Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People zijn opgenomen op de lijst ‘Best Workplaces 2017’. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2017 bekend gemaakt.

Great Place to Work onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van enerzijds de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en anderzijds de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen een goede score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

Rob Vermaak, Managing Director Benelux, reageert: “Wij zijn heel trots op op deze onderscheiding, vooral omdat deze gebaseerd is op onafhankelijk en anoniem onderzoek onder onze eigen werknemers. Dan moet je als organisatie een beetje met de billen bloot maar krijg je wel een eerlijk beeld over welke dingen door medewerkers gewaardeerd worden en welke minder. Er kwamen een aantal zaken heel duidelijk naar voren: kameraadschap, samen hard werken en successen vieren en trots zijn op je team. We willen graag blijven innoveren, dus de feedback van onze mensen is ook essentieel om te weten waar we naartoe moeten. Zodat we over tien jaar nog steeds ervaren worden als een van de mooiste organisaties om voor te werken.”

Momenteel hebben Walters People en Robert Walters 125 werknemers in Nederland. Vermaak: “Twee jaar geleden zaten we nog met een man of 75, we maken dus een snelle groei door. Juist dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen zich snel bij ons thuis voelen en zich ook gehoord voelen. We zijn dus heel actief bezig met werknemerstevredenheid en deze onderscheiding is een bevestiging dat ons beleid positief effect heeft.”

Vanessa Jansen, Talent & Development Specialist: "Getalenteerde starters mogen van ons verwachten dat wij er alles aan doen om uit te blinken als werkgever."

Carrière advies

»

Recruitment advies

»

Salary survey 

»