Walters People is al een aantal jaren op rij uitgeroepen tot een Great Place to Work. Wie kunnen het best uitleggen waarom Walters People een fijne werkplek is? Onze medewerkers zelf natuurlijk. Ellora, Chantal, Naomi en Siewerd vertellen waarom zij elke dag met plezier naar kantoor rijden.  

Ellora van Woerkom – Senior Manager

"Jij wil snel carrière maken? Dat kan, zeiden ze bij Walters People. Ik kwam in 2012 binnen als net afgestudeerde. Inmiddels heb ik vier keer promotie gemaakt en ben ik als manager van kantoor Rotterdam verantwoordelijk voor zeven medewerkers. Als je er zelf helemaal voor gaat dan staat de organisatie als één man achter je om jou te helpen. Het contact binnen het team, maar ook met de directie is open en hartelijk, met korte lijntjes. We streven met zijn allen hetzelfde doel na. En of je nou ergens mee zit of een nieuw idee hebt; alles is bespreekbaar. 

Ik ben trots op mijn team. Het is een groep enthousiaste en gedreven young professionals, die continu op zoek zijn naar hoe het nog beter kan. De afgelopen twee jaar is de organisatie sterk gegroeid en is er een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Voor mijn team betekende dat onder andere de verhuizing naar een gloednieuw kantoor in de Milleniumtoren, in hartje Rotterdam. Als ik 's morgens binnenkom en vanuit het raam over mijn stad uitkijk dan denk ik 'yes, we gaan er weer voor vandaag!'".

Naomi Preinier – Executive Management Assistant

"Als management assistant help ik 'mijn mannen' bij alle administratieve werkzaamheden. Ik denk dat we de perfecte mix tussen professionaliteit en gezelligheid gevonden hebben samen. Qua business gaan we als een malle, en breken we record na record. Tegelijkertijd heb ik alle ruimte om mijn werk te doen zoals ik dat wil, en mag ik ook lekker gek doen en mezelf zijn. Mijn team draagt me op handen. Ik voel me echt gewaardeerd en als ik ze vertel dat iets voor mij niet prettig werkt, dan zoeken we samen naar een oplossing.

We werken in een superdeluxe kantoor midden op de Zuidas. Elke dag wordt er een biologisch ontbijtje en een uitgebreide lunch geserveerd. In de lunchruimte kun je een potje darten of tafelvoetballen, en de vrijdagmiddagborrel op kantoor is ook top geregeld. Mijn leukste herinnering was het grachtenfeestje van afgelopen zomer. Elk jaar huren we een boot en maken we de Amsterdamse grachten onveilig. Een legendarisch feestje!" 

Siewerd Boncke – Senior Consultant

"Het leukste aan mijn baan als recruitment consultant is dat ik lekker ondernemend kan zijn, zonder dat er iemand in mijn nek zit te hijgen. Van mijn manager kreeg ik al vanaf dag één veel vertrouwen om dingen zelf op te pakken, maar als ik ergens tegenaan loop dan helpt hij me om het op te lossen. De meeste recruitment consultants bij ons op kantoor zitten in dezelfde levensfase; Bachelor en Master professionals die aan het begin van hun carrière staan, weten wat ze willen en daar hard voor willen werken. Dat gemeenschappelijke doel schept een band, helemaal omdat je bij Walters People met teamtargets werkt, in plaats van ieder voor zich.

'Je krijgt ervoor terug wat je erin stopt', hoor ik hier vaak zeggen, en dat klopt. Je merkt duidelijk dat alle neuzen dezelfde kant opstaan, wat zorgt voor een energieke en enthousiaste sfeer. Vrijdagmiddag gaat bij iedereen de knop om en gaan we samen borrelen op kantoor en praten we over alles behalve werk." 

Chantal van Galen – Managing Consultant 

"Anderhalf jaar geleden kwam ik bij Walters People in Eindhoven werken als junior recruitment consultant en vanaf dag één voelde ik me er thuis. Je wordt direct opgenomen in het team, en krijgt uitstekende begeleiding. Je werkt nauw samen met mensen die veel ervaring hebben in het recruitmentvak. Doordat je in teamverband werkt is iedereen meer dan bereid om hun kennis met je te delen. Mijn collega's zijn allemaal... laten we het jong van geest noemen. Altijd in voor een grapje, het is nooit stil op kantoor! Er heerst echt een gevoel van vriendschap onderling. Naast keihard werken gaan we dan ook regelmatig samen borrelen of eten, en natuurlijk carnavallen!"

Wil jij werken bij een Best Workplace?

Naomi zei het al; de zaken gaan enorm goed. We zijn dan ook hard op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht te versterken. Wil jij net als Ellora snel carrière maken? Bekijk onze interactieve vacaturepagina. Je kunt ook het volledige overzicht van onze vacatures bekijken.

Managing talent acquisition specialist Ellis van de Valk, vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt contact met haar opnemen via 06 18415203 of ellis.vandevalk@walterspeople.nl.