Sales vacatures

Onze supply chain divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor inside sales, sales assistants, sales support en account management functies voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk onze sales vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Inside Sales Medewerker

Salaris: EUR1800 - EUR2500 per month

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 13 september 2019

Ben jij ondernemend, communicatief sterk en nauwkeurig? Heb jij net je MBO afgerond in de richting van techniek en heb jij een aantal jaar werkervaring? Of heb jij net je HBO studie afgerond in de richting van techniek en ben je toe aan de eerste stap van je carriere? Lijkt het jou leuk om in een technische omgeving bij te dragen aan de salesverwerking? Dan ben jij de Inside Sales medewerker waar ik naar op zoek ben!
Sales Assistant

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Ridderkerk

Datum gepost: 9 september 2019

Are you a real teamplayer with a hands-on mentality? Do you have at least 1-2 years experience in Order Management or Customer Service? Are you fulltime available from October till at least next year May? Are you fluent in English and do you have experience in working in an international environment? Then you are the Sales Assistant that I am looking for!
Commercieel medewerker Binnendienst

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 augustus 2019

Wil jij aan de slag gaan als Commercieel medewerker Binnendienst binnen een internationale organisatie? Ben jij zowel een commerciële als een administratieve topper? Ben jij in staat om snel te schakelen en je hoofd cool te houden? Dan zijn wij op zoek naar een topper zoals jij!