Compliance vacatures binnen financial services

Walters People werft voor een breed aantal compliance vacatures en heeft een uitstekend aanbod in KYC en CDD functies bij bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Onze gespecialiseerde compliance consultants helpen je graag met het vinden van een compliance functie die bij jou past. 

Bekijk onze compliance vacatures hieronder. 

Zoekresultaten

Juridisch Administratief Medewerker

Salaris: EUR2600 - EUR3300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Heb jij een afgeronde MBO+/HBO in economie, rechten of hospitality? Ben jij extreem goed in het plannen van diverse (fiscale) administratieve procedure? Ben je een ster in het bewaken en nakomen van deadline en wordt blij van het ondersteunen van consultants? In deze functie ben jij het hét contact richting de klant, dus de juiste en correcte communicatie is hierin erg belangrijk. Zie jij jezelf in deze rol? Lees dan snel verder
Compliance Officer

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 november 2019

Heb jij een neusje voor financieel recht? En wil jij jezelf verder ontwikkelen en doorgroeien in Compliance? Wordt dan nu de Sherlock Holmes van de bankenwereld en speur witwassen en andere frauduleuze praktijken op!
Junior CDD Analist

Salaris: EUR2800 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 november 2019

Ben jij (net) afgestudeerd en wil jij jouw carrière in de bancaire sector een kick-start geven? Beschik jij over analytische skills en ken jij alle ins en outs van Excel? Start dan nu als Junior CDD Analist bij deze beursgenoteerde beleggersbank!
Sanctions Analyst

Salaris: EUR4000 - EUR4500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 november 2019

Are you an HBO or WO graduate with at least 2 years of experience in the finance or banking sector? Are you looking for a new challenge that balances finance with law? Then, this job as a Sanctions Analyst in Amsterdam is perfect for you!