Walters People werft voor een breed aantal compliance vacatures en heeft een uitstekend aanbod in KYC en CDD functies bij bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Onze gespecialiseerde compliance consultants helpen je graag met het vinden van een compliance functie die bij jou past. 

Bekijk onze compliance vacatures hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR2600 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben jij klaar om jouw carrière te beginnen als KYC Analist? Zoek je een uitdagende startersfunctie waarin je jouw analytische vaardigheden kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen? Walters People is momenteel op zoek naar getalenteerde kandidaten afgestudeerd zijn en geïnteresseerd zijn om te werken als KYC-analist bij onze klant, een toonaangevend bedrijf dat opdrachten uitvoert voor grote banken. Als KYC Analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van gedegen due diligence-onderzoek naar nieuwe klanten en het monitoren van bestaande klantrelaties om de naleving van anti-witwas- en anti-terrorisme financieringregelgeving (AML/CTF) te waarborgen. Je zult werken aan opdrachten voor grote banken en de kans krijgen om te werken met ervaren professionals in het vakgebied.

Salaris: EUR13 - EUR17 per hour

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Wij zijn op zoek naar ambitieuze werkstudenten in rechten die zich willen ontwikkelen als KYC analist. Als KYC analist werk je in ons team dat verantwoordelijk is voor het onderzoeken en analyseren van klantgegevens om te zorgen voor naleving van wet- en regelgeving met betrekking tot het voorkomen van witwassen en terrorismefinanciering.

Salaris: EUR14 - EUR18 per hour

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor een internationale verzekeraar in Hoofddorp zoek ik kandidaten die analytisch sterk zijn, houden van uitzoekwerk en communicatief vaardig zijn. De rechtenstudenten hebben affiniteit met aansprakelijkheidsrecht en willen graag als Claimshandler aan de slag gaan. Als Claimshandler ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en beoordelen van dossiers van onze klanten. Je analyseert de juridische aspecten van de zaak en maakt een afweging op basis van de feiten en omstandigheden.

Salaris: EUR13 - EUR16 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben jij bijna afgestudeerd en in de laatste fase van je hbo of universitaire studie? Wil jij een voorsprong hebben op de arbeidsmarkt door alvast ervaring op te doen bij een internationale organisatie die goed aangeschreven staat? Dan ben je hieronder aan het juiste adres voor het vinden van een super interessante bijbaan!

Salaris: EUR2700 - EUR3600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Als due diligence analist ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en screenen van business partners op integriteitsrisico’s. Dit doe je op juridisch, reputatie en bedrijfseconomisch vlak. Ook houd je je bezig met het screenen van kopers en huurders van woningen op sancties, politiek prominente personen en negatief nieuws.

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben jij op zoek naar een baan naast je rechtsgeleerdheid studie. Een baan waarmee je relevante werkervaring op kan doen bij een van de grootste banken van Nederland? Als Junior KYC Analist ga jij aan de slag met dagelijkse trainingen volgen om elke dag te groeien in jouw specialisme. Jij wordt voorzien van begeleiding, een coach en collega’s met de nodige ervaring om mee te sparren.

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 september 2023

Ben jij bijna klaar met je HBO- of WO opleiding Rechten? Wordt jij de Sherlock Holmes die gaat helpen bij het bestrijden van terrorisme en witwaspraktijken? Dan is dit jouw kans om aan de slag te gaan als Compliance specialist bij een grote internationale organisatie!

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 september 2023

Altijd al willen werken voor een van de grootste organisaties binnen de Detailhandel? Je bent een belangrijke schakel binnen de afdeling Finance & Control. Heb jij alle skills in huis op het gebied van rapportages en analyses? Vind je het leuk om mee te denken over hoe we processen kunnen moderniseren? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste General Ledger Specialist die zijn/haar vak verstaat. Als General Ledger Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer van complexe entiteiten en speel je een cruciale rol in het actueel houden, afstemmen en analyseren van grootboekgegevens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de periodieke afsluitingen en zorg je nauwkeurig voor het oplossen van afwijkingen. Je trots hierover draagt bij aan onze ambitie om steeds weer verwachtingen te overtreffen.

Salaris: EUR3200 - EUR4600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 september 2023

Ben jij in het bezit van een afgeronde studie Nederlands recht op WO-niveau met een specialisatie arbeidsrecht? Heb jij daarnaast een groot probleemoplossend vermogen, goede sociale-, presentatie en discussievaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR2400 - EUR2700 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 september 2023

WO-werkstudent rechtsgeleerdheid (Junior KYC) Ben jij op zoek naar een baan naast je rechtsgeleerdheid studie. Of ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een grote organisatie? Lees dan snel verder.