De terugkeer naar een nieuwe manier van werken

Er is geen twijfel over mogelijk dat Covid-19 wereldwijd de grootste tegenslag voor organisaties is sinds de vorige financiële crisis. Walters People ondersteunt u graag met een veilige terugkeer naar kantoor en het neerzetten van een nieuwe routine. Kom erachter wat uw werknemers de komende tijd van u verwachten en hoe andere organisaties de terugkeer naar kantoor aanpakken. 
 

Webinar: Returning to the new world of work

*Deze webinar wordt gegeven in het Engels*

Na maanden van thuiswerken zijn veel organisaties er klaar voor om langzaam terug te keren naar kantoor. 

Faye Walshe, director of innovation bij Robert Walters, en Peter van Woerkum, COO bij Cushman & Wakefield, vertellen in deze webinar over: 

  • Hoe bedrijven omgegaan zijn met de Covid-19 maatregelen
  • Hoe werknemers en hun werkgevers het thuiswerken ervaren hebben
  • Verwachtingen van werknemers en werkgevers voor de toekomst
  • Een rondleiding door het '1.5-meter kantoor'

 

De terugkeer naar een nieuwe manier van werken: download de e-guide

We zijn op een punt gekomen dat veel organisaties gaan kijken naar het leven na de lockdown. Ondanks de wereldwijde ontslagen en de aanhoudende noodzaak om anderhalve meter afstand te houden, zijn organisaties plannen aan het maken om terug te keren naar kantoor. Maar hoe zal de nieuwe manier van werken er in de toekomst uit gaan zien?

We hebben een onderzoek uitgevoerd onder meer dan 5000 werknemers en hun werkgevers, om erachter te komen hoe organisaties gereageerd hebben op Covid-19, op welke manier ze terug gaan keren naar kantoor en wat hun visie is op de nieuwe manier van werken.

 

Webinars

»

Vacature uploaden

»

Salary survey 

»