Customer service vacatures

Onze supply chain divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor customer service specialisten. Wij werven en selecteren customer service medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Zomerkracht Customer Service Logistiek

Salaris: EUR1600 - EUR1800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 juni 2019

Ben jij bezig met je MBO of een HBO/WO opleiding in logistieke richting? Wil jij deze zomer werkervaring op doen? Ben jij communicatief sterk, analytisch en klantgericht? Wil jij graag in de omgeving van Rotterdam werken? Dan ben jij de zomerkracht die wij zoeken!
Spanish speaking Customer Care

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 juni 2019

Do you have a Bachelor degree? Do you speak Spanish on a native level? Are you seeking an opportunity to develop your customer service and personal skills? Are you a strong communicator? Then you are the Spanish speaking Customer care talent I am looking for!
Customer Service Representative - UK

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 7 juni 2019

For a major international company, we are looking for a Customer Service Representative for the UK market.
Medewerker Sales Support

Salaris: EUR2000 - EUR2300 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben jij gemotiveerd en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als Medewerker Sales Support? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Medewerker Sales Support in het professionele bedrijfsleven? Vind je het bovendien leuk om in teamverband te werken? Lees dan snel verder, want deze baan als Medewerker Sales Support is precies waar jij naar op zoek bent!
HBO starter International Business and Languages

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben je om je heen aan het kijken op de arbeidsmarkt voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als B2B Customer Service Medewerker? Ben je representatief en communicatief genoeg om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Heb je goede kennis van zowel Nederlands als Engels, waarbij professionele spreekvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als HBO starter International Business and Languages waarschijnlijk waar je naar op zoek bent.
Customer Service Representative

Salaris: EUR2400 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 6 juni 2019

Ben je om je heen aan het kijken op de arbeidsmarkt voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als B2B Customer Service Medewerker? Ben je representatief en communicatief genoeg om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Heb je goede kennis van zowel Nederlands als Engels, waarbij professionele spreekvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als Customer Service Representative waarschijnlijk waar je naar op zoek bent.
Teamleider Customer service

Salaris: EUR2800 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij op korte termijn/per direct beschikbaar en werk jij graag voor een vooruitstrevende organisatie binnen de logistieke sector? Heb jij minstens 5 jaar werkervaring als Teamleider Customer service en ben jij een echte aanpakker? Lees dan snel verder!
Customer Service medewerker zeevracht

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij op korte termijn/per direct beschikbaar voor minstens 6 maanden en werk jij graag voor een vooruitstrevende organisatie binnen de logistieke sector? Heb jij minstens 1 jaar werkervaring als Customer service medewerker zeevracht en ben jij een echte aanpakker? Lees dan snel verder!
Import en Export medewerker

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij enthousiast en heb jij een servicegerichte instelling? Heb jij kennis van export documenten en heb jij ervaring binnen de logistieke sector? Is zeevracht jouw expertise en lijkt het je ook leuk om in Rotterdam aan de slag te gaan? Dan ben jij de import en export medewerker die ik zoek!
Customer Service Representative

Salaris: EUR1900 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 juni 2019

Ben jij een goede Italiaanse spreker en ben jij op zoek naar een fulltime job in Rotterdam? Wil jij deel uitmaken van een succesvol, jong en snel groeiende organisatie in de logistieke branche? Wij zijn op zoek naar jou!