlingenadministratie!
Vastgoedadministrateur

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Ben jij geïnteresseerd in vastgoed organisaties? Heb jij ervaring met de vastgoed administratie en kun jij zelfstandig de gehele administratie oppakken en nauwkeurig uitwerken? Denk jij in oplossingen en mogelijkheden? Heb jij affiniteit met vastgoed en ben je toe aan een volgende stap binnen de administratie? Ben jij pro-actief en heb je interesse om in een informele vastgoedorganisatie te werken? Dan is deze functie wat voor jou!
Allround Financieel Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per annum

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 11 november 2019

Wil jij bezig zijn met de complete boekhouding bij een organisatie als Allround Financieel Medewerker? Heb jij een afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting Bedrijfsadministratie? En zoek jij afwisseling in jouw baan? Dan ben jij de Allround Financieel Medewerker die ik zoek!
Financieel Project Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Heb jij ervaring binnen project projectadministratie? Ben jij iemand die er van houd om je schouders er onder te zetten met een echte Rotterdamse metaliteit. Ben jij de Financieel Project Medewerker die ik zoek? Lees dan snel verder!
Financieel Medewerker

Salaris: EUR2100 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Wil jij werken in een werkomgeving waarbij je naast het uitvoeren van je dagelijkse (financiele) werkzaamheden tevens de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Ben jij leergierig en accuraat en wil jij meewerken aan de tijdige en volledige uitvoering van de financiele administratie? Dan ben jij de financiele medewerker die ik zoek!
MBO Start

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Heb jij net jouw MBO opleiding afgerond en wil je graag aan het werk? Ben je ambitieus, communicatief vaardig en bereid om hard te werken? Wil je graag werken in een jong en dynamisch team met interne opleidingsmogelijkheden? Dan is dit jouw kans als MBO Finance Starter!
Jr. Administrateur

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Wil jij ervaring opdoen binnen een internationale omgeving? Ben jij gemotiveerd om je eerste stappen op het gebied van administratie te zetten. Kan jij goed schakelen binnen verschillende werkzaamheden? Lees dan verder.