Secretariële & office support vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Secretaresse

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Dienstverlenend ingesteld en op zoek naar een mooie functie als secretaresse voor 40 uur per week die op termijn een vaste plek kan worden? Lees dan snel verder!
Office Manager

Salaris: EUR2500 - EUR3100 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 27 mei 2019

Ben jij een ervaren Office Manager? Heb je werkervaring binnen een Retail organisatie? Lees dan gauw verder Voor een retail organisatie in Eindhoven ben ik op zoek naar een enthousiaste Office Manager die per direct kan starten.
Management Assistant

Salaris: EUR1700 - EUR2100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 mei 2019

Voor een dynamisch consultancy kantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Management Assistant. Ben jij goed in taal, kan jij goed om gaan met ad hoc taken en weet jij ten alle tijde het overzicht te bewaren! Dan ben jij de Management Assistant die ik zoek.
Office Manager (oproep kracht)

Salaris: EUR1600 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 mei 2019

Voor in grote investeringsmaatschappij in Amsterdam ben ik op zoek naar een Office Manager op oproep basis. Heb jij een hands on mentaliteit, ben jij enthousiast en altijd bereid dat stapje extra te doen. Dan ben ik op zoek naar een Office Manager als jij!
Management Assistant

Salaris: Negotiable

Locatie: Zeist

Datum gepost: 22 mei 2019

Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie? Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Ben jij een harde werker, proactief en in staat snel te schakelen? Dan zijn wij op zoek naar een Management Assistant zoals jij!
Administratief Medewerker Acceptatie

Salaris: EUR2100 - EUR2800 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 mei 2019

Heb jij minimaal een afgeronde MBO- opleiding in de administratieve of juridische richting? Beschik je over minimaal 1-2 jaar administratieve werkervaring op d binnen de verzekeringsbranche? Ben jij per direct beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!
Sales / Retentiemedewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Best

Datum gepost: 22 mei 2019

Ben jij op zoek naar leuke, uitdagende Sales Positie? Ben jij een echte salestijger? Krijg jij een kick van elke klant die je kan behouden? Ben jij spontaan en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Tijdelijk HR Officier

Salaris: EUR2400 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Heb jij een afgeronde HR opleiding? Ben jij per direct beschikbaar voor 24 uur en lijkt het jou leuk om voor een mooie non profit organisatie aan de slag te gaan? Heb jij minimaal 1-3 jaar werkervaring en ben jij communicatief sterk? Werk jij nauwkeurig, gestructureerd en ben jij flexibel? Dan heb ik de ideale job voor jou als tijdelijk HR Officier!
Junior Juridisch Secretaresse

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 17 mei 2019

Ben jij net klaar met je opleiding en klaar om je eerste stappen in het bedrijfsleven te zetten? Dan heb ik een mooie kans voor je!
Ervaren Secretaresse

Salaris: EUR2700 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2019

Ben jij een ervaren Secretaresse? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij in een dynamische omgeving werken waar geen dag hetzelfde is? Ben jij assertief, enthousiast, leergierig en klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar een Secretaresse zoals jij!