Customer service vacatures

Onze supply chain divisie is gespecialiseerd in tijdelijke en vaste vacatures voor customer service specialisten. Wij werven en selecteren customer service medewerkers voor het mkb, grote bedrijven, banken, financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Bekijk customer service vacatures in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht hieronder.

Zoekresultaten

Commercieel Medewerker Binnendienst

Salaris: EUR2000 - EUR2750 per month

Locatie: Noordwijkerhout

Datum gepost: 15 november 2019

Sta je graag de gehele dag, wereldwijd, in contact met anderen en ben je op zoek naar een baan waar klantcontact vooraan staat? Heb je daarnaast affiniteit met luxe meubels, verlichting en woonaccessoires? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!
Order Management Specialist

Salaris: EUR35000 - EUR40000 per annum + Holiday fees

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 13 november 2019

Ben jij een ervaren Order Management Specialist en wil jij graag werken voor een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van slimme Retail-technologie? Wil jij graag meewerken aan de business development en de B2B kanalen verder uitwerken? Spreek jij vloeiend Nederlands en Engels? Dan ben jij de Order Management Specialist die wij zoeken!
Customer service medewerker Orderproces

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Heb jij Customer service ervaring? Ben jij bekend met het hele orderproces vanaf het moment dat de order de organsatie binnenkomt? Ben jij communicatief en administratief sterk? Weet jij hoe je moet schakelen met diverse stakeholders (Distributie, Marketing Inkoop)? Dan ben jij de Customer Service medewerker Orderproces waar ik naar op zoek ben!
Expediteur

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 november 2019

Ben jij fulltime beschikbaar en een echte teamplayer? Heb jij een hart voor de logistieke sector? Ben je communicatief sterk en heb jij kennis van de expeditie processen? Dan ben jij de expediteur die wij zoeken!
Klantadviseur

Salaris: EUR2600 - EUR3150 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2019

Do you have a bachelor with a banking industry background? Are you energetic, motivated and do you like to help customers? Then you might be the Klantadviseur we're looking for!
Customer Support

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 november 2019

Ben je om je heen aan het kijken op de arbeidsmarkt voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als Customer Service Representative? Ben je representatief en communicatief genoeg om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Heb je goede kennis van zowel Nederlands als Engels of Duits of Frans, waarbij professionele spreekvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als Customer Service Representative waarschijnlijk waar je naar op zoek bent.
Customer Service (Duitstalig)

Salaris: EUR1900 - EUR2600 per month

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 7 november 2019

Ben je om je heen aan het kijken op de arbeidsmarkt voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als B2B Customer Service Medewerker? Ben je representatief en communicatief genoeg om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Heb je goede kennis van zowel Nederlands als Engels en Duits, waarbij professionele spreekvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als Customer Service Medewerker waarschijnlijk waar je op zoek naar bent.
Office Manager

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 november 2019

Ben jij gemotiveerd en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als Office Manager? Of sta je juist aan het begin van een mooie carrière en kijk je uit naar je eerste functie als Office Manager in het professionele bedrijfsleven? Vind je het bovendien leuk om in teamverband te werken? Lees dan snel verder, want deze baan als Office Manager is precies waar jij naar op zoek bent!
HBO starter International Business and Languages

Salaris: EUR2300 - EUR2700 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 november 2019

Ben jij klaar voor de eerste stap binnen het bedrijfsleven als HBO starter? Kan je via stages of al enige relevante werkervaring laten zien dat jij je professioneel kan onderscheiden en verder wil ontwikkelen? Vind je het belangrijk om een netwerk op te bouwen en beheers je meerdere talen? Ben je communicatief sterk, nauwkeurig en kan je het overzicht bewaren in chaotische situaties? Dan ben jij de HBO starter International Business and Languages waar ik naar op zoek ben!
Customer Service Representative

Salaris: EUR2500 - EUR3200 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 november 2019

Ben je om je heen aan het kijken op de arbeidsmarkt voor een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als Customer Service Representative? Ben je representatief en communicatief genoeg om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan? Heb je goede kennis van zowel Nederlands als Engels, waarbij professionele spreekvaardigheid in een bedrijf geen probleem is in deze talen? Dan is deze positie als Customer Service Representative waarschijnlijk waar je naar op zoek bent.