Zoekresultaten filteren:

Er zijn 141 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

»

Walters People is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor customer service specialisten. Wij werven en selecteren customer service medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Onze organisatie is een toonaangevend bedrijf op het gebied van logistiek en wereldwijde verzendservices, bekend om zijn efficiënte en betrouwbare transportsysteem. Wij specialiseren ons in het veilig en tijdig bezorgen van pakketten en documenten. Onze inzet voor innovatie en service-uitmuntendheid heeft ons tot een marktleider gemaakt, waarbij we integrale oplossingen bieden, variërend van zendingstracking tot gespecialiseerde diensten.

Salaris: Up to EUR2500 per month

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 12 april 2024

Ben jij enthousiast over het leveren van uitstekende klantenservice en geïnteresseerd in werken voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van geavanceerde boilers? Onze klant, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie, richt zich op het bieden van hoogwaardige verwarmingsoplossingen. Als belangrijke speler in de branche dragen ze aanzienlijk bij aan het verbeteren van het comfort en de efficiëntie van residentiële en commerciële ruimtes.

Salaris: EUR2400 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Ben je net klaar met je studie of zoek je naar je tweede baan? Heb je ervaring in projectmanagement of een klantgerichte functie? Lijkt het je interessant om te werken bij een snelgroeiende onderneming in Amsterdam? Wellicht ben jij de Customer Project Manager die we zoeken!

Salaris: EUR2600 - EUR2800 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Wil je werken bij een toonaangevend bedrijf in de datacentersector? Met een prominente aanwezigheid op de markt biedt het bedrijf geavanceerde oplossingen, variërend van serverhosting tot hoogwaardige connectiviteitsdiensten. De focus ligt op het leveren van robuuste en veilige infrastructuren om kritieke bedrijfsactiviteiten van klanten te ondersteunen.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Onze klant is een vooraanstaande organisatie op het gebied van logistiek en wereldwijde verzendservices. Bekend om zijn efficiënte en betrouwbare transportsysteem, is het gespecialiseerd in het veilig en tijdig bezorgen van pakketten en documenten. Hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in service heeft hen tot een marktleider gemaakt, waarbij ze integrale oplossingen bieden die variëren van het volgen van zendingen tot gespecialiseerde diensten.

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 12 april 2024

Wij zijn momenteel op zoek naar een toegewijde en klantgerichte professional voor de functie van B2B Customer Service binnen onze organisatie. Als een sleutelfiguur in ons team speel je een cruciale rol in het beheren en versterken van relaties met onze zakelijke klanten.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional om ons team te versterken in de rol van Support Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bieden van uitgebreide ondersteuning aan zowel interne als externe klanten, wat bijdraagt aan het algehele succes van onze activiteiten.

Salaris: EUR3600 - EUR3900 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Ben jij zorgvuldig en gestructureerd in je aanpak en excelleer je in plannen en organiseren? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Salaris: EUR2600 - EUR3000 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 12 april 2024

Our Client is looking for a motivated Customer Service Employee to strengthen our team in Almere! We pride ourselves on being a market leader and focus on excellent customer service and efficient order processing. Our organization is looking for a dedicated and motivated individual to join our team and provide first-class service to our German B2B customers.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 april 2024

Onze opdrachtgever biedt je de kans om deel uit te maken van een snelgroeiende internationale start-up! Deze organisatie is dé plek waar flexibel werken en financieel succes samenkomen. Ze zijn een snelgroeiende en internationale start-up met een innovatief crowdsourcingplatform. Op deze manier helpen ze klanten om hun flexibiliteit en impact te vergroten, terwijl de gemeenschap op een moeiteloze manier inkomsten genereert.