Zoekresultaten filteren:

Er zijn 86 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

»

Walters People is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor customer service specialisten. Wij werven en selecteren customer service medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

We are currently seeking a highly motivated and experienced fulltime (32-40 hours) French speaking Customer Service Specialist to join our team in Ridderkerk. As a Customer Service Specialist, you will be responsible for providing excellent customer service to our international clients in the chemical industry.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de functie als Commercieel Medewerker Binnendienst? Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en staan zij altijd centraal voor jou? Ben je daarnaast administratief, organisatorisch en communicatief vaardig en niet bang voor een uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2023

Voor een onderwijsinstelling in Amsterdam is per direct de functie vrijgekomen van Management Assistant. Het gaat in eerste instantie voor een tijdelijke opdracht tot eind januari. Echter is de kans aanwezig dat de opdracht verlengt kan worden als iedereen tevreden is.

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 3 oktober 2023

Als Senior Klantenservice Medewerker sales ben jij dagelijks bezig met het informeren en adviseren over de producten. Tijdens een gesprek met een klant weet jij de behoefte van een klant te achterhalen, pik je als geen ander verkoopsignalen op en weet deze om te zetten in een order. De order verwerk je administratief in het systeem. Naast het voeren van verkoopgesprekken, wikkel jij vragen en klachten op een klantgerichte en tijdige manier af. Dit gebeurt middels meerdere platformen waardoor het je werk veelzijdig maakt. Je kunt rekenen op een enthousiast team waarin succes goed gevierd worden!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 2 oktober 2023

Onze opdrachtgever is voornamelijk verantwoordelijk voor grote warenhuizen, supermarkten en discounters in Nederland en in de rest van Europa. Daar doen ze alles voor, van productontwikkeling en ontwerp tot productie en logistiek voor de permanente collecties, maar ook voor grote acties. Ze zijn enorm succesvol, groeien snel en hebben sterke focus op duurzaamheid. Dit betekent dat zij qua capaciteit uit hun jasje groeien en versterking nodig hebben.

Salaris: EUR2300 - EUR2600 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 september 2023

Is het voor jou leuk om bij een snelgroeiend bedrijf te werken in een gezellig team? Kan je snel communiceren, snel schakelen en problemen grondig onderzoeken? Als dat zo is, is deze vacature iets voor jou! Onze klantsoftware maakt het eenvoudig en snel om wereldwijd pakketten en brievenbuspakjes te versturen aan meer dan 36.000 webshops. De klant in Hoofddorp wil een expert in e-commerce worden en "Beyond Delivery" bereiken. Kom bij het Klantenservice Operator team!

Salaris: EUR2200 - EUR2400 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 29 september 2023

Houd je van nieuwe kansen in een bedrijf dat snel groeit? Stap in een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat snel groeit, waar je deel uitmaakt van een hecht en gezellig team dat gedreven is om klantgerichte oplossingen te bieden. Je zou deze vacature niet willen missen als je iemand bent die niet terugschrikt voor complexe puzzels, graag tot op de bodem uitzoekt en gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende taken, dan zijn we ervan overtuigd dat je ideaal past in ons dynamische team vanwege je sterke communicatieve vaardigheden.

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 29 september 2023

Heb jij ervaring in de horeca keuken, vind jij het leuk om klanten te adviseren of vind jij het leuk technische apparaten uit elkaar te halen in je vrije tijd? Dan ben jij wellicht de Customer Care Agent die wij zoeken! Voor een van onze klanten in Wormerveer zijn wij op zoek naar een Customer Service Representative. Zij zijn een sterk groeiend bedrijf dat voornamelijk online actief is. Zij verkopen een groot assortiment aan horeca apparatuur. Onze opdrachtgever is al jarenlang een grote naam op het gebied van horeca apparatuur voor bedrijven en om dat te blijven, zijn zij op zoek naar toppers die hun klantenservice team willen versterken.

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 29 september 2023

Beschik je over ervaring binnen het domein van de horecakeuken? Vind je voldoening in het verlenen van advies aan klanten? Of misschien prikkelt het je creatieve kant om in je vrije tijd technische apparaten zorgvuldig uit elkaar te halen en te onderzoeken? Als een van deze situaties op jou van toepassing is, zou jij weleens de perfecte kandidaat kunnen zijn voor de functie van Klantenservice Vertegenwordiger waar wij naar op zoek zijn! Op dit moment zijn wij bezig met de werving van een Klantenservice Vertegenwoordiger voor een van onze gewaardeerde klanten in Wormerveer. Dit bedrijf maakt momenteel een aanzienlijke groei door en is voornamelijk actief in de online sector, waar zij een uitgebreid scala aan horeca-apparatuur aanbieden. Onze opdrachtgever heeft gedurende vele jaren een vooraanstaande positie bekleed in de branche van horeca-apparatuur voor bedrijven. Om deze positie te handhaven en te verstevigen, zijn zij op zoek naar buitengewone individuen zoals jij, die hun team voor klantenservice kunnen versterken en bijdragen aan het behoud van een hoogwaardige dienstverlening.

Salaris: EUR2400 - EUR2600 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 29 september 2023

Heb je ervaring in detailhandel, horeca of stewardessenwerk? Heb je een passie voor klanten en ben je op zoek naar unieke klantenservicefuncties? Bovendien, heb je de mogelijkheid om een eigen auto te bezitten? Daarom zou jij misschien de beste kandidaat zijn voor de openstaande functie van Customer Support Representative!