Walters People werft voor een breed aantal compliance vacatures en heeft een uitstekend aanbod in KYC en CDD functies bij bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Onze gespecialiseerde compliance consultants helpen je graag met het vinden van een compliance functie die bij jou past. 

Bekijk onze compliance vacatures hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 februari 2024

WO-werkstudent rechtsgeleerdheid (Junior KYC) Ben jij op zoek naar een baan naast je rechtsgeleerdheid studie. Of ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een grote organisatie? Lees dan snel verder.

Salaris: EUR2400 - EUR2900 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 februari 2024

WO-werkstudent rechtsgeleerdheid (Junior KYC) Ben jij op zoek naar een baan naast je rechtsgeleerdheid studie of zoek je een uitdagende startersfunctie waarin je jouw analytische vaardigheden kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen? Wij zijn momenteel op zoek naar getalenteerde kandidaten die geïnteresseerd zijn om te werken als KYC-analist bij onze klant, een toonaangevend bedrijf dat opdrachten uitvoert voor grote banken.

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 februari 2024

Ben jij op zoek naar een baan naast je rechtsgeleerdheid studie. Een baan waarmee je relevante werkervaring op kan doen bij een van de grootste banken van Nederland? Als Junior KYC Analist ga jij aan de slag met dagelijkse trainingen volgen om elke dag te groeien in jouw specialisme. Jij wordt voorzien van begeleiding, een coach en collega’s met de nodige ervaring om mee te sparren.

Salaris: EUR13 - EUR16 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 februari 2024

Ben jij bijna afgestudeerd en in de laatste fase van je hbo of universitaire studie? Wil jij een voorsprong hebben op de arbeidsmarkt door alvast ervaring op te doen bij een internationale organisatie die goed aangeschreven staat? Dan ben je hieronder aan het juiste adres voor het vinden van een super interessante bijbaan!

Salaris: EUR2700 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 februari 2024

Als due diligence analist ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en screenen van business partners op integriteitsrisico’s. Dit doe je op juridisch, reputatie en bedrijfseconomisch vlak. Ook houd je je bezig met het screenen van kopers en huurders van woningen op sancties, politiek prominente personen en negatief nieuws.

Salaris: EUR2600 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 februari 2024

Ben jij klaar om jouw carrière te beginnen als KYC Analist? Zoek je een uitdagende startersfunctie waarin je jouw analytische vaardigheden kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen? Walters People is momenteel op zoek naar getalenteerde kandidaten afgestudeerd zijn en geïnteresseerd zijn om te werken als KYC-analist bij onze klant, een toonaangevend bedrijf dat opdrachten uitvoert voor grote banken. Als KYC Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van gedegen due diligence-onderzoek naar nieuwe klanten en het monitoren van bestaande klantrelaties om de naleving van anti-witwas- en anti-terrorisme financieringregelgeving (AML/CTF) te waarborgen. Je zult werken aan opdrachten voor grote banken en de kans krijgen om te werken met ervaren professionals in het vakgebied.

Salaris: EUR13 - EUR17 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 februari 2024

Wij zijn op zoek naar ambitieuze werkstudenten in rechten die zich willen ontwikkelen als KYC analist. Als KYC analist werk je in ons team dat verantwoordelijk is voor het onderzoeken en analyseren van klantgegevens om te zorgen voor naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering.