PUSH FURTHER

OPGEVEN STAAT NIET IN ONS WOORDENBOEK

walters people recruitment consultants

Wij roepen: Push further! Maar don't worry, als je bij ons werkt als recruitment consultant, dan is het laatste dat we willen dat je andere mensen gaat pushen zodat jij je doel kan bereiken. In tegendeel! Onze mensen krijgen er energie van om andere mensen te helpen. Om de perfecte baan te vinden voor die jongen die je altijd zo aan het lachen maakt. Om een finance manager te helpen om voor het eerst een eigen team op te zetten.

Een pittige klus, waar je een echte doorzetter voor moet zijn. We zijn heel verschillend, maar één ding hebben we gemeen: als we ergens aan beginnen, dan maken we het af. Zonder gezeur, gewoon ogen dicht en knallen tot het lukt. Push further! 

Leg jij de lat steeds een stukje hoger, en is opgeven voor jou lastiger dan doorgaan? Dan is Walters People jouw moederschip! Lees meer over carrière maken in recruitment of bekijk direct onze interne vacatures.

Tobias: 'Collega's die op de klok kijken of het al vijf uur is - ik moet er niet aan denken'

Recruitment is snel, competitief en veeleisend. Prima voor Tobias, hij houdt wel van een uitdaging.

Mariana: 'Recruitment is als graffiti - het moet in een keer goed gaan'

Mariana heeft een interessante achtergrond. Ze vertelt over het omgaan met tegenslagen, en hoe zij deze ervaring gebruikt in haar werk als recruitment consultant.

Lisanne: 'Jezelf een spiegel voorhouden is heel belangrijk'

Recruitment is hard werken, grenzen verleggen en dingen bereiken die je niet voor mogelijk hield. Lisanne vertelt hoe zij dit doet.

Boaz: 'Recruitment is sales, is contact leggen, is op zoek gaan naar common grounds'

Boaz vertelt hoe hij de X-factor herkent in zijn zoektocht naar salestalent, en waarom recruitment zo'n interessante vorm van sales is. 

Werken bij Walters People

Wil je meer weten over het vak recruitment, en wat wij jou te bieden hebben? We hebben alle informatie voor je op een rij gezet op onze Werken Bij Walters People pagina.

Bekijk meer van ons op Instagram

Leer je toekomstige collega's alvast kennen en neem een sneak peak in het leven van onze recruitment consultants op Instagram.

Wil je een keer kennis komen maken? Wij horen graag van je!

Romy Griffioen

Talent Acquisition Specialist bij Walters People+31 (0)6 1186 1742