Ons secretarieel & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per maand

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 30 juni 2022

Ben jij zo snel mogelijk beschikbaar? Heb je al enige werkervaring met administratief werk, de receptie en/of de backoffice? Spreek je naast vloeiend Nederlands ook een aardig woordje Engels? En heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou.

Salaris: EUR2700 - EUR3400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Juridisch secretaresse die wij zoeken? Een echte allround assistent met kennis van juridische dienstverlening?! Voor een van de grootste internationale juridische dienstverleners in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch secretaresse die pro-actief en oplossingsgericht te werk gaat binnen een team van ambitieuze en informele advocaten. Voor deze veelzijdige functie van Juridisch secretaresse zijn wij op zoek naar een kandidaat die 38,75 uur in de week beschikbaar is en wil werken op een top locatie in Amsterdam.

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 29 juni 2022

Ben jij de Management Assistant die wij zoeken? Een echte duizendpoot met administratieve kwaliteiten?! Voor Walters People in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Management Assistant die gestructureerd en secuur te werk gaat, in een ondersteunende rol van meerdere managers en consultants. Voor deze veelzijdige functie van Management Assistant zijn wij op zoek naar een kandidaten die 40 uur in de week beschikbaar zijn.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Werk je graag in een gedreven en energieke omgeving? Ga jij graag een nieuwe uitdaging aan? Beschik jij naast jouw secretariële en administratieve skills over een pro actieve, no-nonsens mentaliteit? Als Directiesecretaresse draag jij verantwoordelijkheid over een breed en gevarieerd takenpakket van organisatorische, secretariële, communicatieve en administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van meetings, boeken van vluchten, waarborgen planning, notuleren en de communicatie met andere secretaresses. Voor een van de snelst groeiende bedrijven van het land, waar kernwaarden ‘verbinding’, ‘energie’ en ‘lef’ zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse die mondig is, ons ook weet op te voeden en een organisatorisch talent in hart en nieren is. Je zult 2 directeuren (die altijd erg druk druk druk zijn) ondersteunen. Open communicatie, verbinding onderling en vooruitdenken zijn zaken die ons omschrijven.

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 juni 2022

Krijg jij energie bij het woord regelen en heb jij graag een betekenisvolle job? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Zijn oplossingsgericht en proactief woorden die jou omschrijven? Kan jij omschreven worden als iemand die secuur is, sterk in ondersteunende posities en vind jij het leuk om diverse rapportages op te stellen? In deze functie ondersteun jij ons team door het uitvoeren van planmatige en administratieve werkzaamheden, denk hierbij aan het opstellen van rapportages, presentaties en voorstellen. Tevens organiseer jij interne en externe meetings en ben jij in staat om officemanagement taken op te pakken (zoals een bloemetje voor de verjaardag van jouw collega). Je komt te werken voor een International research/onderzoeksbureau die zich richten op het oplossen/verbeteren van complexe economische/maatschappelijke vraagstukken. Zij zijn marktleider op gebied van consultancy wereldwijd en veel projecten worden uitgevoerd voor grote commerciële organisaties en overheden. Zij dragen betekenisvolle oplossingen op maat aan voor klanten die een positieve impact hebben op onze maatschappij.

Salaris: EUR2000 - EUR2200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij de Hospitality Receptionist die wij zoeken? Een service verlenende professional die met een lach alle klanten en bezoekers ontvangt en ontzorgt? Zoek je een uitdaging binnen een snelle internationale veranderende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor meerdere grote internationale kantoren in Amsterdam en omgeving zijn wij op zoek naar Hospitality Receptionisten, welke 32 tot 40u per week beschikbaar zijn. In de rol van Hospitality Receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle zaken waarmee de klanten ontzorgt kunnen worden.

Salaris: EUR3000 - EUR3700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Werk je graag in een internationale omgeving? Ga jij graag een nieuwe uitdaging aan? Beschik jij naast jouw secretariële en administratieve skills over een proactieve, no-nonsens mentaliteit?

Salaris: EUR3500 - EUR4900 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 juni 2022

Word je enthousiast van een gedreven werkomgeving? Pak jij graag uitdagingen aan? Ben jij oplossingsgericht en beschik jij naast jouw secretariële en administratieve skills over een pro actieve en georganiseerde mentaliteit? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 juni 2022

Voor een advocatenkantoor, bestaande uit ca. 15 werknemers, in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Samen met de Office Manager ondersteun je meerdere advocaten. Heb jij ervaring als Juridisch Secretaresse of ervaring als Secretaresse en affiniteit met de advocatuur? Lees dan snel verder! Dit advocatenkantoor specialiseert zich in financieel recht. Als Juridisch Secretaresse heb je een breed takenpakket. Je houdt dossiers op orde, brengt dossiers naar de rechtbank, werkt dictaten uit, verzorgt de lunch, neemt de telefoon aan etc. In deze functie is het overzicht bewaren belangrijk. Met oog voor detail en de deadlines inzicht, ondersteun jij de advocaten zodat het werk efficiënt en goed gebeurt. De sfeer onderling is open en informeel. Iedereen kent ekaar persoonlijk en samen kijken ze vooruit.

Salaris: EUR2000 - EUR2300 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 juni 2022

Voor een internationaal elektronica bedrijf in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een Receptionist/Facilitair Medewerker. In deze rol ondersteun je het facility team met administratieve werkzaamheden en neem je de receptie geregeld waar. Ben jij op zoek naar een dynamische functie, waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!