Zoekresultaten filteren:

Er zijn 641 zoekresultaten

Type contract

Fully Remote Working

Compliance vacatures

Walters People werft voor een breed aantal compliance rollen en heeft een uitstekend aanbod in KYC en CDD functies bij bedrijven in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht. Onze gespecialiseerde compliance consultants helpen je graag met het vinden van een compliance functie die bij jou past. 

Bekijk onze compliance vacatures hieronder. 

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Veenendaal

Datum gepost: 23 mei 2024

Voor een maatschappelijk betrokken organisatie in Veenendaal ben ik op zoek naar een Administrateur. Deze grote organisatie met meerdere vestigingen door ons land zet zich in voor woningcorporaties om sociale huurwoningen te renoveren, innoveren en te verduurzamen. De projecten variëren van onderhoud met een waarde van enkele honderden euro's tot renovatieprojecten met een budget van miljoenen. Jij vervult hierin een sleutelrol en zorgt ervoor dat de financiële en projectadministraties altijd op orde zijn. Je stroomlijnt de facturatie van de verschillende opdrachtgevers en voorziet de projectleiders van rapportages. Je werkt op meerdere projecten tegelijkertijd en hierdoor schakel je veel tussen verschillende stakeholders.

Salaris: EUR2800 - EUR3800 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 23 mei 2024

Ben jij iemand die blij wordt van cijfers? Ben je daarnaast ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een bedrijf in Amersfoort zijn we op zoek naar een financieel administratief medewerker voor minimaal 32 uur per week. In deze rol word je onderdeel van een hecht team, bestaande uit een financieel manager en drie collega's. Je belangrijkste taken omvatten het beheer van debiteuren en crediteuren, en daarnaast wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over mogelijke procesverbeteringen samen met je team. Bovendien staat er een overgang naar een nieuw ERP-systeem op de planning, waarbij jouw bijdrage van waarde zal zijn. Het betreffende bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van printbedrijven en is de grootste leverancier voor de sign- en large format printindustrie in de Benelux. Het gedreven team biedt een uitgebreid assortiment met sterke merken.

Salaris: EUR3500 - EUR4500 per month

Locatie: Barneveld

Datum gepost: 23 mei 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als finance professional? Heb je oog voor detail en ambities voor de toekomst? Werk je graag met cijfers en heb je ervaring in de financiële sector? En ben je woonachtig in omgeving Barneveld? Dan ben jij de Financieel Administrateur die ik zoek!

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Baarn

Datum gepost: 23 mei 2024

Voor een bekende organisatie in Baarn actief in de consumer goods ben ik op zoek naar een Allround Financieel Medewerker. Heb jij kennis van financiële administratie en wil je graag mee bouwen aan een groeiende organisatie? Dan ben jij de Financieel Medewerker waar mijn opdrachtgever naar p zoek is in Baarn.

Salaris: EUR2900 - EUR3700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 mei 2024

In deze spannende baan sluit je je aan bij een wereldleider in de bouw- en bouwmaterialenindustrie. Ons bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid in elke stap van het proces.

Salaris: EUR2300 - EUR2500 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 22 mei 2024

Onze organisatie is een toonaangevend bedrijf op het gebied van logistiek en wereldwijde verzendservices, bekend om zijn efficiënte en betrouwbare transportsysteem. Wij specialiseren ons in het veilig en tijdig bezorgen van pakketten en documenten. Onze inzet voor innovatie en service-uitmuntendheid heeft ons tot een marktleider gemaakt, waarbij we integrale oplossingen bieden, variërend van zendingstracking tot gespecialiseerde diensten.

Salaris: Up to EUR2600 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 mei 2024

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van logistiek en internationaal transport, met een sterke toewijding aan uitmuntendheid in pakketlevering en klanttevredenheid. Onze focus ligt op het bieden van betrouwbare en efficiënte verzendoplossingen om te voldoen aan de zakelijke en persoonlijke behoeften van onze klanten over de hele wereld.

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 22 mei 2024

Wij zijn momenteel op zoek naar een toegewijde en klantgerichte professional voor de functie van B2B Customer Service binnen onze organisatie. Als een sleutelfiguur in ons team speel je een cruciale rol in het beheren en versterken van relaties met onze zakelijke klanten.

Salaris: EUR2900 - EUR3200 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 mei 2024

In deze spannende baan sluit je je aan bij een wereldleider in de bouw- en bouwmaterialenindustrie. Ons bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid in elke stap van het proces.

Salaris: EUR3500 - EUR4300 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 22 mei 2024

Heb jij ervaring met budgetteringen / cashflow prognoses en het beheren van projecten? Vind je het leuk om in een klein team te werken in een snel groeiende en ambitieuze organisatie? Ben jij verder sociaal en vind je het leuk als de team spirit hoog is? Lees dan snel verder!