Secretariële & office support vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Personal Assistant (PA)

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 22 maart 2019

Heb jij ervaring binnen een internationale organisatie en krijg jij energie van een breed takenpakket? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Management Assistent

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 22 maart 2019

Voor een dynamisch kantoor in omgeving Eindhoven/ Tilburg/ Den Bosch ben ik op zoek naar een Management Assistant. Ben jij goed in taal, kan jij goed om gaan met ad hoc taken en weet jij te allen tijde het overzicht te bewaren! Dan ben jij de Management Assistant die ik zoek.
Office Manager

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 maart 2019

Beschik jij over minimaal 2 jaar ervaring als Office Manager of Executive Assistant en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Receptionist(e)

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 22 maart 2019

Wij zoeken een collega met MBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring als receptionist(e). Je bent het visitekaartje van de organisatie en je hebt dan ook een representatieve uitstraling en blijft in alle situaties klantvriendelijk. Je herkend jezelf in een omschrijving als stressbestendig en teamvaardig, lees dan snel verder!
Officemanager/Executive Assistant

Salaris: EUR2500 - EUR3800 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 21 februari 2019

Beschik jij over minimaal 2 jaar ervaring als Office Manager of Executive Assistant binnen een corporate organisatie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan gauw verder!
Management Assistant omgeving Driebergen

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 21 februari 2019

Voor een dynamisch Consultancy kantoor in Driebergen (Utrecht) ben ik op zoek naar een Management Assistant. Ben jij goed in taal, kan jij goed om gaan met ad hoc taken en weet jij ten alle tijde het overzicht te bewaren! Dan ben jij de Management Assistant die ik zoek.
Administratief Medewerker Junior & Senior

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij op zoek naar een leuke administratieve baan op de back office? Wil jij graag werken bij een groot informeel en gezellige organisatie? Vind jij het fijn om goed ingewerkt te worden en door te kunnen groeien naar een senior functie? Dan ben ik op zoek naar jou!
Junior Executive Assistant voor een Advocatenkantoor!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij een gedreven Executive Assistant met ervaring binnen de advocatuur en ben je toe aan een vervolg stap in je carriere? Dan zoeken we jou!