Accounts receivable jobs

Walters People recruits for a wide range of junior and administrative finance positions and has excellent accounts receivable job opportunities in the Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam and Utrecht regions. Have a look at our current accounts receivable jobs and apply today for your new role.

These are the accounts receivable vacancies:

Search Results

Debiteurenbeheer Frans

Salary: EUR2200 - EUR2600 per month

Location: North Brabant

Date Posted: 30 September 2016

Ben jij klantgericht en ambieer je een functie als Debiteurenbeheerder?Heb jij je MBO-opleiding afgerond, ben jij klaar voor een eerste of tweede stap in je carrière en wil je jezelf graag binnen dit vak ontwikkelen? Solliciteer dan direct!
Senior Medewerker Debiteuren

Salary: EUR2700 - EUR3500 per month

Location: Amsterdam

Date Posted: 30 September 2016

Ben jij die Senior Medewerker Debiteuren die niet bang is voor wat verantwoordelijkheid? Beschik jij over een afgeronde MBO 4-opleiding in de richting van financiële administratie en heb je minimaal 5 jaar werkervaring? Dan ben ik op zoek naar jou!
Debiteurenbeheerder

Salary: EUR2600 - EUR3200 per month

Location: Amsterdam

Date Posted: 29 September 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Debiteurenbeheerder in een dynamisch bedrijf en bereid om hard te werken? Heb jij een financiële opleiding op MBO of HBO niveau afgerond? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar wij naar op zoek zijn!
Debiteurenbeheerder Duits

Salary: EUR2200 - EUR2600 per month

Location: North Brabant

Date Posted: 30 September 2016

Heb jij ervaring en/of affiniteit met Debiteurenbeheerder? Spreek jij naast Nederlands ook een goed woordje Duits? Woon jij in de regio van Eindhoven? Dan ben jij de Duitstalige debiteurenbeheerder die wij zoeken!
Debiteurenbeheerder Parttime

Salary: EUR1800 - EUR2400 per month

Location: Utrecht

Date Posted: 29 September 2016

Heb jij ervaring met debiteurenbeheer? Heb je naast een passie voor cijfers een vlotte babbel? Spreek jij bovendien zowel Nederlands als Engels? Dan ben ik op zoek naar jou als parttime Debiteurenbeheerder!
Debiteurenbeheerder

Salary: EUR2500 - EUR3000 per month

Location: Amsterdam

Date Posted: 29 September 2016

Ben jij een Debiteurenbeheerder en per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal jij een kick uit het reduceren van het debiteurensaldo? Ben je bereid om hard te werken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan ben jij de Debiteurenbeheerder waar ik naar op zoek ben!