Walters People werft voor een breed aantal finance functies en heeft een uitstekend aanbod in allround finance vacatures in Nederland. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze allround finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Voor een internationale opdrachtgever in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Grootboekmedewerker. Heb jij een MBO+/HBO opleiding afgerond richting Bedrijfseconomie en/of Finance? Ben jij de ware specialist in je vak? Vind jij het leuk om bezig te zijn met een breed takenpakket? Sta jij sterk in je schoenen en beschikbaar voor 36-40 uur per week? Kortom ben jij de Grootboekmedewerker die ik zoek? Lees dan verder!

Salaris: EUR4000 - EUR4300 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie in de omgeving van Arnhem ben ik op zoek naar een Coördinator Financiële Administratie. In een team van 9FTE op Finance wordt jij de schakel tussen de administratie en control. In deze rol coördineer je de werkzaamheden die voorkomen op de financiële- en salarisadministratie en daarnaast geef je leiding aan het team. Jij vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat medewerkers zich mede verantwoordelijk voelen voor het resultaat en initiatief nemen in het zoeken naar efficiënte werkprocessen. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Wageningen

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een organisatie in de omgeving van Wageningen ben ik op zoek naar een Hoofd Administratie. Heb jij ervaring met het runnen van een administratie van a-z, kan jij goed zelfstandig en in een team werken en ken jij de software branche? Ik zoek iemand die overkoepelend aan het werk gaat, zelfstandig een jaarrekening kan opstellen maar ook graag met zijn voeten in de klei staat. Interesse? Lees snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4000 per month

Locatie: Veenendaal

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een internationale organisatie met shared service center in Veenendaal ben ik op zoek naar een Administrateur. Als Administrateur ben je verantwoordelijk om zelfstandig de administratie te voeren. Jij bent veratnwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, het bewaken van de liquiditeiten, inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en de daarbij behorende maatregelen van interne controle. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 maart 2023

Voor een internationale organisatie in omgeving Utrecht ben ik op zoek naar een Administrateur. Als Administrateur ben je verantwoordelijk om zelfstandig de administratie te voeren. Jij bent veratnwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, het bewaken van de liquiditeiten, inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en de daarbij behorende maatregelen van interne controle. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4300 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een organisatie in de omgeving van Amersfoort ben ik op zoek naar een interim payroll medewerker voor de periode juni t/m december 2023. Het is een positie die vanaf 32 uur per week is in te vullen, deels op kantoor en deels vanuit huis. Idealiter heb je kennis van Cobra en Kronos, heb je kennis van verloning oproepkrachten, heb je ervaring met payroll en een diploma PDL. Kom jij beschikbaar en lijkt dit jou een leuke uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per month

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een internationale organisatie in omgeving Arnhem ben ik op zoek naar een Administrateur. Als Administrateur ben je verantwoordelijk om zelfstandig de administratie te voeren. Jij bent veratnwoordelijk voor het voeren van de boekhouding, het bewaken van de liquiditeiten, inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en de daarbij behorende maatregelen van interne controle. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een groeiende en dynamische organisatie in Amersfoort ben ik op zoek naar een Senior Financieel Medewerker. Ik zoek iemand die met zijn/haar ervaring een steentje kan en wil bijdragen aan de groei van deze organisatie. Jij slaat aan op een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Door jouw zelfstandigheid kan de teamleider zich weer meer op strategisch niveau focussen en help je de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Spreek jij naast Engels en Nederlands ook nog Duits? Dan zou dit wel eens de ideale functie zijn. Mocht Duits jou niet zo liggen kom ik toch graag nog met je in contact. Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een opdrachtgever in de Drechtsteden ben ik op zoek naar een gedreven en leergierige financieel medewerker met werkervaring. Als financieel administratief medewerker krijg je de kans om een breed takenpakket uit te voeren waarin je meerdere kanten van de financiële administratie te zien krijgt, tot aan de aansluiting met het grootboek. Ook heb je veel contact met collega's intern.

Salaris: EUR3500 - EUR4200 per maand

Locatie: Almere

Datum gepost: 17 maart 2023

Sta jij open voor een baan in de vastgoedmarkt en wil je graag zelfstandig werken op een sfeervol kantoor in Almere. Ben jij graag bezig met cijfers en woonachtig in omgeving Almere. Ga dan aan de slag als Financieel Medewerker.