Inkoop vacatures

Onze supply chain divisie heeft een breed aantal vacatures voor inkoop professionals voor rollen als assistent inkoper, junior inkoper, werkvoorbereider en purchase coordinator. Bekijk procurement vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

(Junior) Inkoop Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 april 2019

Heb jij een proactieve houding? Weet jij van aanpakken? Ben jij nauwkeurig, leergierig en heb jij een echte hands-on mentaliteit? Vind je het daarnaast ook leuk om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen? Dan ben ik op zoek naar jou als (Junior) Inkoop Medewerker!
Inkoop Assistent

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 maart 2019

Ben jij een echte aanpakker, flexibel en proactief? Heb jij een hands-on mentaliteit en vind jij het leuk om het onderste uit de kan te halen tijdens onderhandelingen met de beste leveranciers? Dan is dit dé ideale baan als Inkoop Assistent voor jou!
Inkoop Assistent

Salaris: EUR2200 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 februari 2019

Heb jij ervaring binnen de FMCG industrie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoop Assistent? Heb jij zowel communicatieve als coördinerende vaardigheden? Ben jij per direct fulltime beschikbaar? Dan ben jij de Inkoop Assistent die ik zoek!