Werken als recruitment consultant bij Walters People

image-alt-text

Ben jij ambitieus en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde recruitment consultants en assistenten om ons team te versterken. Bekijk hier onze vacatures.

De recruitment business is dynamisch en veeleisend, je zult dan ook snel stappen maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert snel schakelen en samenwerken met mensen binnen alle niveaus van het bedrijfsleven. Bij Walters People vinden wij het logisch, dat tegenover een goed resultaat ook een goede beloning, persoonlijke ontwikkeling en plezier staan.

Je zult deelnemen een uitgebreid trainingsprogramma dat er speciaal op gericht is om jouw basisvaardigheden te ontwikkelen, je bewust te maken van je communicatiestijl en jouw kennis van de markt te vergroten. Met als uiteindelijk doel, dat jij zo snel mogelijk succesvol bent in de uiterst competitieve wereld van recruitment.

Walters People Bootcamp Training

Gedurende jouw eerste negen weken bij Walters People word jij onder begeleiding van het managementteam klaargestoomd voor de recruitmentwereld.

In de vorm van een uitgebreid trainingsprogramma, genaamd Bootcamp, geven wij jou de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn. Dit programma is er op gericht om nieuwe consultants te trainen tot de top in ons vakgebied. Wij zorgen ervoor dat jij ontdekt wat jouw sterke eigenschappen zijn en op welke punten jij je verder kunt ontwikkelen.

Het programma is onderverdeeld in de volgende drie segmenten:

Week 1-3: Kandidaten en STAR. De juiste kandidaat vinden, beoordelen van CV’s, interviews afnemen, etc.

Week 4-6: Sales en communicatie. Zetten en halen van doelstellingen, coldcallen, omgaan met bezwaren, hoe overtuig ik, etc.

Week 7-9: Meetings en Matchen. Job intake, onderhandelen aan tafel, time management, closing the deal, etc. 

Als je alle trainingsessies hebt doorlopen en de doelstellingen hebt behaald, wordt dit succes uiteraard gevierd met je collega’s.

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons unieke trainingsprogramma? Neem dan contact met ons op.

 

Interne vacatures 

Read more »