Walters People is een Great Place to Work: 'Teamwork, fun en het vieren van successen'

image-alt-text

Robert Walters en Walters People zijn opgenomen op de lijst ‘Best Workplaces 2017’. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door Great Place to Work Nederland op basis van empirisch onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Vanessa Jansen, Talent Acquisition & Development Manager bij Walters People, licht toe wat het betekent om een jaar lang de Best Workplace titel te mogen voeren.

 

Wat zijn voor jou de opvallendste uitkomsten uit het Great Place to Work onderzoek met betrekking tot Walters People?

Onze mensen zijn trots op hun organisatie en voeren hun werk uit met passie. Dat laatste blijkt wel uit het feit dat 100% van onze medewerkers aangaf dat onze mensen bereid zijn tot extra inspanningen om het werk af te krijgen! Verder bleek dat onze medewerkers het management benaderbaar vinden en prettig in de omgang, en dat ze van het management het vertrouwen en de ruimte krijgen om hun werk goed uit te voeren. Dat sluit aan op waarden als teamwork, fun en het vieren van successen.

Waarom is het belangrijk dat we dit keurmerk gewonnen hebben?

Hiermee tonen we aan dat we ons onderscheiden van andere organisaties en het geeft aan wat je bij ons als werknemer terug kunt vinden. Dat is belangrijk want we zijn voortdurend op zoek naar de meest getalenteerde starters en die mogen op hun beurt ook van ons verwachten dat wij er alles aan doen om uit te blinken als werkgever.

Wat typeert mensen die bij Walters People werken?

De mensen zijn gedreven, ondernemers in hart en nieren, what you see is what you get en zoals eerder genoemd werkt iedereen hier met passie voor het recruitmentvak.

Wat maakt Walters People voor jou persoonlijk een Great Place to Work?

De werkethiek, sfeer, fun en saamhorigheid vind ik belangrijke elementen om terug te zien bij een werkgever. Daarnaast biedt Walters People meer dan voldoende mogelijkheden om je carrière een boost te geven door middel van de diverse trainingen en werk je in dit vak constant aan je persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze mensen die er klaar voor zijn om het Nederlandse bedrijfsleven te veroveren. Denk jij dat je het in je hebt? Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze Talent Acquisition & Development Manager, Vanessa Jansen via vanessa.jansen@walterspeople.nl of +31 (0)6 526 93 501.

 

Refer a friend 

Read more »