Secretariële & office support vacatures

Ons secretarial & office support team is gespecialiseerd in het werven en selecteren van o.a. office assistants, office managers, personal assistants, team secretary, receptiemedewerkers en administratief medewerkers voor zowel tijdelijke als tijdelijk-naar-vast functies voor een breed scala aan sectoren en organisaties. Bekijk onze vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Management Assistant

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 15 november 2019

"De kans om je talenten te benutten en verder te ontwikkelen binnen de meest toonaangevende internationale vastgoedadviseur."
Receptioniste

Salaris: EUR1900 - EUR2500 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 13 november 2019

Ben jij communicatief vaardig, representatief en altijd bereid om collega's te helpen? Voor een internationale, technische organisatie ben ik op zoek naar een receptioniste.
Zorgadministrateur / Facturatiemedewerker

Salaris: EUR2300 - EUR2900 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 12 november 2019

Heb jij een MBO of HBO opleiding in (financieel-)administratieve richting afgerond en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij goed in plannen en organiseren, en heb je affiniteit met de zorgsector? Dan ben ik op zoek naar jou!
Management Assistant

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Heb jij ervaring als Management Assistant en heb jij aan een woord genoeg? Weet jij van aanpakken en ben je stressbestendig? Dan ben ik op zoek naar een Management Assistant zoals jij!
Receptioniste / Administratief Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Steenbergen

Datum gepost: 11 november 2019

Voor een grote speler binenn de machinebouw zoek ik per direct op zoek naar een Receptioniste/Administratief medewerker. In deze rol ontzorg jij je collega's van hun administratieve taken. Ben jij zorgvuldig, energiek en accuraat? Dan ben jij de Receptioniste / Administratief Medewerker die ik zoek!
Senior Secretary

Salaris: EUR2610 - EUR2958 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 november 2019

Do you get energized by a changing environment with great diversity of tasks? Are you driven to learn and daring to step outside the scope of your role? Do you possess strong interpersonal skills and organizational sensitivity? Are you interested to work in an international & multicultural environment, together with a driven, slightly demanding persons that brings a healthy dose of humor and allows you to take control of your own work and more?
Office Manager Finance Operations

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 29 oktober 2019

Voor onze internationale klant in Den Bosch, ben ik op zoek naar een Office Manager voor de Operations afdeling. Het betreft een functie in een dynamische omgeving waarbij jij de steunpilaar bent en orde in chaos aanbrengt. Het is een sales- en projectgedrevenomgeving waarbij alles gestroomlijmd verloopt!
Facilitair Coordinator

Salaris: EUR2300 - EUR3300 per month

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 25 oktober 2019

Onze opdrachtgever is een landelijke logistieke dienstverlener die klanten en leveranciers ontzorgt met slimme oplossingen. Zij creƫren innovatieve oplossingen en gaan ten alle tijden voor de ultieme klantbeleving. Van slimme IT oplossingen, aftersales tot het bezorgen van pakketten, voor deze organisatie is niets teveel.
Receptionist

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 oktober 2019

Voor een toonaangevend en dynamisch bedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte receptionist(e).
Personal Assistant

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 oktober 2019

Ben jij een organisatorisch sterke en doortastende Personal Assistant? Sta je stevig in je schoenen en ben je bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!