Onze supply chain divisie heeft een breed aanbod aan vacatures in de logistiek. Wij werven logistics assistants, logistic officers, supply chain analisten, supply chain specialisten en supply chain assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk logistieke vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3400 - EUR3675 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 november 2022

Buying and Demand planning. Salary: EUR3400,- / EUR3675,- Location: Amsterdam Datum online: 25-11-2022

Salaris: EUR3300 - EUR3500 per month

Locatie: Lelystad

Datum gepost: 24 november 2022

Onze klant is Europa's toonaangevende eigenaar en exploitant in het herdefinieren van de outlet shopping-ervaring. Voor een nieuw project zijn we op zoek naar een warehouse teamleider die het orderverwerkingsproces volledig begrijpt, inclusief picken, verpakken en verzenden. In deze functie geef je leiding aan en toezicht aan een team van order fulfilment specialisten.

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Are you ready to work for one of the most admired fashion and lifestyle companies in the world? Do you have strong analytical skills and advanced skills in Excel? Then we are looking for you!

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Ben jij graag de schakel tussen klanten en onze supply chain oplossingen? Ben jij gedreven en word je enthousiast van verbeteringen en optimalisatie? Werk je graag in teamverband waarbij je samenwerkt met andere supply chain analisten maar ook collega's van andere afdelingen? Weet jij daarbij ook nog anderen te overtuigen en ben je analytisch ingesteld? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Heb jij reeds een aantal jaren ervaring als Logistiek Administratief Medewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij graag een afwisselende baan met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Kom jij graag te werken in een internationaal bedrijf met groeiambities? Ben jij daarnaast ook nog eens accuraat, communicatief en proactief ingesteld? Dan ben jij de Logistiek Administratief Medewerker die ik zoek!

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 november 2022

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Heb je de ambitie om door te groeien naar Logistiek Manager? En vind je het leuk om binnen een dynamische omgeving aan de slag te gaan? Dan is dit je kans om aan te sluiten bij een internationale organisatie gevestigd in hartje Amsterdam.

Salaris: Negotiable

Locatie: Weesp

Datum gepost: 21 november 2022

Ben jij de warehouse supervisor die wij zoeken? Voor onze opdrachtgever in Weesp zijn wij op zoek naar een warehouse supervisor. Ben jij bereid om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen de audiovisuele wereld? Lees dan snel verder.

Salaris: EUR4000 - EUR4850 per month

Locatie: Westland

Datum gepost: 16 november 2022

Onze opdrachtgever is de marktleider in de sierteeltsector. Het is een van de grootste veilingbedrijven ter wereld met verschillende locaties in Nederland. Als belangrijke logistieke dienstverlener zijn zij gespecialiseerd in de distributie van bloemen en platen voor uiteenlopende sectoren. Voor de locatie in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een logistiek professional met leidinggevende ervaring. Het gaat om een subafdeling van de Logistieke Dienstverlening Kopers.

Salaris: EUR4000 - EUR4850 per month

Locatie: Westland

Datum gepost: 16 november 2022

Onze opdrachtgever is de marktleider in de sierteeltsector. Het is een van de grootste veilingbedrijven ter wereld met verschillende locaties in Nederland. Als belangrijke logistieke dienstverlener zijn zij gespecialiseerd in de distributie van bloemen en platen voor uiteenlopende sectoren. Voor de locatie in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een doorgewinterd logistiek professional met leidinggevende ervaring die bereid is om soms ochtenden te werken. In deze functie sta je in goed contact met de klanten van de organisatie en vertaal je hun wensen naar excellente logistieke dienstverlening.

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Noordwijkerhout

Datum gepost: 16 november 2022

For a client in Noordwijkerhout, we are looking for a Distribution & Export specialist with a hands-on mentality for the logistics department. In this role, you will be responsible for planning the outgoing goods via road/air/sea freight, including associated transport and customs documents to the Netherlands and abroad.