Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd voor je Bachelor of Master en/of heb je ervaring in een commerciële of financiële functie? Wij zijn doorlopend op zoek naar getalenteerde recruitment consultants die ons team willen komen versterken. Bekijk hier onze vacatures.

De recruitment business is dynamisch en veeleisend, je zult dan ook snel stappen maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is ons doel om van jou een volwaardig sparringpartner en adviseur te maken voor onze opdrachtgevers en onze kandidaten. Bij Walters People vinden wij het belangrijk dat tegenover een goed resultaat ook een goede beloning, persoonlijke ontwikkeling en plezier staan.

Bij aanvang van je carrière bij Walters People neem je deel aan een uitgebreid trainingsprogramma dat erop gericht is om jouw competenties te ontwikkelen, je bewust te maken van je communicatiestijl en je kennis van de markt te vergroten. Daardoor kun jij al snel successen boeken in de uiterst competitieve wereld van recruitment.

Walters People Bootcamp Training

Gedurende jouw eerste negen weken bij Walters People word je intensief begeleid door het managementteam. In de vorm van een uitgebreid trainingsprogramma, genaamd Bootcamp, geven wij jou de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn en te blijven. Dit programma is erop gericht om nieuwe consultants op te leiden tot de top in ons vakgebied. Wij zorgen ervoor dat je ontdekt wat jouw sterke eigenschappen zijn, hoe je deze effectief kan inzetten en op welke punten jij je nog kunt ontwikkelen om zo het maximale uit jezelf te halen.

Het programma is onderverdeeld in de volgende drie segmenten:

Week 1-3: Focus op onze Kandidaten door middel van de STAR(R) methodiek. Hoe vind je de juiste kandidaat, waar moet je op letten bij het beoordelen van cv’s, hoe neem je een sollicitatiegesprek af.

Week 4-6: Focus op sales en communicatie. Het vatstellen en behalen van targets, het maken van een saleslijst, en hoe je het verschil kunt maken in een salesgesprek. Wat zijn mogelijke bezwaren en hoe ga je ermee om? Daarnaast zijn er trainingen gericht op non verbale en verbale communicatie.

Week 7-9: De focus in de laatste fase van de Bootcamp ligt op meetings bij organisaties en het vinden van een goede match tussen klant en kandidaat. Welke vragen stel je aan de klant tijdens een meeting en hoe zorg je dat klanten jou als echte sparringpartner gaan zien?

Als je alle trainingssessies hebt doorlopen en de doelstellingen hebt behaald, wordt dit succes uiteraard gevierd met je collega’s.

Carrière maken bij Walters People

Bij Walters People vinden wij het belangrijk dat je de gelegenheid krijgt om je te blijven ontwikkelen. Er zijn daarom naast het Bootcamp traject diverse trainingsprogramma’s ontwikkeld die zijn gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van je vakkennis. In samenwerking met een vaste partner krijg je bij ons bijvoorbeeld ook trainingen over arbeidsrecht. Na 6 maanden kom je in aanmerking voor het Reboot programma, waarin we aandacht geven aan Candidate Management, Client Management en Process Management.

Hierna is er de mogelijkheid om ons Senior traject in te gaan. Hierbij wordt nog verder ingezoomd op jouw persoonlijke competenties en het behalen van je doelstellingen. Voor diegenen die het ambiëren is de volgende stap een managementtraining. Hierbij word je onder begeleiding van onze huidige managers klaargestoomd voor een rol als teammanager bij Walters People.

Meer weten?

Denk je dat jij het in je hebt om succesvol te worden in recruitment? Leuk, we leren je graag kennen! Bekijk onze interactieve vacaturepagina of het volledige overzicht van onze vacatures.

Managing talent acquisition specialist Ellis van de Valk, vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt contact met haar opnemen via 06 18415203 of ellis.vandevalk@walterspeople.nl.