Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in credit control vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze credit controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 september 2023

Ben jij een ervaren debiteuren professional met 2 tot 3 jaar relevante werkervaring? Beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Credit Control Specialist om ons financiële team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteurenportefeuille en het zorgen voor een tijdige en accurate afhandeling van openstaande facturen.

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 september 2023

Ben jij een gemotiveerde Credit Controller en ligt jouw ambitie in de financiële administratie? Heb je enige ervaring opgedaan als Medewerker Debiteurenbeheer en hoop je dit uit te breiden? Of sta jij juist aan het begin van een glansrijke carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Credit Controller?

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 september 2023

Wil jij werken in een groeiende en gezonde internationale organisatie in Rotterdam? Ben je gedreven en op zoek naar een uitdagende baan in omgeving Rotterdam als Credit Controller? Ben jij proactief, procesmatig sterk en op zoek naar een positie met doorgroeimogelijkheden bij een grote internationale organisatie actief in Oil and Gas? Heb jij een afgeronde HBO-diploma in een financiële richting? Lees dan verder!

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 september 2023

Join our dynamic team in the transport industry as a Credit Controller! We are looking for a highly motivated individual who is passionate about finance and can bring their hands-on mentality to our financial administration team. As a Credit Controller, you will be responsible for overseeing the processing of financial transactions, ensuring the accuracy of records and reporting, and playing a key role in debt collection.