Onze supply chain divisie heeft een breed aanbod aan vacatures in de logistiek. Wij werven logistics assistants, logistic officers, supply chain analisten, supply chain specialisten en supply chain assistants voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk logistieke vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 mei 2024

Onze opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, is een toonaangevende organisatie in de technische sector. Ze zijn gespecialiseerd in hoogwaardige technische oplossingen en diensten voor diverse industriële toepassingen.

Salaris: EUR2800 - EUR3300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 mei 2024

Heb jij recent je Bachelor of Masterdiploma in de richting van Logistiek of Supply Chain Management behaald? Wil jij graag je eerste stappen in je carrière zetten binnen een internationaal bedrijf? Ben jij gedreven en word je enthousiast van verbeteringen en optimalisatie? Weet jij daarbij ook nog anderen te overtuigen en ben je analytisch ingesteld? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 mei 2024

Ben jij een analytisch talent met een commercieel hart? Heb je sterke communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor detail? Ben jij recent afgestudeerd aan je HBO/WO studie op zoek naar een eerste stap, of reeds werkervaring opgedaan en open voor iets nieuws? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou!

Salaris: EUR12.5 - EUR14.10 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 mei 2024

Ben jij op zoek naar een leuke zomerbaan in een warehouse? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde warehouse zomerkracht die ons team komt versterken.

Salaris: EUR2000 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 mei 2024

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande leverancier van industriële, medische en speciale gassen en gastoepassingen. Met onze expertise dragen we bij aan diverse industrieën en sectoren wereldwijd. Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste werkstudent die parttime wil werken naast zijn opleiding.

Salaris: EUR4300 - EUR6000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 mei 2024

Voor onze opdrachtgever gevestigd in regio amsterdam ben ik zoekende naar een logistiek manager die het team van 8FTE komt versterken. Ben jij gericht op het managen, controleren en verbeteren van de logistieke processen?

Salaris: EUR4500 - EUR5500 per month

Locatie: Gouda

Datum gepost: 7 mei 2024

Onze Opdrachtgever, gevestigd in Reeuwijk, is een toonaangevende speler binnen de medische industrie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige medische apparatuur en diensten aan klanten wereldwijd.

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 mei 2024

Ben jij graag de schakel tussen klanten en onze supply chain oplossingen? Ben jij gedreven en word je enthousiast van verbeteringen en optimalisatie? Werk je graag in teamverband waarbij je samenwerkt met andere supply chain analisten maar ook collega's van andere afdelingen? Weet jij daarbij ook nog anderen te overtuigen en ben je analytisch ingesteld? Lees dan snel verder!

Salaris: EUR3000 - EUR3600 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 mei 2024

Onze opdrachtgever biedt complete oplossingen op het gebied van Supply Chain en is gespecialiseerd in transport, logistiek, expeditie en goederenopslag. We zijn marktleider met onze innovatieve en IT-maatoplossingen. Zo kunnen we zorgen voor een probleemloze informatiestroom en een goede inzichtelijkheid van de Supply Chain bij ons groeiende klantenbestand. Het bedrijf heeft meer dan 120 vestigingen in 40 landen. Dankzij ons unieke bedrijfsmodel kunnen onze klanten gebruik maken van onze internationale ervaring en expertise op het gebied van logistieke dienstverlening binnen elke sector, in combinatie met de vereiste landenkennis en servicemogelijkheden op lokaal niveau.

Salaris: EUR3300 - EUR4000 per month

Locatie: Velsen-Zuid

Datum gepost: 6 mei 2024

Ben jij een nachtuil die graag in een gekoelde omgeving werkt en barst je van de energie? Sluit je aan bij ons team van 80 medewerkers en leid een ploeg van 30 in het leveren van de beste vis aan horeca, catering en instellingen. Als meewerkend leidinggevende beheer je het volledige productieproces, werk je nauw samen met onze zusterbedrijven en neem je actief deel aan diverse productiewerkzaamheden, zoals orderregistratie, inpakken en kwaliteitscontrole. Zet jij graag de toon en wil je oplossingen bedenken en uitvoeren? Dan zijn we op zoek naar jou!