Overige supply chain vacatures

Onze supply chain divisie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van customer service, logistiek & supply chain, sales en procurement professionals voor zowel permanente als tijdelijke functies voor een scala aan bedrijven en sectoren. Bekijk onze overige supply chain vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

HR Coordinator

Salaris: EUR2400 - EUR3000 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 29 oktober 2019

Ben jij per direct op zoek naar uitdagende HR functie in de regio Amsterdam? Lees dan gauw verder!
Data Entry Coordinator

Salaris: EUR1800 - EUR2100 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Do you have experience in data entry? Would you like a new challenge and opportunity to work for a great international company? Are you fluent in English and in Dutch? Sounds interesting? You might be the Data Entry Coordinator I am looking for, keep reading!
Administratief Medewerker

Salaris: Negotiable

Locatie: Breukelen

Datum gepost: 28 oktober 2019

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en wil jij jezelf breed ontwikkelen op de administratie. Heb jij enige jaren ervaring als (financieel) administratief medewerker? Dan ben jij de fulltime administratief medewerker die ik zoek!
Secretaresse

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Voor een grote organisatie gespecialiseerd in fiscaal en juridisch advies, zoek ik per direct een Secretaresse die op hoog niveau ondersteuning kan bieden aan de Seniors & Partners. Ben jij de ervaren, effieciente en proactieve Secretaresse die ik zoek? Dan kom ik graag met je in contact!
Administratief Medewerker

Salaris: EUR2000 - EUR2750 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Voor diverse opdrachtgevers ben ik zoek Administratief Medewerkers. Ben jij commercieel, sociaal en communicatief vaardig, een teamworker, maar ook zelfstandig, stressbestendig en een aanpakker? Dan kom ik graag met je in contact.
Front- en backoffice medewerker

Salaris: EUR1838 - EUR2668 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Heb jij (stage) ervaring op het gebied van administratie in de zorg? Ben jij representatief? Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in een organisatie waar korte lijnen bijdrage aan de perfecte werkomgeving? Ben jij per direct beschikbaar tot december? Dan ben jij de Front- en Backoffice medewerker waar ik naar op zoek ben!
Personeelsplanner Zorg

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Voor diverse instellingen in de zorg zoek ik per direct gedreven planners. Als planner ben je verantwoordelijk voor de rooster planning van de medewerkers binnen het primaire proces. Je werkt nauw samen met de teammanager. Je belangrijkste taak is zorgen dat de medewerkers tijdig een goed overzicht krijgen wanneer zij ingezet kunnen worden. Ben jij secuur, betrouwbaar en heb je een helicopterview als Personeelsplanner Zorg? Dan kom ik graag met je in contact.
Management Assistant

Salaris: EUR2500 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Als Management Assistant ondersteun je het management met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Ben jij als Management Assistant organisatorisch, flexibel en accuraat? Dan kom ik graag met je in contact!
Teamleider Operations

Salaris: EUR3000 - EUR4000 per month

Locatie: Almere

Datum gepost: 25 oktober 2019

Heb jij ervaring als teamleider en beschik jij over een HBO diploma? Ben jij servicegericht en heb jij een WFT basis? Ben je op zoek naar een dynamische baan, sta je mensen graag te woord en ben je een kei in oplossingsgericht denken? Typeren anderen jou als gemotiveerd, pro-actief en sociaal? Spreek je hierbij ook nog eens vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Teamleider Operations die wij zoeken!
Manager Productie Planning

Salaris: EUR4000 - EUR4500 per month

Locatie: Roermond

Datum gepost: 23 september 2019

Heb jij ervaring met het managen van een team in een logistieke of supply chain omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een klant in omgeving Roermond ben ik op zoek naar een Manager Productie Planning. Je gaat hier een team van 7 mensen aansturen. Belangrijk is hierin dat je uitgebreide ervaring hebt als manager en om kunt gaan met bedrijfspolitiek en cultuur sensitief bent.