Zoekresultaten filteren:

Er zijn 140 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

»

Walters People is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor customer service specialisten. Wij werven en selecteren customer service medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2000 - EUR2400 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 maart 2023

Lijkt het jou super leuk om mee te bouwen aan een Customer Service team? Ben jij servicegericht en word jij blij van mensen te woord staan? Ben jij op zoek naar een leuke baan in een internationale omgeving? Dan ben jij de Klantenservice Medewerker die wij zoeken!

Salaris: EUR2000 - EUR2900 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 maart 2023

Ben jij servicegericht en word jij enthousiast door het blij maken van mensen? Ben je op zoek naar een dynamische baan, sta je mensen graag te woord en ben je een kei in oplossingsgericht denken? Typeren anderen jou als gemotiveerd, pro-actief en sociaal? Spreek je hierbij ook nog eens vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Vastgoed Klantenservice Medewerker die wij zoeken! Voor een van onze klanten in Utrecht zijn wij op zoek naar een Klantenservice Medewerker. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante ervaring in de zakelijke dienstverlening. De kandidaat die zij zoeken is fulltime beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar) en beschikt over organisatie sensitiviteit, oog voor detail en een pro-actieve werkhouding. Uiteraard heb je hoge affiniteit met commerciële dienstverlening en de vastgoedbranche.

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Draag jij graag bij aan een duurzamere wereld? Hecht jij waarde aan kwaliteit, milieuverantwoordelijkheid en wederzijds vertrouwen? Werk jij graag in een snelgroeiende en grote Nederlandse organisatie met een handen uit de mouwen mentaliteit? Krijg jij energie van een dynamische en afwisselende functie? Ben jij bekend met B2B klanten? Word jij omschreven als iemand die communicatief vaardig is, snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen? Lees dan verder!

Salaris: EUR2700 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Are you looking for a new opportunity as a Senior Customer Service Representative? Do you speak Dutch or English fluently? Do you speak a third language too (that would be a plus!)? Do you have a proactive and problem-solving mindsdet and experience in the field? Are you not afraid to manage others in your team? Keep reading!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Are you looking for a new opportunity as a Customer Service Representative? Do you speak both English and German OR French fluently (or do you speak all three languages)? Do you have a proactive and problem-solving mindsdet? Keep reading!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de functie als Commercieel Medewerker Binnendienst? Ben jij iemand die makkelijk contact maakt met klanten en staan zij altijd centraal voor jou? Ben je daarnaast administratief, organisatorisch en communicatief vaardig en niet bang voor een uitdaging? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3400 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Wil jij graag werken bij een innovatieve werkomgeving in Rotterdam? Krijg jij energie om als Export Coördinator te werken bij een internationaal marktleider in het verkopen en exporteren van alcoholhoudende dranken? Ben je verder ook nog eens communicatief vaardig, proactief en analytisch sterk? Denk jij in oplossingen en werk je goed samen in teamverband? Lees snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Heb jij een passie voor samenwerken met je collega's om anderen te helpen? Sta jij te popelen om in Rotterdam een nieuwe functie te starten als Customer Service Representative? Kun je tegen stress en ben je proactief? Beheers je de Nederlandse, Engelse en Franse OF Duitse OF Spaanse taal vloeiend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2023

Ben je gepassioneerd over het samenwerken met collega’s om vervolgens anderen te kunnen helpen? Sta jij te popelen om in Rotterdam een nieuwe functie te starten als Customer Service Representative? Kun je tegen stress en ben je proactief? Beheers je de Nederlandse en Engelse taal vloeiend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: South Holland

Datum gepost: 23 maart 2023

Vind jij het fijn om dagelijks in de weer te zijn en om veel contact te hebben met verschillende contactpersonen? En is jouw streven om een optimale klantbeleving te realiseren? Ben jij op zoek om in omgeving Rotterdam een nieuwe functie te starten als Customer Service Representative? Houd je van aanpakken en schroom jij niet om de telefoon op te pakken? Beheers je naast de Nederlandse en Engelse taal vloeiend ook nog eens een derde taal op gemiddeld niveau? Wil jij graag werken in een organisatie met als missie een betere gezondheid van mens en aarde? Dan zijn wij op zoek naar jou!