Kan jouw team deze zomer extra ondersteuning gebruiken, om die stapel dossiers weg te werken of om vakanties op te vangen? Wij brengen je graag in contact met onze vakantiekrachten. 

Wat is een vakantiekracht? 

Een vakantiekracht is een scholier of student die naast zijn/haar opleiding in de zomervakantie tijdelijk werkzaamheden verricht. De medewerker wordt ingezet in de periode 1 juni 2023 t/m 1 september 2023 en blijft na deze periode niet in dienst bij de uitzendonderneming.

Welke regels gelden er voor vakantiekrachten?

Voor vakantiekrachten gelden dezelfde regels en voorwaarden als voor andere uitzendkrachten. Er zijn echter een paar uitzonderingen. Zo bouwt een vakantiekracht minder vakantieuren op en hebben vakantiekrachten geen recht op doorbetaling van het salaris bij bijzonder verlof. Dit betekent dat je vakantiekrachten kunt inhuren tegen een extra aantrekkelijk tarief. 

Door het inzetten van vakantiekrachten kun je deze zomer:

  • Administratieve klussen afstrepen
  • Tijdelijke projecten laten uitvoeren
  • Achterstanden in uw administratie wegwerken
  • Onderbezetting door vakanties opvangen

Wij bieden:

  • Mbo-, hbo- en wo-studenten voor de (financiële) administratie, helpdesk, logistiek, customer service, receptie of management ondersteunend personeel
  • Alle kandidaten zijn door ons geïnterviewd en hebben twee nagetrokken referenties
  • Zomerkrachten kunnen vaak al binnen enkele dagen starten

Meer informatie?

Benieuwd tegen welk tarief we vakantiekachten kunnen verzorgen, en welke studenten graag in jouw team aan de slag gaan? Upload je vacature, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons voor meer informatie ook bereiken via netherlands@walterspeople.nl of tel. 020 796 9040.

Lees ook onze tips om het beste uit uw vakantiekrachten te halen.