Credit controller vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in credit control vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze credit controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Junior Business Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 januari 2017

Denk jij graag mee met de business van dit beursgenoteerde bedrijf, wil jij graag dat jouw ideeën worden geïmplementeerd en beschik jij over een HBO of WO diploma in de richting Accounting & Control of Bedrijfseconomie? Dan ben ik op zoek naar jou als Junior Business Controller!
Credit Controller

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2017

Do you have experience in the field of credit control? Are you a real wizard when it comes to numbers and do you speak a language besides English? Then you are the Credit Controller I am looking for.
Credit Controller

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2017

Voor onze klant in Amsterdam zijn wij opzoek naar een Credit Controller met relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Ben jij onze Credit Controller die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.
Business Controller

Salaris: EUR2600 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2017

Onze sterk groeiende opdrachtgever in de zorg is op zoek naar een Business Controller die graag in een omgeving werkt die volop in beweging is. Denk jij toekomstgericht mee met de organisatie, gericht op kostenbesparingen en efficiencywinsten, waardoor je invloed hebt op de business? Dan ben jij de Business Controller die wij zoeken!
Financial Controller

Salaris: EUR2600 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2016

Onze sterk groeiende opdrachtgever in Amsterdam is op zoek naar een Financial Controller die graag in een omgeving werkt die volop in beweging is. Heb jij werkervaring in de Accountancy, kan je snel schakelen, ben je resultaatgericht en kan je tegelijkertijd het overzicht bewaren? Dan ben jij de Financial Controller die wij zoeken!
Credit Control Analyst German

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 december 2016

Did you obtain your Bsc or Msc degree? Are you looking for a challenging Credit Control Analyst role? Are you fluent in English and German? Then you are the Credit Control Analyst German I am looking for.