Inkoop vacatures

Onze supply chain divisie heeft een breed aantal vacatures voor inkoop professionals voor rollen als assistent inkoper, junior inkoper, werkvoorbereider en purchase coordinator. Bekijk procurement vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Purchase officier

Salaris: EUR3500 - EUR4800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 augustus 2019

Ben jij een senior inkoper en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb jij kennis van de industriele branche, ben jij op korte termijn beschikbaar en heb jij een echte winnaarsmentaliteit? Dan ben jij de Purchase Officier waar ik naar op zoek ben!
Technisch Inkoper

Salaris: EUR2750 - EUR3500 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 augustus 2019

Voor een grote speler binnen de offshoretechniek zoek ik per direct een Technisch Inkoper. Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van goederen en diensten bij de leveranciers die van toepassing zijn binnen de organisatie. Je verstaat, beheert en optimaliseerd de gehele keten van goederen en diensten van leverancier tot aan de klant. Word jij de nieuw Technisch Inkoper? Lees snel verder!
Teamleider Business Support Leasemaatschappij

Salaris: EUR3774 - EUR4718 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 augustus 2019

Denk jij graag in processen? Ben jij analytisch, organisatorisch en flexibel? Heb jij een passie voor auto's en heb jij ervaring in het sturen van een team? Dan ben ik op zoek naar jou!
Parttime Purchasing Assistant

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 juli 2019

Do you have experience as a Purchasing Assistant and would you like to work in a cool place in Amsterdam Center? Do you have experience with (supporting) sourcing of new suppliers? Do you speak English fluently? Then you are the Purschasing Assistant I am looking for!