28/03/2018

Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People hebben de 14eplaats op de lijst van Best Workplaces 2018 van Nederland behaald. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Op dinsdag 27 maart werd de lijst van 2018 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Alleen organisaties die op zowel het medewerkersonderzoek als op werkgeversbeleid een goede score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan het onderzoek van Great Place to Work, dat daarmee de grootste in zijn soort is.

In 2017 stonden Robert Walters en Walters People op de 17e plaats in de ranglijst. Dit jaar stijgt de organisatie naar de 14e plaats. De organisatie heeft het afgelopen jaar een aantal aanpassingen in zowel het beleid als de kantoorfaciliteiten doorgevoerd om de werknemerstevredenheid verder te vergroten. Zo hebben medewerkers nu de mogelijkheid om flexibele uren te werken, of te werken vanuit huis. De vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam kregen een makeover. Naast plekken om in alle rust te werken is er ook ruimte gecreëerd om te ontspannen. De nieuwe game areas en de op kantoor gefaciliteerde vrijdagmiddagborrel bieden de mogelijkheid om tijd door te brengen met collega’s. Er wordt dagelijks een biologisch ontbijt en lunch geserveerd en medewerkers kunnen deelnemen aan verschillende soorten sportlessen.

Rob Vermaak, Managing Director Benelux: “Wij vinden het als organisatie belangrijk dat onze medewerkers elke dag met plezier naar hun werk gaan en zich prettig voelen op kantoor. We hebben daar de afgelopen twee jaar veel energie gestoken: Geluisterd naar wat onze werknemers belangrijk vinden en aanpassingen doorgevoerd in beleid en faciliteiten. De reacties op de veranderingen zijn enorm positief. In de huidige krappe arbeidsmarkt is goed werkgeverschap onmisbaar geworden om werknemers te behouden en nieuwe mensen aan je organisatie te kunnen binden. We zijn er dan ook trots op dat we dit jaar opnieuw een stevige positie innemen op de lijst van beste werkgevers.”

Foto: Carola den Hollander, Jose Bokhorst, Edwin de Ronde en Bob van Ginkel namen de onderscheiding in ontvangst.


Meer informatie

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en op www.bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst. Wil jij werken bij een Best Workplace? Wij zijn onze teams in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam aan het uitbreiden. Lees snel meer over de mogelijkheden bij Walters People.

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»