Credit controller vacatures

Walters People werft voor een breed aantal financiële functies en heeft een uitstekend aanbod in credit control vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Onze gespecialiseerde finance consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en jou te adviseren in je zoektocht naar een nieuwe baan.

Bekijk onze credit controller vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Credit Controller

Salaris: EUR2750 - EUR3250 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Are you fluent in Dutch and English, do you have experience as a Credit Controller within an international company? Are you customer and performance oriented with and do you like, besides collecting, to resolve client disputes in Rotterdam area? Then you are the Credit Controller I am looking for!
Junior Financial Accountant International

Salaris: EUR2500 - EUR4000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap in je carrière? Zoek je naar een leuke en vooral uitdagende baan in een internationaal bedrijf als Junior Financial Accountant? Wil jij graag werken in een snelgroeiend en uitdagend team? Vind jij het belangrijk om te kunnen groeien binnen een internationaal bedrijf? Komt jouw profiel overeen met de bovengenoemde punten. Dan ben jij de Junior Financial Controller waar ik naar op zoek ben.
Debiteurenbeheerder / Credit Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 11 november 2019

Ben jij een ervaren Debiteurenbeheerder / Credit Controller en beschik jij over een sterke sociale en communicatieve vaardigheden? Heb jij een afgeronde MBO4/HBO diploma in de financiële richting? Ben jij pro actief en heb je een hands on mentaliteit? En zoek jij een modern bedrijf waar je gaat zorgen dat het brood op de plank komt? Dan heb ik een mooie uitdaging voor je!
Billing Specialist

Salaris: negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 november 2019

Weet jij je eigen weg te vinden als Billing Specialist? Zoek jij een afwisselende job met veel uitdaging? Wil jij een belangrijk onderdeel uitmaken van een bedrijf? Dan ben jij de Billing Specialist die ik zoek!
Credit Controller

Salaris: EUR2700 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2019

Ken jij de debiteurenadministratie als je broekzak? En ben jij toe aan de volgende stap in je carriére? Word dan Credit Controller bij een snelgroeiend bedrijf in Amsterdam!
Junior Financial Controller

Salaris: EUR40000 - EUR50000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 oktober 2019

Starters gezocht voor een leuke job als Junior Financial Controller in omgeving Amsterdam! Ben jij een HBO starter met 2 jaar ervaring als Junior Financial Controller? En kun jij wel eennieuwe uitdaging gebruiken? Ben jij tevens een topper in analyseren en heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen in de financiële sector? Dan ben jij de Junior Financial Controller die ik zoek!
Debiteurenbeheerder / Credit Controller

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Hilversum

Datum gepost: 29 oktober 2019

Ben jij een ervaren Debiteurenbeheerder / Credit Controller en beschik jij over een sterke sociale en communicatieve vaardigheden? Heb jij een afgeronde MBO4/HBO diploma in de financiële richting? Ben jij pro actief en heb je een hands on mentaliteit? En zoek jij een modern bedrijf waar je (eventueel part-time!) gaat zorgen dat het brood op de plank komt? Dan heb ik een mooie uitdaging voor je!
Billing Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Weet jij je eigen weg te vinden als Billing Specialist? Ben jij accuraat en wil jij werken voor een toonaangevend advocatenkantoor in Amsterdam? Vind jij uitdaging en diverse werkzaamheden belangrijk? Dan ben jij de Billings Specialist die ik zoek!
Credit Risk Analyst

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2019

Weet jij je weg te vinden in de financiele risico's van een onderneming? Wil jij verdere stappen zetten als credit risk analyst? Ben jij op zoek naar een leerzame en uitdagende job? Wil jij een echt wij-gevoel? Dan ben jij de credit risk analyst die ik zoek!
Credit Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 8 oktober 2019

Ben jij proactief, een teamplayer en sta je stevig in jouw schoenen? Heb je ervaring met het incasseren van gelden? Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het analyseren van processen om te achterhalen waarom klanten niet betalen? Dan ben jij de Credit Controller die ik zoek!