Allround finance vacatures

Walters People werft voor een breed aantal finance functies en heeft een uitstekend aanbod in allround finance vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze allround finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Spanish Speaking (Junior) General Ledger Accountant

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Scherpenzeel

Datum gepost: 20 september 2019

Are you a Spanish speaking financial with hands-on General Ledger experience? Do you like working in a complex and challenging environment? Do you have experience with monthly closing and reporting? And do you live in the centre of the Netherlands? Then you are the one that my client is looking for!
Medewerker Financiële Administratie

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 september 2019

Krijg jij energie van het werken met cijfers? Ben jij leergierig en nauwkeurig? Wil samenwerken binnen een hecht team? Zoek je een verantwoordelijke baan bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf in Amsterdam? Dan ben ik op zoek naar jou!
Ondersteuner Verzuimadvies

Salaris: EUR2200 - EUR3200 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 19 september 2019

Heb jij een afgeronde opleiding op MBO werk- en denkniveau? Beschik jij over administratieve kwaliteiten en ben je zorgvuldig, snel en heb jij je WFT basis & WFT Inkomen? Dan ben jij misschien wel de Medewerker schadebehandelaar die ik zoek.
Financieel Administratief Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 18 september 2019

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als financieel administratief medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je minimaal je MBO opleiding in een financiele richting afgerond en wil je graag aan de slag bij een interessante maatschappelijk betrokken organisatie? Dan ben ik op zoek naar jou!
Senior Financieel Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 16 september 2019

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil jij werken in een dynamische werkomgeving waarbij jij verantwoordelijk bent voor het financiele beleid van de organisatie? Ben jij communicatief vaardig, ondernemend en analytisch sterk? Dan zoek ik jou!
Medior Salaris Administrateur

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 september 2019

Ben jij iemand die ervaring heeft met de salaris administratie en die wilt gaan doen voor een beursgenoteerde onderneming gelegen in Amsterdam-Zuid? Heb je plezier in het verbeteren en veranderen van processen en samenwerking met andere afdelingen. Kritisch en gedreven als je bent, houd je vaktechnische en wet ontwikkelingen scherp in de gaten. Beschik jij je praktijk diploma loonadministratie of wil je deze behalen. Laat het mij weten en reageer op de vacature!
Junior Salaris Administrateur

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 september 2019

Ben jij iemand die graag de Salaris Administratie wilt gaan doen voor een beursgenoteerde onderneming gelegen in Amsterdam-Zuid? Heb je plezier in het verbeteren en veranderen van processen en samenwerking met andere afdelingen. Kritisch en gedreven als je bent, houd je vaktechnische en wet ontwikkelingen scherp in de gaten. Beschik jij je praktijk diploma loonadministratie of ben je bereid die te behalen via Walters People dan ben ik op zoek naar jou!
Financieel talent (Parttime)

Salaris: EUR2400 - EUR2900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2019

Ben jij klaar voor een veelzijdige baan in Rotterdam? Hoe klinkt het voor jou om een baan te hebben waar jij je zowel bezig houdt met de crediteuren- als debiteurenadministratie en de salarisverwerking? Wil jij in een leuk professioneel team van 5 andere financials aan de slag gaan? Start met deze uitdaging door vandaag te solliciteren en wordt onze Financieel talent (Parttime).
Financieel Administratief Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 september 2019

Heb jij net jouw opleiding in een financiële of administratieve richting afgerond? Ben je enthoussiast, leergierig en communicatief sterk? Ga jij uitdagingen niet uit de weg en vind je doorgroei mogelijkheden belangrijk? Dan ben ik op zoek naar jou!
Financieel Administratief Medewerker

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 12 september 2019

Heb jij minimaal twee jaar ervaring als Financieel Administratief Medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je minimaal je MBO4 opleiding in een financiele richting afgerond en wil je graag aan de slag in regio Barneveld? Dan ben ik op zoek naar jou!