Onze HR divisie is gespecialiseerd in de werving voor tijdelijke en vaste recruitment vacatures. Wij werven en selecteren human resources professionals voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Ben jij op zoek naar een baan als corporate recruiter of inhouse recruiter? Bekijk onze recruitment vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor een scheepsbouw organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Recruitment Coördinator/Project Coördinator. Heb jij recruitment ervaring of ervaring met het coördineren van projecten? Weet jij het overzicht te behouden en alles goed te coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Recruitment Coördinator is geen dag hetzelfde. Elke dag bekijk je welke functie het eerst ingevuld moet worden en handel je daarna. Je kijkt in je eigen kandidatenbestand en schakelt met diverse externe bureaus om zo de werkzaamheden binnen de organisatie door te kunnen laten lopen.

Salaris: EUR2200 - EUR4200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 juni 2022

Ben jij iemand die weet hoe je mensen bindt, boeit, maar vooral vindt? Dan zoeken wij jou! Voor een van onze klanten in (de omgeving) Amsterdam zoeken wij iemand die een nieuwe uitdaging als Recruiter wil aangaan! Zowel starters, als ervaren professionals komen voor deze organisatie in aanmerking. Heb jij een rugzak vol ervaring, geringe ervaring of wil je graag ervaring op doen? Lees dan verder en wordt de Recruiter die wij zoeken!