Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in credit control vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze credit controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2900 - EUR3900 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Voor een internationale organisatie ben ik op zoek naar een Credit Controller. Heb jij ervaring als Credit Controller? Ben jij daarnaast woonachtig binnen de omgeving Rotterdam? Ben je gewend te contact te hebben met grote internationale klanten? Dan ben jij de Credit Controller die wij zoeken!

Salaris: EUR2300 - EUR3500 per month

Locatie: Waalre

Datum gepost: 21 november 2022

Haal jij energie uit het het bellen met klanten? Zie je de uitdaging in het maken van de beste betaal afspraken? Ben je daarnaast analytisch en vind je het leuk om dagelijks/maandelijks rapportages te maken? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit bedrijf houdt zich bezig met financieringsoplossingen en factoring. De functie is erg breed. Het bestaat niet alleen uit taken van een Credit Controller maar ook ben je bezig met het debiteurenbeheer en het bellen van debiteuren.

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Waalre

Datum gepost: 4 november 2022

Haal jij energie uit het bellen met klanten? Zie je de uitdaging in het maken van de beste betaal afspraken? Ben je daarnaast analytisch en vind je het leuk om dagelijks/maandelijks rapportages te maken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: EUR2700 - EUR3800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 november 2022

Heb jij een flinke dosis ambitie, ben je gedreven en op zoek naar een uitdagende baan in omgeving Rotterdam als Credit Controller? Ben jij proactief, procesmatig sterk en op zoek naar een positie met doorgroeimogelijkheden bij een grote internationale organisatie in de logistieke sector? Heb jij een afgerond Hbo-diploma in een financile richting? Reageer dan snel!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 oktober 2022

Credit Controller Amsterdam Sta jij open voor een nieuwe uitdaging op het gebied van Credit Control in de omgeving Amsterdam (Zuidas)? Ben je communicatief sterk, en hou je er plezier uit om te schakelen met verschillende stakeholders bij internationale klanten? Voor een internationaal handelsbedrijf in Amsterdam zijn wij aan het werven voor een ervaren Credit Controller / Debiteuren manager. In deze rol hou je je niet alleen operationeel bezig met collections, maar ook kijk je naar kredietlimieten en calculeer je zorgvuldig risico. Het bedrijf is sinds 1867 actief in de handel van zetmeel, plantaardige eiwitten en overige levensmiddelen. Het uiteindelijk gebruik is voornamelijk voor de diervoeding industrie. Het bedrijf is internationaal actief, en telt in totaal ongeveer 55 medewerkers. Jaarlijks realiseren ze circa 250 miljoen omzet.