Overige supply chain vacatures

Onze supply chain divisie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van customer service, logistiek & supply chain, sales en procurement professionals voor zowel permanente als tijdelijke functies voor een scala aan bedrijven en sectoren. Bekijk onze overige supply chain vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Operationeel Transportplanner

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 april 2019

Heb jij een MBO 3 diploma en ervaring in een soortgelijke functie? Ben jij ondernemend, oplossingsgericht en een teamplayer? Spreek jij zowel vloeiend Nederlands als Engels? Dan ben jij de Operationeel Transportplanner die ik zoek!
Junior Supply Chain Analyst

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 maart 2019

Heb jij net je HBO/WO opleiding afgerond richting Logistiek of Supply Chain? Ben je zeer analytisch en probleemoplossend ingesteld? Ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig werken? Spreek je vloeiend Nederlands en Engels en wil je bij een groeiende Supply Chain organisatie werken? Dan ben jij de Junior Supply Chain Analyst die wij zoeken!
Spaans-Nederlandse verkoop administratie

Salaris: EUR2100 - EUR2400 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 maart 2019

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Daarbij ook nog eens gestructureerd en administratief onderlegd? Houd je van een no-nonsense cultuur en heb je veel doorzettingsvermogen? Spreek je vloeiend Spaans en Nederlands? Dan ben jij de Spaans - Nederlandse Verkoop Administratie die wij zoeken!
Order Administratie Specialist

Salaris: EUR2100 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 maart 2019

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Ben je hierbij ook administratief sterk? Houd je van een no-nonsense cultuur en heb je veel doorzettingsvermogen? Dan ben jij de Order Administratie Specialist die wij zoeken!
Quality medewerker

Salaris: EUR2600 - EUR3200 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 25 februari 2019

Heb jij affiniteit met voedselproductie en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Quality Medewerker? Heb jij zowel communicatieve als coƶrdinerende vaardigheden? Dan ben jij de Quality medewerker die ik zoek!