Supply chain vacatures

Ons supply chain recruitment team is gespecialiseerd in de werving voor vacatures binnen customer service, logistiek & supply chain, sales en procurement professionals voor zowel permanente als tijdelijke functies. Bekijk supply chain vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Customer Experience Agent

Salaris: EUR1900 - EUR2100 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 23 september 2019

Vind je dat bedrijven een ambitie moeten hebben die verder reikt dan alleen kortetermijnwinst? Is je antwoord 'ja'? Je wordt onderdeel van een team dat de juiste hulpmiddelen aan de juiste mensen verstrekt. Een team dat begrijpt wat het betekent voor onze partners om met hart en ziel te ondernemen. Een team dat originele financiële oplossingen biedt voor succes dat generaties lang standhoudt.
Purchaser

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 20 september 2019

Are you an experienced Purchaser looking for a new challenge? Would you like to work on a leading global company? Are you fluent in Dutch and English, and ready to start soon? Caught your attention? Keep reading!
French Logistic Specialist

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Heemskerk

Datum gepost: 20 september 2019

Are you ready for the next step in your career? Do you love to have lots of responsibilities and do you have the ambition to grow? On top of this, do you have atleast 2 years of logistic experience and are you fluent in English and French? Then you might be the French Logistic Representative we are looking for!
Inkoopadministratie Medewerker

Salaris: EUR2100 - EUR2400 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 18 september 2019

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Daarbij ook nog eens gestructureerd en administratief onderlegd? Houd je van een no-nonsense cultuur en heb je veel doorzettingsvermogen? Dan ben jij de medewerker inkoop administratie die wij zoeken!
Administratief Secretarieel Medewerker (Tijdelijk)

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2019

Voor een organisatie in transport en opslag voor vloeistoffen, met name speciale en bulk vloeibare chemicaliën, zoeken wij per direct een Administratief / Secretarieel medewerker. De functie is van tijdelijke aard in verband met een zwangerschapsverlof. Ben jij Administratief Secretarieel Medewerker (Tijdelijk) die ik zoek? Lees snel verder!
Commercieel Medewerker Binnendienst

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 17 september 2019

Wil jij aan de slag gaan als Commercieel Medewerker Binnendienst binnen een internationale organisatie? Ben jij zowel een commerciële als een administratieve topper? Ben jij in staat om snel te schakelen en je hoofd cool te houden? Dan zijn wij op zoek naar een topper zoals jij!
Junior Expediteur

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 september 2019

Gaat jou hart sneller kloppen als ik het woord 'Scheepvaart' zeg? Ben jij per direct fulltime beschikbaar? Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in de scheepsvaart branche en ben jij communicatief en een echte teamplayer? Dan ben jij de Junior Expediteur waar ik naar op zoek ben!
HBO Starter - Logistiek

Salaris: EUR2000 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 september 2019

Ben jij net klaar met je HBO opleiding richting Logistiek Management, Logistiek Supply Chain of Logistiek en Economie? Is je volgende stap een mooie carriere binnen de Logistiek? Dan kom ik graag met je in contact als HBO Starter - Logistiek! Ben jij geinteresseerd in processen van het beginproduct tot aan het eindproduct bij de klant? Reageer dan snel!
Inside Sales Medewerker

Salaris: EUR1800 - EUR2500 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 13 september 2019

Ben jij ondernemend, communicatief sterk en nauwkeurig? Heb jij net je MBO afgerond in de richting van techniek en heb jij een aantal jaar werkervaring? Of heb jij net je HBO studie afgerond in de richting van techniek en ben je toe aan de eerste stap van je carriere? Lijkt het jou leuk om in een technische omgeving bij te dragen aan de salesverwerking? Dan ben jij de Inside Sales medewerker waar ik naar op zoek ben!
Customer Service Champion

Salaris: EUR1900 - EUR2200 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 12 september 2019

Are you a fluent speaker of French? Are you looking for a full-time job in the Amsterdam region? Are you customer-focused who deep down consider yourself a Customer Service Champion? If in your mind you secretly answered 'Yes! Yes! Yes!'... then you might be the one we are looking for!